Boşanmaya ilk adım ve boşanma süreci

Eski eş'te aynı manipülasyonları yapıyordu yıllarca kendini öldürmekten bahsetti, şimdi hastalanmış ve çocuklara manipülasyon yapıyor. Erkeklerdeki bu hinlik kimsede yok

Inşallah bir an evvel kurtulursun bi sorunda böyle yapan hayatınız boyunca evlilikte neler olucak hastalık sağlık herşey demekki değmez ömür vermeye emek vermeye
Kesinlikle bunu düşünerek bitirme kararı aldım. Yoksa devam etmesi paranoyak düşüncelere sahip olup psikolojik olarak kendimi tüketmemle son bulacak

Ayy kendini eziklemedigine o kadar sevindim ki. Allah güc kuvvet versin sana bu sürecte. En iyi sekilde atlatirsin insallah
Ya öyle bir ince çizgi ki hani sorun bende demek ile sorun bende değil arasında çok gel git yaptım. Şunu anladım ki insan profesyonel bir destek almalıymış bu süreçte. Yoksa kendini suçlaya suçlaya ömürlük bir mutsuzluğa kendimi hapsetmiş olmayı düşünemiyorum.

Eski eş'te aynı manipülasyonları yapıyordu yıllarca kendini öldürmekten bahsetti, şimdi hastalanmış ve çocuklara manipülasyon yapıyor. Erkeklerdeki bu hinlik kimsede yok
Desene genel olarak bu manipülasyon tekniği yaygın. İlk bir kaçında çok korktum ama şimdi deyince çok önemsemiyorum. Kadınsız duramayan adam bir kadın için kendine mi kıyacak. Saçma sapan meseleler olan normal insana oluyor

Düşün ki büyük bir yükü kaldırıp atacaksın. Hiç üzülme çünkü değmeyeceğini aslında kendin çok iyi biliyorsun

Ye iç gez başka konularla meşgul ol. Boşanma sürecini avukatın ilerletir zaten çok meşgul etme kafanı bununla.

Her şey ve herkes sen izin verdiğin kadar seni üzebilir yorabilir. İzin verme
Hayat güzelliklerle gelsin

Merak etmeyin öldürmez kendini, canı tatlıdır pisliğin. Boşayın şunu.

Çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumunuz için

Hayat hepimize güzellikler getirsin

Hpv bulastigini ogrendiginiz anda tekmeyi basmaliydiniz. Sizin normal dogum yapmanizi dahi engelleyen bi hastalik bu. Sirf bu yuzden bile asla esinizle barismayi dusunmeyin
Öğrenir öğrenmez kanıt toplamaya başladım. Dediğiniz gibi doktorum öğrenip bana test yaptığında dahi çok üzülmüştü. Allah’tan vajinismus süreci yaşadım da bana bulaşmadan kurtulabildim

Bir an evvel kurtulduğunuza şükredin. Giden 1 yılınız olsun boşver...

Sorun tabiki sende değil sen sorunun için çözüm destek almışsın daha nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…