Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmamak için dua
- Konu Sahibi MeyraD
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 358
- 428
- 628
Ya Mani esmasını sürekli çekiyorum. Ya Rakip ve Ya mucip de çok etkiliymiş.Ya Mani esmasını çekebilirsin. Allah'ın bazı şeylerin olmasına engel olan anlamındaki ismidir. Ayrıca eşler arasındaki öfke ve anlaşmazlık için okunması tavsiye edilmiş
Hatta Ya Vedud birbirine helal olan kişilerde etkisi daha büyükmüş camimizin hocası çok fazla çekme diye uyarmıştı.
Onun yerine ya rakip ve ya mucip okumamı tavsiye etti.
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Ya Mani esmasını sürekli çekiyorum. Ya Rakip ve Ya mucip de çok etkiliymiş.
Hatta Ya Vedud birbirine helal olan kişilerde etkisi daha büyükmüş camimizin hocası çok fazla çekme diye uyarmıştı.
Onun yerine ya rakip ve ya mucip okumamı tavsiye etti.
Neden Ya Vedud çok çekme diye uyardı acaba ?
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
Vedud muhabbet için okunur, çok okununca maneviyat ağır basar ve kaldıramazsın canım o yüzden olabilir .Neden Ya Vedud çok çekme diye uyardı acaba ?
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
Celbiye yapın,haram işlerde kullanmayinMerhaba eşim boşanma davası açtı henüz duruşma tarihimiz belli olmadı ancak herşeyin hayırlısı istiyorum şöylede bir gerçek var dua kaderi değiştirir ...
Bunun için bildiğiniz bir dua var mı arkadaşlar.
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Tam olarak anlamadım desem .Vedud muhabbet için okunur, çok okununca maneviyat ağır basar ve kaldıramazsın canım o yüzden olabilir .
Ben bunlara inanmıyorum neden Allah ın isimlerini çok çekmek zarara yol açsın ki bilemedim .
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
Şöyle anlatayım. Ebced hesabı vardır.Tam olarak anlamadım desem .
Ben bunlara inanmıyorum neden Allah ın isimlerini çok çekmek zarara yol açsın ki bilemedim .
Yani bir niyet için okuman gereken esmanin belli bir adedi vardır. Bu niyetine ulaşana kadar her gün bu esmayi belirtilen sayıya kadar okumalısın .
Ayrıca zarara yol açmaz ,sadece usül böyledir.
Lâkin Allah rızası, zikir amaçlı çekmek istiyorsan elbette sınırsız çekebilirsin.
Celbiye nedirCelbiye yapın,haram işlerde kullanmayin
- 9 Mart 2019
- 22
- 17
- 3
- 34
- 31 Ağustos 2018
- 204
- 201
- 23
Başka bir kapıyı açarsın. Orada başka şeyler görürsün. Her dua bir anahtardır. Her anahtar bir kapıyı açar o yüzdenTam olarak anlamadım desem .
Benim için de dua eder misiniz? Gaybın gayibe ettiği dua geçermiş.ben de yeni evliyim boşanma davam var eşim ve ailesinin merhametli olması için
Bizde yeni evliydik. Bizimde var ama eşim cok şükür değişmeye başladı. çok dua ettim çok şükür emin ol geçiyor geçmez sanıyorsun geçiyor . sabır ve dua ile herşey düzeliyor . Kenzül Arş ı ve Salatı Mecule yi oku bol bol. Allahım sneinde yardımcın olsun inşallah.
- 8 Nisan 2021
- 79
- 16
- 18
Nasıl değiştiBizde yeni evliydik. Bizimde var ama eşim cok şükür değişmeye başladı. çok dua ettim çok şükür emin ol geçiyor geçmez sanıyorsun geçiyor . sabır ve dua ile herşey düzeliyor . Kenzül Arş ı ve Salatı Mecule yi oku bol bol. Allahım sneinde yardımcın olsun inşallah.