- 27 Ocak 2014
- 250
- 135
- 83
- Konu Sahibi Findikzade
-
Geçen dediğim gibi ben onun için kayinvalidenin yanına tayin istedim bebeğime bakması için ama umduğunu bulamadım.
Sorma onun için de 2 sene var. Planın 5 sene istanbul da kalmakti. Şimdi Allah korusun diyorum.Esini bilmem ama esinin ailesinden acilen bosanmalisin!
ÇalışıyorumBence düzelmeyecek bir durum yok gibi. Uzaklaşın.
Sadece uzak olmaya ihtiyacınız var sizin.
Sanırım ütopik şeyler bekliyordumNe umuyordunuz ki?
Yani esine anlatamazsin hakli oldugunu kabul etmiyorlar malesef.O yuzden diger konularda esin iyi bir insansa uzaklasarak rahata erebilirsin.Uzaklasana kadarda disini sık, he de gec,bildigini oku baska turlu zor..Sorma onun için de 2 sene var. Planın 5 sene istanbul da kalmakti. Şimdi Allah korusun diyorum.
Evet dedim bir tartışma sırasında yarın boşanma dilekcesini vereceğim dediğimde yarın geç okur bugün ver dediBöyle olmaya devam ederlerse bosanacagım deyin ne diyor merak ettim
Sanırım ütopik şeyler bekliyordumbebeğe baksın ben rahat edeyim falan diye. Yesin icsin ama karismasinlar diye
Ciddi ciddi mi demistir yoksa sinirli anına geldiğinden mi? Bence bunu tekrarlayın yine umursamazlık yapıyorsa ciddiyetinizi gösterin.Bir kere siz evlisiniz kadın ne diye sizin camasırınıza karısıyor acaba? Kocanızda bunun nesini doğru buluyor?Siz evliyseniz sizi umursamak zorundaEvet dedim bir tartışma sırasında yarın boşanma dilekcesini vereceğim dediğimde yarın geç okur bugün ver dedi
5 gündür bu yüzden bozuguz. Surat yapıyorben boşanacak bir durum göremiyorum şahsen.
Yok ya kaç defa dedim ciddi ciddi ben varım bosanalim diyorCiddi ciddi mi demistir yoksa sinirli anına geldiğinden mi? Bence bunu tekrarlayın yine umursamazlık yapıyorsa ciddiyetinizi gösterin.Bir kere siz evlisiniz kadın ne diye sizin camasırınıza karısıyor acaba? Kocanızda bunun nesini doğru buluyor?Siz evliyseniz sizi umursamak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?