Boşanmalı mıyım boşanmamalı mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var

Haklısınız içimde hep acabalarim olacak hem de uzun bir süre atlatamiycam atlatana kadar dünyayı ona da zindan edicem çünkü sevgiliyken bir kez güvenimi kırmıştı ufak bir olaydı ama benim unutmam 2 yıl surdu

Borç konusunda artık bütün kartlari bütün ödemeleri alacağı vereceği bana bırakacağını sadece benden harçlık alacagini bütün borçlarının bittiğini söylüyor bu konu da pazartesi günü netlige kavuşur
Yalan konusunda zaten tedavi görmesi gerekiyor hep ayrılmamak zamanı kurtarmak Adına yalan ve bıktım bundan
Zaman konusunda çok haklısınız 25 falan olsam hadi 1 yıl daha vereyim diyecem ama 30 yaşındayım hayatımı tekrar yoluna koymak 2 yıl alir

Şimdi nasılsınız tekrar evlendiniz mi?
Bazen korkuyorum gelen gideni aratır diye
Çünkü etrafımda hiç mutlu evlilik yok

Evet doğru hatırlıyorsunuz
Onlar şimdi öyle derler de her anne baba gibi yarın zorda olsam yine yanımda olurlar

Şimdi nasılsınız tekrar evlendiniz mi?
Bazen korkuyorum gelen gideni aratır diye
Çünkü etrafımda hiç mutlu evlilik yok
Tekrar evlendim evet ve 5 sene sürdü. Aldatılarak boşandım. Bu sefer 2 çocukla. Gelen gideni aratmadı ama hiç ummazken meğerse bir yılanla evlenmişim ....

Tekrar evlendim evet ve 5 sene sürdü. Aldatılarak boşandım. Bu sefer 2 çocukla. Gelen gideni aratmadı ama hiç ummazken meğerse bir yılanla evlenmişim ....
Üzüldüm sizin adınıza ama sevinilecek bir yön var ki: iki evlat
Neden bilmem en çok korktuğum şey aldatılmak ve şiddet Allaha şükür eşime bu konularda kendimden fazla güvenirim
O nedenle boşanmak için çok acele etmiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…