• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmali miyim?

Yok ya kaç defa dedim ciddi ciddi ben varım bosanalim diyor
Siz ona suana kadar dayanmıssınız aynı zamanda ailesine de onunda buna karsılık bu evlilikten bu kadar kolay vazgecmemesi gerekirdi.Bosandıgınızda daha rahat olacaksanız bosanın bence

bence cocuk olduktan sonra bosanmayi iki uc kere dusunmek lazim.
sonucta esinizle tanismissiniz evlenmissiniz, ve tanimissiniz belli bir seviyede.

Aileler genelde boyle zaten, sadece sizinkiler biraz fazla patavatsiz.
bence kp i duymamazliktan gel, kv ini de duymamazliktan gel.
senin ic camasirina nasil karisiyor anlamadim sahsen.
beraber alisverise cikiyosan cikma, kendin cik, soyleme bir cok seyi, haha hihi de ama hic bir seyini soyleme.
eyer esin yetistiriyorsa herseyi esine de soyleme.

bence duzelir bir cok sey, sen de ayak uydurursun biraz, esin de ayak uydurur.
bu sebeplerden dolayi, bir cocugun anasi babasi ayri buyumesi buyuk bir vebal bence.

Babası demiş ben onu istemiştim gelin olarak demek ki çok istememeliymisim diye bizimki gelmiş ciddiye almış babam bile böyle dedi diyor :KK43:
Babasının lafiyla evlendi seninle? Kendi evlenecegi insana karar veremiyor muydu? Kendi kararıyla evlendiyse de babasına ne?

Acele etme bence bi terapiste gidin, mesafe koy biraz eşinin ailesiyle ve boşanma lafını söyleyip durma eşine ciddiyeti kalmaz. Boşanma tehdidiyle yola gelmiyor tatlı dil dene bir de

Anası demiş benim kafamın tasini attirmayin karilari altinizdan alirim diye bizimki de gülüyor buna. Bir defasinda eltim tartistiginda ben dedim kaynanaya sen azıcık gelinlerinn yanında olsana diye ne dese begenirsiniz onlar benim oğlum apiş arama alcam tabi dedi

Aaa aynı benim kv. Herseye karışır ay pardon bize göre karışır,esime göre annem karışmaz ki fikrini söyler :)
Tabi caaanimm oturcagim sandalye ye kadar fikrini söylüyor :)
Ömür geçiyor mü boyle nasipse 13. Evlilik yıldönümümüzü kutlicaz. 2 de cocuğumuz var.
9 sene çok yakın oturduk,sonra sehir değiştirdik çok şükür 2 ay rahat ediyorum çünkü 2 ayda bir bendeler.
Artık esime annen,söyle boyle demiyorum hic konuşmuyorum annesi hakkında. Bazen kendi görüyor he de geç bosver diyor.
Hem zaten kadın karışmıyor ki fikrini söylüyor. Laflar ağzıma kadar geliyor da susuyorum.

Anası demiş benim kafamın tasini attirmayin karilari altinizdan alirim diye bizimki de gülüyor buna. Bir defasinda eltim tartistiginda ben dedim kaynanaya sen azıcık gelinlerinn yanında olsana diye ne dese begenirsiniz onlar benim oğlum apiş arama alcam tabi dedi

Ne düzeysiz avam laflar koca kadının ağzına yakışıyormu
Apış arasına alacakmış oğlunu demek sanki çıkarmışta
Bunlar size huzur vermez, eşinizde ailesinin ağzına bakmaktan vazgeçmez
Sonunda da sizde tahammül kalmaz şimdi olmazsa yakın gelecekte inceldiği yerden kopar

Merhaba hanimlar eşim hala kendi ailesinden kopamamış biri. Bir önceki konumda kısaca bahsetmistim. Eşimin ailesi bizim iç işlerimize çok karışır. Kaynanam alacağım iç çamaşırına kadar karışır. Bunu eşime söylediğimde eşim onları savunur. Ona göre ailesinin hiç kabahatı yoktur. Geçen dediğim gibi ben onun için kayinvalidenin yanına tayin istedim bebeğime bakması için ama umduğunu bulamadım. Eşim ailesi yemeğe çağırıp ben reddettigimde bana surat yapar agresif tavırlar sergiler. Benim 4 aylık bebeğim var ve kayinpederim kaç defa emzirdigimi bile sorar. Bu yüzden eşimin ailesinin her davranışına ne var bunda diye savunması ve onlar en azından böyle, seninkiler şöyle demelerinden bıkmış durumdayım. Bu böyle bir ömür gider mi? Yoksa artık bitirmeli miyim? Bu süreç beni eşimden de soğuttu. Artık çok bunaldim.

