Boşanmayı düşünüyorum

Karabiberim123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.847
3.212
133
7 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri süre gelen sorunlarımız var. Ama hep üstünü örttüm önemsemedim. Ama son bir yılda kavgalarımız da çok fazl arttı. Genel olarak sevgisini zaten hissedemediğim bir adam. Saçımı okşayıp sevgisini hissettiğim çok çok az zaman olmuştur. Genelde elinde telefon karşısında TV zamanını geçirir. Sosyal aktivitesi yoktur. Bana eşim bu anlamda hep boş gelmiştir. Tamam telefona bak ama saatlerce ne bakabilirsin. İşe yarar video izle, yürüyüş yap kitap oku hadi bişey yapamadın tadilat yap. Hiç biri yok. Neyse hafta sonu yaşadığım olaya geleyim. Arka odaya gideceğim dedi pazar günü saat 18:00di uyucam dedi. Bende 18:30 gibi aniden odaya girince telefonunu gizledi ne kadar ısrar ettiysem de göstermedi. Özeliymiş. Ertesi gün oldu. Bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Karı koca arasında özel olmaz benim şifrem sende var. Seninki de bende olmalı dedim . İşine gelirse ben veremem bu benim özelim dedi. Bende boşanmayı göze alıyor musun dedim evet dedi. Böyle bir şey olabilir mi telefonu sen gizlersen şüphe oluşturursun net. Madem birsey yapmıyorum diyorsun o zaman ortaya koyacaksın ben kendime güveniyorum diyeceksin. Dip not:Evliliğimizin 5.ayında telefonunda mesajlaşma yakalamıştım. Güvenmemekte haksız sayılmam. Birde oğlum var 4 yaşında. Ama bu konudan da taviz verip barışamam. Geri adım atarsa bir şansımız belki olabilir. Çok üzücü

GÜNCELLEME
1hafta konusmadık ne o ne ben. İşten gelince yemek yemedi bizimle, arka odaya çekildi her gün. Hafta sonu köye gittim oğlumla 1 gece kaldım. Nerdesin diye arayıp sormadı. İlgisizlikte had safa cidden.
Psikologa gittim. Bana olumlu ve olumsuz özelliklerini yaz dedi. 8 olumlu 21olumsuz özelliğini yazdım. Aslında neye üzülüyorum sadece böyle birine nasıl zamanında evet dedim. Çocuk yaptım. Sevmediği o kadar belli ki. Benim ise şu şartlarda onunla barışmam eskiye dönmem mümkün değil çünkü onu böyle kabul edemem. Neyse dün akşam kpnusalım dedim hayır dedi. Bende konusmadan bir çözüm bulamayız dedim. Anlat dedi. Dedim bu evlilik hakkındaki düşüncen nedir. Bitsin gerekeni yapalım dedi. Mal paylaşımına kadar anlattı. Ev arıyormuş eşya bakıyormuş. Sanırım çekişmeli boşanacağız. Ona söylediğim sadece cocugumuz için nasıl iyi olacaksa öyle davranalım. Eski eş olur ama eski anne baba olmaz. Kavga edip de artık yıpratmayalım birbirimizi...

Son düzenleme:
Boşanın ya da boşanmayın demek istemem, siz zaten aklı başında bir insansınız belli ki. Sizde tüm şifrelerinizi değiştirin. Kredi kartları, hesap kartları, telefon, sosyal medya hepsini. Özellikle kredi kartları ve hesap kartlarını ama. Kullanıyorsa kullanmasın.

Kullanmıyor zaten. Ama tüm ödemeler bende kira faturalar

Bir şeyler karıştırdığı kesin. Muhtemelen aldatıyor. Boşanın.
Olayın üstünden bir gün gecmesine ragmen telefonunu göstermeme konusunda kararlıydı. Boşanmak pahasına. Zaten genelde dilindedir. Evlilik zor ben rahat adamım diye. Yani ev işi çocuk fri zaman gecir mek istiyor adam

Niye evlenmiş o zaman? Sorumluluk almayan tiplerin evlilik yapmasına ayar oluyorum. Boşanip her şeyden mahrum edin.

Araba aldık oda onu ödüyor bildiğim ekstra ödemesi yok. Bana göz çapkın gibi geliyor. Mesajlaşmayı seviyor gibi. Önceki yaptıgı gibi
Bi önemi yok ki ha göz çapkınlığı ha icraatli. Bence madem öyle bende destek olmuyorum diyip tüm ödemeleri iptal eder rahatını kökünden sarsarım.

Niye evlenmiş o zaman? Sorumluluk almayan tiplerin evlilik yapmasına ayar oluyorum. Boşanip her şeyden mahrum edin.
Hafta sonu genelde alırım cocugumu çıkarım o yalnız kalır evde gezmeyi de sevmez. Tamam kalsın ama yaptıgı ne var. Birinin hiç mi hobisi olmaz. Çok ilginç cidden bıraksan yattıgı uzandığı yerden kalkmaz.

Araba aldık oda onu ödüyor bildiğim ekstra ödemesi yok. Bana göz çapkın gibi geliyor. Mesajlaşmayı seviyor gibi. Önceki yaptıgı gibi
Daha evliliğin ilk aylarında vukuatı varmış. Öyle bir adam olduğunu bilerek çocuk yapmanız da garip ama bundan sonrasını kurtarmaya bakın bari.

Bi önemi yok ki ha göz çapkınlığı ha icraatli. Bence madem öyle bende destek olmuyorum diyip tüm ödemeleri iptal eder rahatını kökünden sarsarım.
Öfke ile hareket etmek istemiyorum. Arada cocuk var beklemedeyim. Eğer Bi atılımı olursa 1-telefon ortada duracak 2-arka odada yalnız takılmayacak 3-psikolojik destek alacak. Bunlar kırmızı çizgim

Eski Sevgilimde aynı şekilde telefonunu gizledi neredeyse savaş verdim ve ne göreyim bir kıza onu tanımak istediğini yazmış. Yanında okudum mesajı inkar etti. aylar sonra tekrar yaptı. Bi kere yapan yine yapar. Ama hayat sizin böyle geçmez

Kesinlikle huylu huyundan vaz gecmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…