- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
- Konu Sahibi Findikzade
Bosanmamalisiniz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun için de boşanılmaz ki. Boşanılacak nokta şu olmalı. Önce gider eşinle konuşur, bu duruma dayanamadığını söylersin. Bir çözüm bulmasını, yoksa daha fazla katlanmayacağını belirterek tehdit edersin. Daha da ailecilik yaparsa boşanırsın. Bir sorunun oldu mu eşinle ciddi şekilde konuşman gerekiyor. Her seferinde seni başından savıyorsa, konuşmayla baş gelinmiyorsa, ayrılmakla tehdit edersin. Toplarsın eşyalarını gidiyormuş gibi yaparsın. Durdurmazsa boşanırsın. Durdurursa oturur sorunu konuşur, çözer halledersiniz. Durdurmuyor diye de üzülmeyin öyle bir durumda. Tercihini sizden yana kullanmış olmayan biri yüzünden üzülmeye değmezMerhaba hanimlar eşim hala kendi ailesinden kopamamış biri. Bir önceki konumda kısaca bahsetmistim. Eşimin ailesi bizim iç işlerimize çok karışır. Kaynanam alacağım iç çamaşırına kadar karışır. Bunu eşime söylediğimde eşim onları savunur. Ona göre ailesinin hiç kabahatı yoktur. Geçen dediğim gibi ben onun için kayinvalidenin yanına tayin istedim bebeğime bakması için ama umduğunu bulamadım. Eşim ailesi yemeğe çağırıp ben reddettigimde bana surat yapar agresif tavırlar sergiler. Benim 4 aylık bebeğim var ve kayinpederim kaç defa emzirdigimi bile sorar. Bu yüzden eşimin ailesinin her davranışına ne var bunda diye savunması ve onlar en azından böyle, seninkiler şöyle demelerinden bıkmış durumdayım. Bu böyle bir ömür gider mi? Yoksa artık bitirmeli miyim? Bu süreç beni eşimden de soğuttu. Artık çok bunaldim.