Eşin ailesini çağırması neden bu kadar sorun, çağıracagın sen git görüşe çevirelemez mi bu ?
KP kötü bi niyetle sorduğunu zannetmiyorum; Yeterli besleniyormu diye soramaz mı ?

Evet dedim bir tartışma sırasında yarın boşanma dilekcesini vereceğim dediğimde yarın geç okur bugün ver dedi
Yok ya kaç defa dedim ciddi ciddi ben varım bosanalim diyor

Erkekleri boşanmakla tehdit etmek sanıldığı kadar etkili bi yöntem değil. Yanlış anlaşılmasın lütfen erkek aklıyla kadının ki farklı,

Adam evlenmiş,
Cocuğu olmuş,
Gençliğinde ki özgürlüğünü teklif ediyorsunuz
Sorumluluklarını yarı yarıya indirmeyi teklif ediyorsunuz,

Aaa aynı benim kv. Herseye karışır ay pardon bize göre karışır,esime göre annem karışmaz ki fikrini söyler :)
Tabi caaanimm oturcagim sandalye ye kadar fikrini söylüyor :)
Ömür geçiyor mü boyle nasipse 13. Evlilik yıldönümümüzü kutlicaz. 2 de cocuğumuz var.
9 sene çok yakın oturduk,sonra sehir değiştirdik çok şükür 2 ay rahat ediyorum çünkü 2 ayda bir bendeler.
Artık esime annen,söyle boyle demiyorum hic konuşmuyorum annesi hakkında. Bazen kendi görüyor he de geç bosver diyor.
Hem zaten kadın karışmıyor ki fikrini söylüyor. Laflar ağzıma kadar geliyor da susuyorum.
aynen ya fikrini söylüyor diye. bir de bir defasında kv benim alacağım masa örtüsünü eltime sordu bu aysenin masasına olur demi dedi. oda olur deyince sen bunu al dedi bana. ben sadece para vermekle kaldım

Eşin ailesini çağırması neden bu kadar sorun, çağıracagın sen git görüşe çevirelemez mi bu ?
KP kötü bi niyetle sorduğunu zannetmiyorum; Yeterli besleniyormu diye soramaz mı ?

Erkekleri boşanmakla tehdit etmek sanıldığı kadar etkili bi yöntem değil. Yanlış anlaşılmasın lütfen erkek aklıyla kadının ki farklı,

Adam evlenmiş,
Cocuğu olmuş,
Gençliğinde ki özgürlüğünü teklif ediyorsunuz
Sorumluluklarını yarı yarıya indirmeyi teklif ediyorsunuz,
eşimin ailesi 2 güne bir cagiriyorsa, evlerimiz arasında yürüme mesafesi 5 dk olduğu halde biz kaynanamlarda yatiyorsak bence sorun. eğer ben kabul etmeyince evde sorun çıkıyorsa bence sorun sizce değil mi?

eşimin ailesi 2 güne bir cagiriyorsa, evlerimiz arasında yürüme mesafesi 5 dk olduğu halde biz kaynanamlarda yatiyorsak bence sorun. eğer ben kabul etmeyince evde sorun çıkıyorsa bence sorun sizce değil mi?

