Kizlar yeni uyeyim ..yardiminiza ihtiyacim var..5 yildir evliyim..dha bastan basladi sorunlar artarak da devam etti..sorun esim ve ailesi..esimle severek evlendik hemen cocugumuz da oldu sukur..ailesiyle yasadigimiz sorunlardan dolayi esim ailesiyle kizim 6 aylik olana dek gorusmedi..ne zaman bunlar evime ayak basti kabusa dondu hayat..kaynanam her seye maydanoz..basta esim dinlemiodu onu ama artik karar veremez oldu tek basina..2 yil once beni evden kovdu ailesinin yaninda.ben de gururumu ve kizimi alarak aileme gttim.2 ay kaldilar evimde..aileme ve bana hakaret dolu msjlar.hepsini yuttum dondum evime kizim icin..sonrasinda esim ailesi tatafindan nasil dolduysa aldigim maasin hesabini sormaya, cocuga , bana sarar oldu..ailesi evimozden cikmazdi yemin ettiler tovbe gelmeyiz siz mutlu olun yeterki diye..annesi ve ablalari bana hediyeler aliyolar, canim balim diolar ama gelelim siz gelin diye surekli baski yapiyorlardi..calisiyorum..tatillerimi de bunlara hozmet ederek gecirmemi istiolardi.neyse uzatmayim ev aldik..ailesine soylemeden.esim cekindi.sonradan haberleri oldu.sonra esimin tayini cikti d.bakira..bizi goturmiycegini her firsatta soyleyen esim gtti yerine siz de gelceksiniz diye zorbaca direten biri geldi..esim bana oyle doluydu ki affedemedi zamaninda actigim davayi ve bana hep nedensiz hakaretler yagdiriyordu.cok mutsuzdum ama srsimi cikarmiyordum.d.bakira gtmeye de karar verdik.bu sefer esim ailem nasil gelicek, tatillerde aileme gderiz gbi laflar etti..sacma sapan bi nedendrn kavga cikardi..hooop ertesi gun kayinpederim bizde.bir hafta kaldi..bu arada esim tartissak ailesine anlatir.bu sefer benim aileme bahsetmis.mutsuzum,ailem rahatlikla gelemio filan demis..bosanmak istedigini soyleyip babasiyla topladilar valizini gtti..annesini ve ablalarini sevmem ama beraberken guzel vakit gecirip anlasiriz..onlar caydirir dedim.bir de baktim ki bir hfta sonra bana cekismeli dava acmis.1 aydir da beni birakin kizini dahi aramiyor,d.bakir a da gtti..ona gore o hakli ki acti davayi..su an cok rahatim..resmen nefes aldigimi hissettim fakat icimde bi acaba?? bu evlilik kizim icin drvam etmeli mi sizce?? Ben tum sorunlara ragmen 2.cocugu bile duaunuyordum..ama kizlar inanin esimin hakaretleri yenilir yutulur cinsten degildi