- 17 Mart 2009
- 6.633
- 3.245
-
- Konu Sahibi Moonteacher
Eski eş'te aynı manipülasyonları yapıyorduAçıkçası ben de önce anlaşmalı düşünmüştüm ama boşanmak istediğimi söyleyince blöf vs yapıp kendini öldüreceğini söylüyorSon çarem ben davayı açacağım kendisi artık ne yaparsa
Kesinlikle bunu düşünerek bitirme kararı aldım. Yoksa devam etmesi paranoyak düşüncelere sahip olup psikolojik olarak kendimi tüketmemle son bulacakInşallah bir an evvel kurtulursun bi sorunda böyle yapan hayatınız boyunca evlilikte neler olucak hastalık sağlık herşey demekki değmez ömür vermeye emek vermeye
Dimi dimi. Erkeğe mübah kadına gelince maalesef ayıp günah.Ya ne diyorsun adın çıkardı ama o erkek uçkuruna sahip çıkmak zorunda değil hem işini görmüş napsın sende yoksun yanında....
Ya öyle bir ince çizgi ki hani sorun bende demek ile sorun bende değil arasında çok gel git yaptım. Şunu anladım ki insan profesyonel bir destek almalıymış bu süreçte. Yoksa kendini suçlaya suçlaya ömürlük bir mutsuzluğa kendimi hapsetmiş olmayı düşünemiyorum.Ayy kendini eziklemedigine o kadar sevindim ki. Allah güc kuvvet versin sana bu sürecte. En iyi sekilde atlatirsin insallah
Desene genel olarak bu manipülasyon tekniği yaygın. İlk bir kaçında çok korktum ama şimdi deyince çok önemsemiyorum. Kadınsız duramayan adam bir kadın için kendine mi kıyacak. Saçma sapan meseleler olan normal insana oluyorEski eş'te aynı manipülasyonları yapıyorduyıllarca kendini öldürmekten bahsetti, şimdi hastalanmış ve çocuklara manipülasyon yapıyor. Erkeklerdeki bu hinlik kimsede yok
Düşün ki büyük bir yükü kaldırıp atacaksın. Hiç üzülme çünkü değmeyeceğini aslında kendin çok iyi biliyorsunMerhaba Arkadaşlar,
Sizleri genelde foruma üye olmadan takip ederdim. 1 ay önce foruma üye olma kararı aldım. Boşanma sürecine gireceğim. 1 yıllık evliyim. Severek evlendim. Vajinismus süreci geçirdim ( Beni çok yıprattı.). Ben başka şehirde eşim başka şehirde memur. Tayin alamadık zorunlu hizmet süresi dolmadığı için. 1 sene bir yalanın içindeymişim. Yeni uyandım. Vajinismus için doktor doktor gezdim ve bana dedikleri hep Vajinismus olmadığımdı. Cinsel terapi aldım eşim destek olmadı. Olacağım dedi her verilen görevde ortadan kayboldu. Neyse sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinde yan yana değildik. İznimde yanına geldim. Ve aldatılmış olduğumu fark ettim. Şehirde ne kadar hayat kadını varsa konuşmuş. O da yetmezmiş gibi HPV kapmış. Eklemek istiyorum ki beni evlenmeden önce de zaten aldatıyormuş. Güzel bir şekilde üstünü örterek.
Öğrendiğimde yüzleştim Vajinismusu öne sürdü. Bana yetersiz olduğumu söyledi. Bense buna inanmadım. Tekrar terapiye başladım. Parmak egzersizleri vs. Hepsini başarı ile gerçekleştiriyordum. Ve terapilere tek gittim , tek başıma görevleri yerine getirdim.Gerçekten de bende bir şey olmadığını meğersem karşı tarafın bana olan davranışlarından ötürü güvensiz hissettiğimi anladım.
Boşanmak için girişimlerde bulunmaya başladım. Kendim dışında bu hayatta kimsem yok. Hayatımdaki tek kişi eşimdi. Böyle biriyle ömür geçiremem bana yazık. Gençliğime yazık. Psikolojik destek almaya başladım. Boşanma sürecinin biraz sancılı geçebileceğini söyledi. Ve çekişmeli biteceğinin farkındayım. Sizlerin başına da böyle şeyler geldi mi ? Desteğinizi almak istiyorum sadece. Yoksa kararım kesin. İnsan olarak bazen üzülüp karamsarlaştığım oluyor. O sıralarda sizlerin yazdığı sözleri okuyup kendime moral vermek istiyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Merak etmeyin öldürmez kendini, canı tatlıdır pisliğin. Boşayın şunu.Açıkçası ben de önce anlaşmalı düşünmüştüm ama boşanmak istediğimi söyleyince blöf vs yapıp kendini öldüreceğini söylüyorSon çarem ben davayı açacağım kendisi artık ne yaparsa
Çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumunuz içinKesinlikle davanızı açın ve kurtulun bu adamdan. Sizi asla hak etmiyor, "senin yüzünden aldattım" manipülasyonlarına 1 sn bile inanmayın. Çocuğunuz yok, mesleğiniz de var. Çok şanslısınız şu an, karamsarlaşmayın elde tutmaya, korumaya değer en ufak bir güzel şey vermemiş bu adam size, ileri de kendinize defalarca teşekkür edeceksiniz kendinizi kurtardığınız için.