Kaynanalarda yatman Gerçekten kötü
Eşin çağırdığında kabul etmiyorsan HATA, bunu annenleri özlediysen Sen git olarak konuş anlaş.

aynen ya fikrini söylüyor diye. bir de bir defasında kv benim alacağım masa örtüsünü eltime
sordu bu aysenin masasına olur demi
dedi. oda olur deyince sen bunu al dedi
bana. ben sadece para vermekle
kaldım
Aynı bizim ki canım. Cocuk doğurdum kucağıma alamadım,bezini getir,üzerini getir degistiricem. Cocuğuma hasretim 7 sene sonra vermiş onu Allah bana. Yok her halta karisicak. Bir gün yine bezini çöpe atayım diye verdi. Bende dayanamadım zaten bana hep bezini çöpe atmak kalıyor dedim. O ara kp geldi kızımı kucağına alicak verde dedi biraz Anasi da sevsin. Lafa bak verde biraz anasida sevsin. Her seye fikri var. Herke hakkında yorumu var. Bazen daraliyorum.
Sehir değiştirene kadar depresyondan depresyona sürüklendim. Esım kabul etmedi anasının hayatımı cehenneme çevirdiğini. Bizim tabi baska faktörler de vardı. Sevgili kv oglusunu baska yöntemlerle kendine bağlayıp kor etmiş gözlerini. Yıllarım gecti gitti. Eşimden de çok çektim ama adamın elinde değilmiş ki. Sonra dan gözleri açıldı baska konularda. Ama iste annesi atsa atamaz satsa satamaz. Yine de öyle birsey istemem zaten asla. Sadece hayatıma evliliğime cocuklarıma mudehale etmesin yıllarca evimde bakarım. Yeter ki tutsun çenesini.

Aynı bizim ki canım. Cocuk doğurdum kucağıma alamadım,bezini getir,üzerini getir degistiricem. Cocuğuma hasretim 7 sene sonra vermiş onu Allah bana. Yok her halta karisicak. Bir gün yine bezini çöpe atayım diye verdi. Bende dayanamadım zaten bana hep bezini çöpe atmak kalıyor dedim. O ara kp geldi kızımı kucağına alicak verde dedi biraz Anasi da sevsin. Lafa bak verde biraz anasida sevsin. Her seye fikri var. Herke hakkında yorumu var. Bazen daraliyorum.
Sehir değiştirene kadar depresyondan depresyona sürüklendim. Esım kabul etmedi anasının hayatımı cehenneme çevirdiğini. Bizim tabi baska faktörler de vardı. Sevgili kv oglusunu baska yöntemlerle kendine bağlayıp kor etmiş gözlerini. Yıllarım gecti gitti. Eşimden de çok çektim ama adamın elinde değilmiş ki. Sonra dan gözleri açıldı baska konularda. Ama iste annesi atsa atamaz satsa satamaz. Yine de öyle birsey istemem zaten asla. Sadece hayatıma evliliğime cocuklarıma mudehale etmesin yıllarca evimde bakarım. Yeter ki tutsun çenesini.
aynen çocuk benim değil sanki kv ve kp çocuğun sorununu sıkıntısını cozuveriyorlar. biri gelip bebeği bama sordigunda henüz araya girip anlatiyorda anlatiyorlar bende bakiniyorum öyle

Merhaba hanimlar eşim hala kendi ailesinden kopamamış biri. Bir önceki konumda kısaca bahsetmistim. Eşimin ailesi bizim iç işlerimize çok karışır. Kaynanam alacağım iç çamaşırına kadar karışır. Bunu eşime söylediğimde eşim onları savunur. Ona göre ailesinin hiç kabahatı yoktur. Geçen dediğim gibi ben onun için kayinvalidenin yanına tayin istedim bebeğime bakması için ama umduğunu bulamadım. Eşim ailesi yemeğe çağırıp ben reddettigimde bana surat yapar agresif tavırlar sergiler. Benim 4 aylık bebeğim var ve kayinpederim kaç defa emzirdigimi bile sorar. Bu yüzden eşimin ailesinin her davranışına ne var bunda diye savunması ve onlar en azından böyle, seninkiler şöyle demelerinden bıkmış durumdayım. Bu böyle bir ömür gider mi? Yoksa artık bitirmeli miyim? Bu süreç beni eşimden de soğuttu. Artık çok bunaldim.
yaaa neden yaaa neden bu kv bunu yapıyor ya bir bırakın bu insanlarıda azıcık mutlu olsunlar nefes alsınlar cnm eger o kadın hayatında olucaksa bu evlilik elinde sonunda biticek zaten üzgünüm :(

Kesinlikle katılıyorum ben de aynı durudayım. Sürekli arayıp çok ozldik diuolar çok yakın oturduğumuz halde. Bigum fena patlıcan ama hayırlisi

Back
X