6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.