S
kararlarim simdiden degismis durumda zaten. Hayal kirikliklarindan kaynakli bi durum belki de bilemiyorum. Basarabilirim onsuz da yasayabilirim biliyorum ama belirsizlik korkutuyor beni
Evet dogru soyluyosunuz en kolay sey pes etmek belki de. Bekleyecegim bakalim nereye kadar sessiz kalabilecek. Omur boyu küs kalamaz ya illa ki bi karara varacaktirTatlim su andada belirsizlik icinde yasiyorsun?
Hickimseyi bosanmaya tesvik etmek istemem, gercekten zor yorucu ve kotu bir surec. Ama saglam bi kafaya sahip olmayan hanimlar uzunca sure debellenebiliyor, bunu goruyorum etrafimda hep. Kolay olmayan bir surec, ama icindeki guce guvenmezsen, kendi kullerinden dogamazsin. Hersey unutulur sonucta, hersey asilir.
Hayirlisi olsun diyelim. Evliliginden cok cabuk vazgecme ve pes etme derim ben yinede.
Aman tanrım çok üzüldüm, şiddetin her türlüsüne karşıyım...Can'ım malesef o dediğin genelde Türk erkeklerinde yok kahveyi alıp konuşmak direk eşya kırıp dökmeye giderler karşısındakine gözdağı verip düşürürmüşüm için
Yok yabii ki ellere yediremem gibi dusunce soz konusu degil emeklerimden kastim kendime olan saygimdan. Bu iliski icin cok debelendim ve karsiliginda saygi gormeyi sevgi gormeyi istiyorum. Hakettigim seyin bu oldugunu dusunmuyorum. Bu adamin coraplarina kadar ben giydiriyorum basindan ayrilmiyorum bir bardak su almiyo her ihtiyacini ben yapiyorum hizmetse hizmet ilgiyse ilgi. Ama ne yazikki karsiliginda gordugum sey sadece tavir. Sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyip duruyo vicdan yaptiriyo bana. Evliligin bana kazandirdiklarina gelirsek en onemli sey paylasim duygusu. Her sey iyi giderken aslinda oyle guzel bir sey ki evlilik her aninizi birlikte gecirmek, her konu hakkinda konusabilmek birlikte gulmek sarilmak sevgiyi hissetmek.. yani evliligim kotu gidiyor diye evlilikten soguyamiyorum cunku kendimi bildim bileli tek hayalim evlenip cocugumun olmasiydi
Dusuncelerinize saygi duyuyorum gercekten cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Daha onceki konularda annemle oturup konustum onda suc yok sen kendi kiymetini bilmedin dedi. Sen cok kiymetlisin genceciksin guzelsin hamaratsin herkes gozunun icine bakarken onlarin seni kandirmasina izin verdin onlar her seyi bastan belirttiler razi olan sensin o yuzden kimseye kizma once kendin degis kiymeti bil dedi. Yazik degil mi 20 yasinda dul kalmaya deger mi gelsen basimiz ustune okursun istersen calisirsin hicbir sey degismez bizim hayatimizda ama sen yoluna dul olarak devam edeceksin ve bir daha evlilik yapmak istersen bu hep onune cikacak o yuzden kararini sen vereceksin ben sana kapimiz acik demekten baska bi sey soylemem dedibunları yapıp olmadığını gördünüz demek ki
hizmetçi olunca değerli olacaksın diye bir şey yok
kendime saygımdan evliliğe devam etmek istiyorum diyorsunuz ama adamın çorabını siz giydiriyorsunuz kendinize saygı bunun neresinde ben göremedim
kardeşim yaşındasınız lütfen yol yakınken bundan kurtarıp yeni güzel bir hayat kurun
Off güzelim ya off, adamı harbi tepene çıkarmışsın. 17-18 yaşında gencecik kızı al, evini ana-babasına döşet, kız etrafında fır dönsün, çorabına kadar giydirsin, o ise 2 çift lafı çok görsün, hem saygısızlık hem de trip yapsın.Yok yabii ki ellere yediremem gibi dusunce soz konusu degil emeklerimden kastim kendime olan saygimdan. Bu iliski icin cok debelendim ve karsiliginda saygi gormeyi sevgi gormeyi istiyorum. Hakettigim seyin bu oldugunu dusunmuyorum. Bu adamin coraplarina kadar ben giydiriyorum basindan ayrilmiyorum bir bardak su almiyo her ihtiyacini ben yapiyorum hizmetse hizmet ilgiyse ilgi. Ama ne yazikki karsiliginda gordugum sey sadece tavir. Sen benimle ilgilenmiyosun sen beni sevmiyosun diyip duruyo vicdan yaptiriyo bana. Evliligin bana kazandirdiklarina gelirsek en onemli sey paylasim duygusu. Her sey iyi giderken aslinda oyle guzel bir sey ki evlilik her aninizi birlikte gecirmek, her konu hakkinda konusabilmek birlikte gulmek sarilmak sevgiyi hissetmek.. yani evliligim kotu gidiyor diye evlilikten soguyamiyorum cunku kendimi bildim bileli tek hayalim evlenip cocugumun olmasiydi
