Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Kadın; bilene "nefes", bilmeyene "nefs"tir. Demiş tebrizi. Evet bazen alacağımız kararlar cok zor geliyor ama bu dunyaya bir kez geliyoruz. Mutsuz huzursuz yasamak en buyuk ıskence. Bende evliyim ama mutsuzum. Esim beni seviyormu bilmiyorum. Sureklı kahve hayatı olan Bı adam gunun sadece 1 2 saatini ailesine ayıran oda yemek yemek ıcın. Her gun saat 7 de gidip 23 24 lerde gelır. Yıllarca tartıstım konustum rica ettim beddua ettim ama yok. 2 cocugum var ve hıc 2.cocugumu istemedim. Kavga ederiz gunlerce konusmayız ayrı yatarız sonunda tukenır genelde ben adım atarım nadiren o. Ama senede 6 ay ıyıysek 6 ay kavgalı. Daha once Baska kadınlarla mesajlastıgnı gunlerce yakaladım ama ıcerıklerını giremedim. Bana ısıyle ilgili oldugunu soyledı hıc inanmadım ama cocukları var devam ettim. Daha sonra yeniden biriyle gorusmelerını yakaladım ama yine isini one surdu yemın etti yine ınanmamakla beraber mecburen devam ettim. Ama artık dayanamıyorum. Bunları kimseye anlatamadım ıcımde aklımda sureklı benı yiyor. Onca yıl parmagımı gecmez ozel gunlerımı atlar ne kadar beklenti ıcı de oldugu umu bılsede. Ailesi ayrı oLay. Dogru duruust kimseyle gorusmuyoruz. Artık bendedee sevginin bıttıgını dusunuyorum. Ama ailem ve babam asla onları uzemem ozellıkle cocukları mı. Boyle hayat nasıl devam eder bıkmıyorum sureklı alıyorum. Baska eslere bakıp ımrenıp dua ediyorum.Bazen abartma diyorum kendime daha kotu olanları var ama kabullenemiyorum. Bana hersey yalanlasada bu kadar sokak hayatının olması bu kadar degersız hissettırmesı dayanılmaz oluyor. Ocımı buraya dokmek ıstedım. Yorumlarınız emınımkı ılac gı bu gelecek