Boşanmayı düşünüyorum, sabretmeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Utanmaza bak. Sen soğuyacaksın asıl. O niye soğumuş
Ailesini hakli goruyor. Bu nedenle zaten boyle bi adamla evlilik surduremeyecegimi soyluyorum. Cunku ailesi hakli. İstedikleri gibi istedikleri zaman gelebilirler. Ben sesimi cikaramam. Beni zorla aglaya aglaya evlerine goturebilir. Sanki azrailin eline vericem seni goturup ne agladin ya diye de kizar.

Kocam da agzini acip ne sacmaliyosunuz cocuk sevmekten sebep ust kata mi cikacaksiniz dozunda gelin gidin sevin torununuzu demiyo. Evine girilmesin istiyodun al girilmiyo diyo bana sadece. Mutlu olmam lazımmış her şey boyle oldugu icin.
Bırak şu çocuğu.erkek değil çünkü bu.erkekliğe geçememiş.çocuk büyütmeye uğraşmayın.

Onuruyla oynayamam. Bana yakismaz. Ama birakip gidicem. İcim almiyo artik. Ne yaptigini umursamamaya basladim. Konusmalarini bile dinlemiyorum. Evde olmadiginda mutluyum. Oyle bi hale geldim. Yanimda durmasin, gezmesin istiyorum cogu zaman.

Oooooo anladım. Ev onların da birşey diyemezsiniz. Şimdi anladım niye sakinlesemediginizi. Siz başka yere taşınsaniz olmuyor mu? Aile apartmanı zor.
Tasinacak durumumuz yok su anda. Ama esim zorlansak da cikariz demisti. Bunu dusunduk. Cikarsak eger bizi tamamen silerler diye de korkuyor. Cunku ust kata geliyo cocuk sevmeye ya...

Onuruyla oynayamam. Bana yakismaz. Ama birakip gidicem. İcim almiyo artik. Ne yaptigini umursamamaya basladim. Konusmalarini bile dinlemiyorum. Evde olmadiginda mutluyum. Oyle bi hale geldim. Yanimda durmasin, gezmesin istiyorum cogu zaman.
Onuru yok ki.onur mu kalmış?erkekler için ailecelik kadar küçük düşürücü bir durum daha olduğunu düşünmüyorum.iktidarsızlık bile beni bu kadar delirtmiyor.

Oooooo anladım. Ev onların da birşey diyemezsiniz. Şimdi anladım niye sakinlesemediginizi. Siz başka yere taşınsaniz olmuyor mu? Aile apartmanı zor.
Eee kocanın duruşu, karakteri, kadına yaşattıkları değişecek mi ? Yorgan gidince bitip gidiyor mu yani ?. Bu devekuşu gibi kafayı kuma gömmek demek.

Eee kocanın duruşu, karakteri, kadına yaşattıkları değişecek mi ? Yorgan gidince bitip gidiyor mu yani ?. Bu devekuşu gibi kafayı kuma gömmek demek.
Eskiyi karistirmayacakmisim. Her mevzuda kapanmis konulari aciyormusum diye kiziyordu. Belki hakliydi ama unutamiyorum... Ben istemez miydim kocamla basbasa vakit gecireyim evimizde. Guzel giyineyim susleneyim. Yanimda dursun hep diye ? Simdi hamileyim. Karnim da cikmaya basladi. Giydiklerim bile olmuyo. Hevesim de yok. Dolayisiyla agliyorum neden bunlsri yasadik diye. Ust uste gelmese belki yine takmicam. Ama hic bos durmuyolar sag olsunlar. Hemen delirtecek bir seyler buluyolar.

Cocuk olunca daha kotu. Esimin ailesi cocuk delisi. Evinize girmicez diye kendilerini de sartlandirmislar. Alip cocugu sevip getirceklermis sagda solda
Tam komedi ya.annesiyle takışıp evine giremedikleri kadının çocuğunu memesinden söküp alıp, sevip getireceklermiş öyle ki

Bi de kayinvalidemin bunu beni rezil ederek ilk kez gordugum akrabalarinin yaninda soylemesi...
Bunların sülalesinin neresine rezil olacaksınız allah aşkına.gelen kişiler kaynana olacak kişiyi tanıyamayacak seviyedeyseler rezil olacağınız birileri yok demektir.yok eğer tanıyorlarsa zaten aklıselim insanlardır rezil olmazsınız.

Yegenleri iste. Cok gorusmuyorlar. Ben ne kotu insanmisim dedim bi konustukca

Hayır düzelmez. Ama en azından lohusalık da rahat eder Zamanla konu sahibi bastıra bastıra düzeltir. Eski yazdıklarımı okuyun. Zaten konu sahibinin derdi de şimdiden keyifsiz mutsuz bir kadın oldum, böyle böyle kendim olmaktan cikacagim diyor. Kalacaksa uğraşacak, bosanacaksa da bence hamilelik sonunu beklesin derim ben.

Acil olan neymiş her defasinda? Sorun eşinizin ailesinden daha çok eşinizde. Evlilik nedir bilmeden annesinin eteginin altina saklaniyor. Hamile eşini birakip gece 3de donmek ne demek? Dili yok mu? Haftada bir en fazla buluşsunlar o da oglen. Geceye kalmadan. Eşinizle konuşun ailesini boş verin. Onlarla siz uğraşmayin. Birakin ailesinin sorunlarini, densizliklerini oğlu halletsin. Bir iki defa da boyle devam ederse duygusal boşluğunuzun agir olduğunu, artik biraz ara vermek istediginiz soyleyip eşinizi yollayin gitsin annesinin yanina. Ne sorunlari varsa doya doya çozsunler sonra gelsin. Siz gitmeyin bir yere. Boşanma lafini bence tam emin olmadan soylemeyin. Onun yerine biraz ara verelim. Çok yoruldum diyerek birbirinize dusunmek için zaman verin

Bunu daha once yaptim. Sonuc yine degismedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…