6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmaya cesaretim yok.
- Konu Sahibi Laroxyl2
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bosanmatravma #depresyon #ayrilikacisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşim kumardan Bi süre uzak kaldı o sürede çok mutluyduk. Ama her seferinde kaybettiğini geri kazanma peşinde ve iş yerindeki arkadaşlarının çoğu kendi durumunda. Kayınvalidem beni hiç sevmedi ve istemedi. Ailesiyle görüşmüyorum. Yani yaşadığım çok şey var boşanmak en mantıklı çözüm. Ama ben bunu kendime kabullendiremiyorum. Lütfen boşanmış ya da tecrübeli birileri yazsın lütfennnnn
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
3 yıldır savaş veriyorsun ve bir çok kez ayrılma noktasına rağmen hala çalışmıyorsun..
neden kendinize bunları yapıyorsunuz? hadi şans verdin, hadi çocuğun hatrına dayandın da bu sürede bi işe girip çalışsaydın elinde güvencen olurdu..
bari şimdi bir an önce aksiyon al da en azından çocuğunun hayatın düzene girsin..
neden kendinize bunları yapıyorsunuz? hadi şans verdin, hadi çocuğun hatrına dayandın da bu sürede bi işe girip çalışsaydın elinde güvencen olurdu..
bari şimdi bir an önce aksiyon al da en azından çocuğunun hayatın düzene girsin..
Boşanmış birinden beklentim tabiki bu değil benim gibi cesaret edemeyip sonra karar vermek için verdikleri çaba cesaret ne bilim. Yok işte gidip o dilekçeyi verecek cesaretim.Boşanmış biri size yazsa ben çok mutsuzum diye duracak mısınız ? Boşanınca hayatınız şundan çok daha iyi olur. E bi zahmette çocuk 4 yaşına gelmiş , aile yanına gitseniz bile çalışmak zorundasınız. Neyi bekliyorsunuz daha ? Ortada yuva falan kalmamış.
- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 34
Kızınız devlet kresine gidebilir. Siz çalışabilirsiniz. Tam gun devlet kresleri de işliyor artik. Kendinizi caresiz hissetmeyin. Kucucuk kutu gibi bir evi kiziniz ve kendiniz icin pek âlâ sicacik bir yuva haline getirebilirsiniz. En azindan havaya kumar borcu odemek zorunda kalmazsiniz
- 18 Şubat 2018
- 12.171
- 2
- 54.522
- 598
- 44
Kendi aileniz ne durumda,yanlarına yerleşme imkanınız yok mu?Boşanmaya geçen yaz. Karar verdim. Son şansı verdim. Yine oynadı. Kızıma bakacak kimse yok. Hem Ekonomik hem manen kendimde o gücü bulamıyorum. Evden iş yapıyorum ama aylık kazancım fatura bile ödeme yetmez.
Benn hiç. Duymadım tüm gün devlet kreşi. Araştıracağım. Ahh Bi bilsen hayal etmiyor muyum şu yazdıklarını. Çok korkuyorum. Yalnızlıktan güçsüzlüğümden. Maddi manevi yetememekten.Kızınız devlet kresine gidebilir. Siz çalışabilirsiniz. Tam gun devlet kresleri de işliyor artik. Kendinizi caresiz hissetmeyin. Kucucuk kutu gibi bir evi kiziniz ve kendiniz icin pek âlâ sicacik bir yuva haline getirebilirsiniz. En azindan havaya kumar borcu odemek zorunda kalmazsiniz
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Daha başına ne gelsin hanfendi ! Adam zaten gözden çıkartmış , anasıda gel ben bakayım demiş. At anasının üzerine bunu. Zaten sana bir hayrı da yok. Çocukta büyümüş gir bir işe çalış mis gibi.Boşanmış birinden beklentim tabiki bu değil benim gibi cesaret edemeyip sonra karar vermek için verdikleri çaba cesaret ne bilim. Yok işte gidip o dilekçeyi verecek cesaretim.
Çok sağol ya içimi ferahlattın.Daha başına ne gelsin hanfendi ! Adam zaten gözden çıkartmış , anasıda gel ben bakayım demiş. At anasının üzerine bunu. Zaten sana bir hayrı da yok. Çocukta büyümüş gir bir işe çalış mis gibi.
