- 21 Eylül 2024
- 84
- 79
- 32
- Konu Sahibi cefakarilgi
Hayırlı geceler kadınlarkulubu.. Ben aranıza katılalı çok fazla süre olmadı, eşimle ilgili sorunlarımı aratırken internette denk geldim ve katıldım. Foruma katıldığım anda kendie “bir dur ne yapıyorsun sen” dedim. O kadar benzer konulara denk geldim ki,kendimi hatalı görürken forumda vakit geçirdikçe asıl sorunun sebebini gördüm. Normalde yurtdışında yaşıyorduk kocama artık katlanamadığım için ve kavga boyutlarımız çocuğumu etkilediği için böyle bir karar alıp ailemin yanına döndüm. Kocam iyi gelire sahip,eğitimli birisi ama bana karşı çok saygısız,küfürler hkaretler havada uçuşuyor. Canı işte bir olaya sıkılsn bana yansıtıp benden çıkartıyor acısını,ben mesleğimi bıraktım yurtdışına onunla geldim çok büyük fedakarlıklar yaptım ama sağolsun bir gün eksik etmedi ihtiyaçlrmı. Konu sevgi,saygıya gelince bocaladı evlilikten sonra ve önünü alamadım eskiye dair bir his bile kalmadı ona karşı. Çocuktan dolayı sabrediyordum düzelir dedim ama artk eminim ki düzelmeyecek en sağlıklısı benim için boşanmak,cesaretide sizlerden buldum.. Şimdi sorum şu olacak çocuğum daha 5 yaşında, kocam yurtdışında boşanma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim bunu bir avukata danışacağım zaten sadece sizden yaşayan varsa böyle bir şey bilmek istiyorum başıma gelecekleri. Anlaşmalı boşanmaya karşı çıkacağını sanmıyoruö ama çocuk konusunda almak isteyecektir nasıl bir yol izlemelyim? Hakret küfür ettiği mesjlar mesela var bunlar delil olarak sayılır mı? Cevaplsrınız için teşkkrlr şimdden.