• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmanın eşiğinde, mutsuz, çaresiz ayakta durmaya çalışan ben ..

umuda_yolculuk2005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
1.683
5.152
108
38
merhabalar,

dert bir değilki, hangisine üzüleceğimi şaşırdım... aldatıldım lakin hiçbir zaman kabul ettiremedim.
boşanma kararı aldık, yaklaşık 4 aydır annesinin evinde, ben bu süreçte iş aramaya başladım. bir mesleğim yok, lise mezunuyum dolayısıyla bulamadım. 4 aydır verdiği 500 tl :) oğlum kolejde okuyordu, ödeyemediğim için almak zorunda kaldım. iş büyütmek için evin üzerine 25 bn ipotek çekmek istedi, ben karşı çıktım yalvardı yakardı, yeni iş kuruyorum herşey güzel olacak vs iyi dedim, güvendim ve hayatımın hatasını yaptım...
25 bin yerine 100 bn kredi kullanmış,benim bundan haberim yok . ödemiş 60 bn kalmış.. şuan cebinde sigara parası yok.. bende ödüyor diye seviniyorum, işlerinden bahsetmezdi, sen benim ticaretimi anlamazsın derdi hep, ve o dönemde yeni iş için benim üzerime 40 bn kredi çektirdi. 35 kalmış oda..

ödeyemediği için banka icra takibine alacak evimi, bir kaç gün içinde.. ederinden daha düşük bir rakama satacak, raiş bedelin %50 sine kadar satma hakkı varmış.ve benim elimden satış yetkisinide alıyormuş, istesemde müsterisine satamıyorum.. şuan ailem yanımda, babamada 100 bn borcu var, onuda ayrı dolandırdı.. evim elimden gidecek, hayatımın en güzel yılları zehir oldu.. 13 yılımı verdiğim mahluk beni tükettii.. 2 evladımla ayakta durmaya çalışırken, babamın sözleri beni yıkıyor, öldürüyor, mahvediyor..
belki hak ediyorum, belki hata yaptım kabul ama ben sadece eşim dediğim insana güvendim.. birgün üzülme biz arkadanyız deniyor, diğer gün burnumdan fitil fitil geliyor herşey.. çok uzun oldu kusura bakmayın, yazım hatası yapmış olabilirim, kafa 1 milyon ..

siz siz olun, eşinizde olsa canınızda olsa, güvenmeyin. birgün burada bunları yazacağım aklıma gelmezdi.. el oğlunun iyisi olmaz dediklerinde gülerdim.. el oğlunun iyisi olmuyormuş..

merhabalar,

dert bir değilki, hangisine üzüleceğimi şaşırdım... aldatıldım lakin hiçbir zaman kabul ettiremedim.
boşanma kararı aldık, yaklaşık 4 aydır annesinin evinde, ben bu süreçte iş aramaya başladım. bir mesleğim yok, lise mezunuyum dolayısıyla bulamadım. 4 aydır verdiği 500 tl :) oğlum kolejde okuyordu, ödeyemediğim için almak zorunda kaldım. iş büyütmek için evin üzerine 25 bn ipotek çekmek istedi, ben karşı çıktım yalvardı yakardı, yeni iş kuruyorum herşey güzel olacak vs iyi dedim, güvendim ve hayatımın hatasını yaptım...
25 bin yerine 100 bn kredi kullanmış,benim bundan haberim yok . ödemiş 60 bn kalmış.. şuan cebinde sigara parası yok.. bende ödüyor diye seviniyorum, işlerinden bahsetmezdi, sen benim ticaretimi anlamazsın derdi hep, ve o dönemde yeni iş için benim üzerime 40 bn kredi çektirdi. 35 kalmış oda..

ödeyemediği için banka icra takibine alacak evimi, bir kaç gün içinde.. ederinden daha düşük bir rakama satacak, raiş bedelin %50 sine kadar satma hakkı varmış.ve benim elimden satış yetkisinide alıyormuş, istesemde müsterisine satamıyorum.. şuan ailem yanımda, babamada 100 bn borcu var, onuda ayrı dolandırdı.. evim elimden gidecek, hayatımın en güzel yılları zehir oldu.. 13 yılımı verdiğim mahluk beni tükettii.. 2 evladımla ayakta durmaya çalışırken, babamın sözleri beni yıkıyor, öldürüyor, mahvediyor..
belki hak ediyorum, belki hata yaptım kabul ama ben sadece eşim dediğim insana güvendim.. birgün üzülme biz arkadanyız deniyor, diğer gün burnumdan fitil fitil geliyor herşey.. çok uzun oldu kusura bakmayın, yazım hatası yapmış olabilirim, kafa 1 milyon ..

siz siz olun, eşinizde olsa canınızda olsa, güvenmeyin. birgün burada bunları yazacağım aklıma gelmezdi.. el oğlunun iyisi olmaz dediklerinde gülerdim.. el oğlunun iyisi olmuyormuş..
e bize diyecek yzacak birşey bırakmamışsın... cok gecmiş olsun. her ne şekilde olursa olsun kurtuldugunuza dua edin.
birde marketlere iş başvurusu yaptınız mı ? yada bu borclar ve isizn üzerinize alınan krediler varken calışırsanız maaşınıza haciz de konulabilir. ???? bunları da düşünün derim.

