• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmanın eşiğinde, mutsuz, çaresiz ayakta durmaya çalışan ben ..

ben ona koşulsuz şartsız güvendim, inandım, eşim dedim çocuklarımın babası dedim,
o beni resmen dolandırdı :KK43: sadece beni değil, ailemide dolandırdı..
evde silahı vardı onuda aldı giderken, batmış bir ucube şuan ondan herşey bekliyorum bu saatten sonra..
Ahh cok kotuuu. Ama sen yapıcaksın yazdıklarının altında yakınan zavallı bı kadından zıyade bu mucadeleye hazır akıllı guclu bı kadını okudum ben

Ahh cok kotuuu. Ama sen yapıcaksın yazdıklarının altında yakınan zavallı bı kadından zıyade bu mucadeleye hazır akıllı guclu bı kadını okudum ben

o karaktersiz için çok çabaladım, düzelir dedim, beşer şaşar dedim, arkasında durdum
19 yaşındaydım evlendiğimde, imrenilicek bir hayatım vardı. üniye hazırlanıyordum, kendimi nikah masasında buldum.
ahhh kafa ahhh, diyorum şimdi.

allaha sığınıyorum öncelikle, çocuklarım için başaracağım, ne kadar zor olursaolsun bir yerleden başlayacağım..
üni kaydımı yaptırdım mesela :) 30 yaşında üniversiteli olurum bellimi olur ..
evlatlarımla birlikte zor bir hayat beni bekliyor biliyorum ama hayatında bilmesi gereken bişi varki, ben o küçük kız değilim artık, toz pembe görmüyorum hiç bişiyi, ve en önemlisi tecrübelerim beni hiç kimseye inanmamam konusunda olgunlaştırdı..
onların şerefli bir babası yok belki ama, arkalarında ben gibi bir anneleri var... mutlu olacağız, en azından bundan sonra

İskura git canisi bence uff bu babaları da anlamıyorum herkes şanslı değil sonuçta Yaw

burda net üzerinden başvuru yaptım ama bir sonuç alamadım canım ..
ist dönünce birde orda denicem ,bakalım hayırlısıyla bir iş bulabilirsem
babam ahh babam, yaşadıklarımdan çok babamın sözleri üzüyor beni, birgün bakıyosun dağ gibi arkamda
birgün bakıyosun o dağ tepeme yıkılmış altında kalmışım :(

Öyle olur canım kulaklarını TİKA internetten birşey çıkmıyor git özellikle başvur Yasin genç kız senin daha küçük bismillah marketler başka birine de önerdi m giyim mağazaları var ayakta duracak adam arıyorlar valla alışveriş merkezlerini gez falan yılma yani

burda net üzerinden başvuru yaptım ama bir sonuç alamadım canım ..
ist dönünce birde orda denicem ,bakalım hayırlısıyla bir iş bulabilirsem
babam ahh babam, yaşadıklarımdan çok babamın sözleri üzüyor beni, birgün bakıyosun dağ gibi arkamda
birgün bakıyosun o dağ tepeme yıkılmış altında kalmışım :KK43:

Çok üstünde durma
Duymazlıktan gel babanı
Adam neden kaçıyor anlamadım
Ev satılınca borçları bitmiyor mu bunun

Öyle olur canım kulaklarını TİKA internetten birşey çıkmıyor git özellikle başvur Yasin genç kız senin daha küçük bismillah marketler başka birine de önerdi m giyim mağazaları var ayakta duracak adam arıyorlar valla alışveriş merkezlerini gez falan yılma yani

30 yaşında beni ,60 lık gibi hissettiriyo danazor, başıma getirdiği olaylardan sonra
aslında yapabildiğim bir iş var, ama devamlılığı yok, ofis açmak istiyorum bununla ilgili, lakin korkularım var..
ilkez kendi paramı kazandım :) bu iş sayesinde, anlatamıyorumda nasıl bi iş olduğunu, ailem duysa nolur bilmiyorum :)

Çok üstünde durma
Duymazlıktan gel babanı
Adam neden kaçıyor anlamadım
Ev satılınca borçları bitmiyor mu bunun

canım ev satılınca kurtulan sadece ben olacağım..
çok lüks bir yerde, büyük bir restrnt açtı 2 ortakla beraber, iş yapamadılar.. ortaklarına borçlandı..
bankaya kendi adına 97 bn kredi, babama 100 bn borç, ablasına borç, uçan kuşa borçç anlayacağın, yurt dışına gidip çalışıp ödeyecekmiş güya, bende geçen konuşmak için geldiğinde ev konusu vs, senin yerinde olsam kafama sıkardım dedim

o karaktersiz için çok çabaladım, düzelir dedim, beşer şaşar dedim, arkasında durdum
19 yaşındaydım evlendiğimde, imrenilicek bir hayatım vardı. üniye hazırlanıyordum, kendimi nikah masasında buldum.
ahhh kafa ahhh, diyorum şimdi.

allaha sığınıyorum öncelikle, çocuklarım için başaracağım, ne kadar zor olursaolsun bir yerleden başlayacağım..
üni kaydımı yaptırdım mesela :) 30 yaşında üniversiteli olurum bellimi olur ..
evlatlarımla birlikte zor bir hayat beni bekliyor biliyorum ama hayatında bilmesi gereken bişi varki, ben o küçük kız değilim artık, toz pembe görmüyorum hiç bişiyi, ve en önemlisi tecrübelerim beni hiç kimseye inanmamam konusunda olgunlaştırdı..
onların şerefli bir babası yok belki ama, arkalarında ben gibi bir anneleri var... mutlu olacağız, en azından bundan sonra
Benim eşim 30 yaşında afla döndü okula şehir değiştirdi ve üstüne evlendik. Psikolojik olarak çok zor oluyor.kendinden 10 yaş küçüklerle okuyorsun. liseden uzun zaman geçmiş taze bilgi kalmamıştı.ama birincilikle bitiridi okulu. Eminim sende yaparsın. Yeterki yapacağına inan. Bence yaparsın. Allah yardımcın olsun inşallah.

eşlerini eşlerinin ailesini bile dolandıran adamlar .ne kadar masum duygularla bi yuva kurmak isterken neler geliyo bu kadınların başına.Allah yardımcınız olsun ben en çok babanızı dolandırmasına sizi mahcup etmesine üzüldüm.size güç ve sabır diliyorum:dua:

canım ev satılınca kurtulan sadece ben olacağım..
çok lüks bir yerde, büyük bir restrnt açtı 2 ortakla beraber, iş yapamadılar.. ortaklarına borçlandı..
bankaya kendi adına 97 bn kredi, babama 100 bn borç, ablasına borç, uçan kuşa borçç anlayacağın, yurt dışına gidip çalışıp ödeyecekmiş güya, bende geçen konuşmak için geldiğinde ev konusu vs, senin yerinde olsam kafama sıkardım dedim
Ecnebilerde dört gözle onu bekliyordur:confused:
Hayal kursun dursun
Sen kurtarda kendini

Buyurun işte etrafımda bir sürü kadın var kocasına koşulsuz güvenen krediler çeken milyonluk borçlara giren neyin ne olacağı hiç belli olmuyor işte

Back