Dusuncelerinize saygi duyuyorum gercekten cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Daha onceki konularda annemle oturup konustum onda suc yok sen kendi kiymetini bilmedin dedi. Sen cok kiymetlisin genceciksin guzelsin hamaratsin herkes gozunun icine bakarken onlarin seni kandirmasina izin verdin onlar her seyi bastan belirttiler razi olan sensin o yuzden kimseye kizma once kendin degis kiymeti bil dedi. Yazik degil mi 20 yasinda dul kalmaya deger mi gelsen basimiz ustune okursun istersen calisirsin hicbir sey degismez bizim hayatimizda ama sen yoluna dul olarak devam edeceksin ve bir daha evlilik yapmak istersen bu hep onune cikacak o yuzden kararini sen vereceksin ben sana kapimiz acik demekten baska bi sey soylemem dedi
Dogru soyluyosunuzBiraz kendini cek eşinden. Senin çantada keklik olmadığını görsün. Kendine saygın yok senin, var demissin ama yok. Orap giydirmek nedir, pesinde fır dönmek nedir. Sen 20 yaşındasn esin 30 yaşında. Onun senin etrafnda fır dönmesi lazım.
Kendini uzaklaştır eşinden, bırak biraz tek olsun evde. Islerini kendi yapsın.
Ama kendine saygı duy. Eş dediğin aynı kıymete sahiptir, adam seni hizmetçi diye almış, eş diye değil.
Daha 20 yaşındasın, annene babana nazlanacak yaştasın , bu kadar ağır yükün altına neden giriyorsun, kimseye söyleyemiyorum diyorsun sakın söyleme kol kırılır yen içinde kalır, sana hiçbir şey vermeyen adamı kötüleme, gencecik yaşında kendi hayatını değil çok sevgili bencil eşinin hayatını yaşa, ailem okula gönderir diyorsun bak ne güzel cesaretini kaybetme hiçbir şey için geç değil yapma bunu kendine, ilerde arkana dönüp baktığında kendi adına yaşayamadıkların için üzüleceksin...git ailene anlat herşeyi .Derdime sessiz kalmadiginiz icin her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Burayi her sıkıntım da fikir almak amacli takip ediyordum, caresiz kalinca da sadece aklima burasi geldi. Benim esim iplerin elinden alinmasina musade edebilen bi adam degil. En ufak tepkide harlayan ve gemileri yakan bi tip. Cok ugrasiyorum bu evliligi kurtarmak icin ama nereden tuttuysam elimde kaliyor. Babamin evine dönsem bana sahip cikar, henuz iki sene kaybim varken beni universiteye yollar okutur belki hayat benim icin daha guzel olur bilemiyorum suan kestiremiyorum. Ama bi yanda da yuvam onca emek harcayip onca zorluga gogus gerip ilmek ilmek ördügüm iliskim var. Bir de umursamamaya kararli bir es. Iyi gunde kotu gunde her seye dayanabilecek olan kisi sadece kadinmis megersem. Hicbir sey evlilik yurutmek kadar zor gelmemisti bana.
Esin kac yasindaHer durumda ayaklarimin ustunde durabilirim kendime guvenim var bu konuda. Disimi tirnagima takar ekmegimi kazanirim cok sukur ama iste diyorum ya geriye donup baktigimda ya pisman olursam ya onu kaybetmek bana dusundugumden de cok izdirap verirse. Suan gidip sarilip aglamak istiyorum beni uzme artik seni cok seviyorum demek istiyorum gururuma yenik dusuyorum. Bu bir degil iki degil daha kac kavgayi kac problemi kaldirabilirim kalbim daha kac kirigi tamir edebilir.
Ben 20 esim 29 yasindaEsin kac yasinda
Sanırım boşanacağım. Bana bunu reva görenlere de hakkimi helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?