merhabalar,

Allah sabır versin canım..inşallah en kısa sürede hayatın düzene girer..

evi kendim satmak istiyorum ama süre çok kısıtlı..
ederinden aşşağıda bir rakama gitsin istemiyorum, çocuklarımın geleceği için son kalan..
burdan taşınacağım için, iş konusunada bakmıyorum.. ist gidince, ailemin yanında başlarım diye düşünüyorum..
evi kendim satarsam banka borçlarını kapatıp, boşanıp el elde baş başta gideceğim...
S Serenad5 çok tş ederim..

Olan olmus. Aileniz her seye ragmen yaninizda. Arada onlarda stresten kizginliktan soylenirler zamanla gecer. Cocuklarinizla daha guzel gunleriniz olur umudunuzu koruyun.

Cocuklar icin en onemli gelecek egitimdir. Disinizden tirnaginizdan artirin egitimlerine onem verin . allah yrd olsun.

Uzun zamandır merak ediyordum seni :)
Allah yardımcın olsun

Olan olmus. Aileniz her seye ragmen yaninizda. Arada onlarda stresten kizginliktan soylenirler zamanla gecer. Cocuklarinizla daha guzel gunleriniz olur umudunuzu koruyun.

Cocuklar icin en onemli gelecek egitimdir. Disinizden tirnaginizdan artirin egitimlerine onem verin . allah yrd olsun.

sinem989 anlatacak çok şey varda, sonucu bu.. yeni bir facebook hesabı açmış, o kadınıda eklemiş bide kadının bayan arkadaşını, durmadan facede okey oynuyorlar.. oğlumun adını kullanarak hemde. adi pislik

44dbl çok şükürki annem var, babam her ne kadar beni öldürsede sözleriyle, annem dağ gibi arkamda
evin satışı için çabam, çocuklarımın eğitimi açısından, dershanesi olacak, kursu olacak ünisi vs vs en azından 3 5 kuruş kalırsa elimde çocuklarım için harcarım diye düşünüyorum. iyi dilekleriniz için tş ederim

İnanın çok üzüldüm.. Allahından bulsun inşallah..
Biraz fazlaca zorlancaksınız ama üstesinden gelirsiniz üzülmeyin ve çocuklar için dik durun.
Ailenizde üzüntüden kızıyordur. Düşen çocuğunun totosuna üzüldüğü için vuran anne misali..

işten güçten bi haber, yurt dışına kaçacak,
o kaçmadan bunları halledip, boşanmalıyım...
allaha havale ettim ben onu, duam belli duyan bellii..

örf kuzum...nasıl üzüldüm.

allah sabır ve güç versin sana.

yurtdiśina kaçmaması için suç duyurusunda bulunsan. ne bilim...sen imzalamadan nasıl adına kredi çeker?

pislik her iç. allah bildiği gibi yapsin

Cok uzuldum arkadasım ınsallah evını sen satarsın umdugun gıbı olur.

örf kuzum...nasıl üzüldüm.

allah sabır ve güç versin sana.

yurtdiśina kaçmaması için suç duyurusunda bulunsan. ne bilim...sen imzalamadan nasıl adına kredi çeker?

pislik her iç. allah bildiği gibi yapsin

çok tş ederim E Elispo inşallah..

sağolasın canım benim, öyle bişi yaparsam iyice çamurlaşır, zarar vermesinden korkuyorum. ben imzaladım, 20 bn için bankacı arkadaşıydı maddeleri tek tek okumadım, bir yüklü miktar dikkatimi çekti bu ne dedim, arkadaşına dönerek, o ekspertizin biçtiği değer bilmem ne ikisi bir yandan, resmen kandırdılar beni.. allahından bulsun işlhh

sağolasın canım benim, öyle bişi yaparsam iyice çamurlaşır, zarar vermesinden korkuyorum. ben imzaladım, 20 bn için bankacı arkadaşıydı maddeleri tek tek okumadım, bir yüklü miktar dikkatimi çekti bu ne dedim, arkadaşına dönerek, o ekspertizin biçtiği değer bilmem ne ikisi bir yandan, resmen kandırdılar beni.. allahından bulsun işlhh
Iyı nıyetını kullanmış şerefsiz adam. Kurtuldugunasevın

inanmıyorum yaaaa....pislikler.
korkmana sebep varmı? allah korusun zarar verecek bir insan mi

inanmıyorum yaaaa....pislikler.
korkmana sebep varmı? allah korusun zarar verecek bir insan mi

ben ona koşulsuz şartsız güvendim, inandım, eşim dedim çocuklarımın babası dedim,
o beni resmen dolandırdı :( sadece beni değil, ailemide dolandırdı..
evde silahı vardı onuda aldı giderken, batmış bir ucube şuan ondan herşey bekliyorum bu saatten sonra..

Back