Hayat hepimize güzellikler getirsinDüşün ki büyük bir yükü kaldırıp atacaksın. Hiç üzülme çünkü değmeyeceğini aslında kendin çok iyi biliyorsun
Ye iç gez başka konularla meşgul ol. Boşanma sürecini avukatın ilerletir zaten çok meşgul etme kafanı bununla.
Her şey ve herkes sen izin verdiğin kadar seni üzebilir yorabilir. İzin verme
Hayat güzelliklerle gelsin
Öğrenir öğrenmez kanıt toplamaya başladım. Dediğiniz gibi doktorum öğrenip bana test yaptığında dahi çok üzülmüştü. Allah’tan vajinismus süreci yaşadım da bana bulaşmadan kurtulabildimHpv bulastigini ogrendiginiz anda tekmeyi basmaliydiniz. Sizin normal dogum yapmanizi dahi engelleyen bi hastalik bu. Sirf bu yuzden bile asla esinizle barismayi dusunmeyin
Boşayıp buraya da yazacağım inşAllahMerak etmeyin öldürmez kendini, canı tatlıdır pisliğin. Boşayın şunu.
Bir an evvel kurtulduğunuza şükredin. Giden 1 yılınız olsun boşver...Merhaba Arkadaşlar,
Sizleri genelde foruma üye olmadan takip ederdim. 1 ay önce foruma üye olma kararı aldım. Boşanma sürecine gireceğim. 1 yıllık evliyim. Severek evlendim. Vajinismus süreci geçirdim ( Beni çok yıprattı.). Ben başka şehirde eşim başka şehirde memur. Tayin alamadık zorunlu hizmet süresi dolmadığı için. 1 sene bir yalanın içindeymişim. Yeni uyandım. Vajinismus için doktor doktor gezdim ve bana dedikleri hep Vajinismus olmadığımdı. Cinsel terapi aldım eşim destek olmadı. Olacağım dedi her verilen görevde ortadan kayboldu. Neyse sonbahar, kış ve ilkbahar mevsimlerinde yan yana değildik. İznimde yanına geldim. Ve aldatılmış olduğumu fark ettim. Şehirde ne kadar hayat kadını varsa konuşmuş. O da yetmezmiş gibi HPV kapmış. Eklemek istiyorum ki beni evlenmeden önce de zaten aldatıyormuş. Güzel bir şekilde üstünü örterek.
Öğrendiğimde yüzleştim Vajinismusu öne sürdü. Bana yetersiz olduğumu söyledi. Bense buna inanmadım. Tekrar terapiye başladım. Parmak egzersizleri vs. Hepsini başarı ile gerçekleştiriyordum. Ve terapilere tek gittim , tek başıma görevleri yerine getirdim.Gerçekten de bende bir şey olmadığını meğersem karşı tarafın bana olan davranışlarından ötürü güvensiz hissettiğimi anladım.
Boşanmak için girişimlerde bulunmaya başladım. Kendim dışında bu hayatta kimsem yok. Hayatımdaki tek kişi eşimdi. Böyle biriyle ömür geçiremem bana yazık. Gençliğime yazık. Psikolojik destek almaya başladım. Boşanma sürecinin biraz sancılı geçebileceğini söyledi. Ve çekişmeli biteceğinin farkındayım. Sizlerin başına da böyle şeyler geldi mi ? Desteğinizi almak istiyorum sadece. Yoksa kararım kesin. İnsan olarak bazen üzülüp karamsarlaştığım oluyor. O sıralarda sizlerin yazdığı sözleri okuyup kendime moral vermek istiyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sorun tabiki sende değil sen sorunun için çözüm destek almışsın daha nesiYa öyle bir ince çizgi ki hani sorun bende demek ile sorun bende değil arasında çok gel git yaptım. Şunu anladım ki insan profesyonel bir destek almalıymış bu süreçte. Yoksa kendini suçlaya suçlaya ömürlük bir mutsuzluğa kendimi hapsetmiş olmayı düşünemiyorum.
Demek ki vajinismus yaşamana var bir hayır öyle düşünÖğrenir öğrenmez kanıt toplamaya başladım. Dediğiniz gibi doktorum öğrenip bana test yaptığında dahi çok üzülmüştü. Allah’tan vajinismus süreci yaşadım da bana bulaşmadan kurtulabildim
Aynı düşüncedeyim. Varmış bunda da bir hayırDemek ki vajinismus yaşamana var bir hayır öyle düşün