• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmali miyim?

Ah ahh bütün kaynanalarmı aynı yoksa bütün erkeklermi anacı sana gelince hata konustun onlara gelince yok onlar öyle demek istemediler cnm senin konuya gelince aynı sorunlar bendede var herseyime karısır benim aldigim cantalari sayar ya daha bunun gibi bircok sey valla hayatta geciyor 10seneyi bitirdik:nazar: kaynanaya ragmen bence bosanmamalisin hem benim esim kadar ana kuzusu yoktur herhalde o yüzden neler neler var hic kafana bile takma

çok bunaldım çok birde diyorum 2 sene sonra başka yere tayin istesem sabredip düzelir mi acaba ?

Olabilir tabi biz ayri sehirledeyiz ha karismiyormu tabiki karisiyor ama yakin gibi olmuyor hic degilse hergün yüzlerini görmüyorsun

Merhaba hanimlar eşim hala kendi ailesinden kopamamış biri. Bir önceki konumda kısaca bahsetmistim. Eşimin ailesi bizim iç işlerimize çok karışır. Kaynanam alacağım iç çamaşırına kadar karışır. Bunu eşime söylediğimde eşim onları savunur. Ona göre ailesinin hiç kabahatı yoktur. Geçen dediğim gibi ben onun için kayinvalidenin yanına tayin istedim bebeğime bakması için ama umduğunu bulamadım. Eşim ailesi yemeğe çağırıp ben reddettigimde bana surat yapar agresif tavırlar sergiler. Benim 4 aylık bebeğim var ve kayinpederim kaç defa emzirdigimi bile sorar. Bu yüzden eşimin ailesinin her davranışına ne var bunda diye savunması ve onlar en azından böyle, seninkiler şöyle demelerinden bıkmış durumdayım. Bu böyle bir ömür gider mi? Yoksa artık bitirmeli miyim? Bu süreç beni eşimden de soğuttu. Artık çok bunaldim.
Bunun için de boşanılmaz ki. Boşanılacak nokta şu olmalı. Önce gider eşinle konuşur, bu duruma dayanamadığını söylersin. Bir çözüm bulmasını, yoksa daha fazla katlanmayacağını belirterek tehdit edersin. Daha da ailecilik yaparsa boşanırsın. Bir sorunun oldu mu eşinle ciddi şekilde konuşman gerekiyor. Her seferinde seni başından savıyorsa, konuşmayla baş gelinmiyorsa, ayrılmakla tehdit edersin. Toplarsın eşyalarını gidiyormuş gibi yaparsın. Durdurmazsa boşanırsın. Durdurursa oturur sorunu konuşur, çözer halledersiniz. Durdurmuyor diye de üzülmeyin öyle bir durumda. Tercihini sizden yana kullanmış olmayan biri yüzünden üzülmeye değmez

Bence de boşanacak bir durum yok ülkenin yarısının ailesinin evliliklere karıştığı düşünülürse. Ama maddi bir sorun yoksa bence çocuğunuza bakıcı tutup biraz daha onlardan uzaklaşmaya çalışın. Çocuğun gelişimi için gerekli, böyle yetişirse daha güçlü olur sözlerle avutmaya çalışınç Birde çalışıyorsunuz zaten, çok fazla onlarla zaman geçirmeyin. Bahanenizde hazır, çalışıyorsunuz ve zamanınız yok.

Back
X