- 18 Şubat 2018
- 12.171
- 2
- 54.522
- 598
- 44
Eşi memur,Devlet iyi bir nafaka bağlar bence.Daha başına ne gelsin hanfendi ! Adam zaten gözden çıkartmış , anasıda gel ben bakayım demiş. At anasının üzerine bunu. Zaten sana bir hayrı da yok. Çocukta büyümüş gir bir işe çalış mis gibi.
Maalesef yok.Kendi aileniz ne durumda,yanlarına yerleşme imkanınız yok mu?
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Bak memur adam . Nafaka da alırsın mis gibi. Bundan çok daha iyi olur valla.Çok sağol ya içimi ferahlattın.
- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 34
Yavrunuz size en buyuk destek olacak. Tek değilsiniz artik. Hem ise girerseniz oradan arkadaşlarınız da olacak.Benn hiç. Duymadım tüm gün devlet kreşi. Araştıracağım. Ahh Bi bilsen hayal etmiyor muyum şu yazdıklarını. Çok korkuyorum. Yalnızlıktan güçsüzlüğümden. Maddi manevi yetememekten.
Biz Eskişehir'in kucuk ve kohne bir mahallesinde oturuyoruz. Burada bir okulda var tam gun devlet kresi. Ogleye kadar ogretmenleri normal dersini isliyor. Ogleden sonra kulup ogretmeni dedikleri bir ogretmenle ingilizce dans vs gibi ekstre etkinlikler yapiyorlat
Ben yasal olarak bşy yapmak istemiyorum. İşinden olma durumu söz konusu. Kötü ayrılmak istemiyorum. Ordata bir çocuk var. Parası yok. Diyelim ki nafaka aldım borç harç buldu verdi. Ben hayrını görecek iyim.Eşi memur,Devlet iyi bir nafaka bağlar bence.
Ya bunu duyduğuma çok sevindim. İnş bulunduğum Şehirdede vardır.Yavrunuz size en buyuk destek olacak. Tek değilsiniz artik. Hem ise girerseniz oradan arkadaşlarınız da olacak.
Biz Eskişehir'in kucuk ve kohne bir mahallesinde oturuyoruz. Burada bir okulda var tam gun devlet kresi. Ogleye kadar ogretmenleri normal dersini isliyor. Ogleden sonra kulup ogretmeni dedikleri bir ogretmenle ingilizce dans vs gibi ekstre etkinlikler yapiyorlat
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Aldatma ve kumar kendini tekrar etme konusunda ölümüne kapışır6 yıllık evliyim. 4.buçuk yaşında bir kızım var. Eşim kumar bağımlısı. 3 yıldır savaş veriyorum bitti bitecek oynamayacak diye ( tlfdan idda oynuyor) Bi çok kez ayrılma noktasına geldik hep şans verdim. 400binden fazla borç yaptı hala aylık 4 bin kumar kredi borcunu ödüyoruz. Kendisi memur ben ev hanımıyım. Bu arada geçen yaz arabamızı saatlık borçlar yüzünden en son sansı o zaman vermiştim. Ve Bi kaç hafta önce yakaladım yalanlar yeminler her zamanki gibi. Ben düzelmesi için kızımız için elimden geleni yaptım. Aileler biliyor aile büyüklerine söz verdi. Son dedi. Ama annesi ne yazıkki ben boşanmak istiyorum dediğimde gel oğlum senin psikolojin yeterki iyi olsun ben sana bakarım işide bırak istersen dedi. Ve benimde kızımı alıp Ailemin evime gitmemi söyledi. Belkide haklı kadın. Gelecek yok bizde. Ama ben Ailemin yanına gidemrm. Durumlar ve şartlar var. Kendi ayaklarım üzerinde durup kızımla bir yol çizmek istiyorum. Ama bana destek olacak güç verecek hiç bir şey yok. O kadar korkuyorum ki maddi manevi. Elim kolum bağlı. Evim yok maddi imkanımda yok. Şu mübarek gün lütfen bana bir yol söyleyin.
Çözüm aslında Bu durumu kabul etmek. Ben bunu yapamıyorum.Aldatma ve kumar kendini tekrar etme konusunda ölümüne kapışır
- 18 Şubat 2018
- 12.171
- 2
- 54.522
- 598
- 44
Yapmayın gözünüzü seveyim,donuna kadar alsanız hakkınız o para sizin.Ben yasal olarak bşy yapmak istemiyorum. İşinden olma durumu söz konusu. Kötü ayrılmak istemiyorum. Ordata bir çocuk var. Parası yok. Diyelim ki nafaka aldım borç harç buldu verdi. Ben hayrını görecek iyim.