• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım boşanmamalı mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var

Senin istememe sebeplerin belli de onlar neyin derdinde anlamadım.

Yazdıklarınızı okuyun cevap belli zaten. ..

Yeni hayatınızda umarım mutlu olursunuz ilerde güzel bir evlilik yaparsınız belki de.. Allah boylelerini bir daha karşınıza çıkarmasın inşallah. .

Benimki onları bi kenara bırakamıyor işte bizdeki sorun bu ona da hak veriyorum o kadar güzel numara yapiyolar ki yanında bunu görmemesine deli oluyorum :KK34:
Bu ilden gitmek için 9 ay gibi bi zamanımız var tayin durumu
Ama o zamana kadar ben sabır edebilecegimi düşünmüyorum
Öz eleştiri yapmak gerekirse sabırsız bir insanım
Biz konuşamıyoruz hemen kavga ediyoruz
Sabah aradı iyi değilim sesini bile çok özledim her şey istediğin gibi olacak falan diye ama benim umudum yok hemen kavga moduna geçtim
Sevdiğimi nasıl anladınız çünkü ben artık sevmiyorum gibi sanki ya da duygumu bi kenara bırakıp sadece mantığımı çalıştırıyorum :KK43:

Sevdiğinizi şuradan anladım; bu kadar olumsuzluğa rağmen sanki onu savunur gibi aslında normal zamanda sorun yok diyorsunuz. Siz eşinizi seviyorsunuz sadece sizi rahat bırakan olmamış. Sevmeseniz zaten buraya konu dahi açmaz basar giderdiniz.
Eşinizin kötü bir insan olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi aynı sorun bizde de var evlendiğimizden beri borç içindeyiz bu yüzden. İnsanı çok yıpratıyor maddi zorluklar hele ki haketmiyorsa insan, enayi yerine konuyorsa. Bu noktada çok haklısınız diyecek birşey yok.
Ben biraz burnu sürtüldükten sonra yola geleceğine inanıyorum eşinizin çünkü o da sizi seviyor, nazı size geçtiği için yapabiliyor bu kadar şeyi.
Yapabiliyorsanız 1-2 hafta ailenizde kalın uzak olunca daha iyi anlıyorlar bazen.

Eşinizin yalan söyleme huyu, ailenizle aralarında soğukluk, sizin onun ailesiyle olan sorunlarınız... Bunlar büyük şeyler ilerde çocuğunuz olduğunda yanınızda birilerine ihtiyaç duyacaksınız ama tek başınıza olcaksınız ne aileniz unutacak olanları ne onun ailesi. Başka birine ayrıl demek çok zor ve saçma gelir bana ayrılın diyemem ama evli kalacaksanız gelecekte yalnız olmaya ve belki de eşinizle mutsuz olmaya hazır olun. Böyle bi durum da kalsam gücümü toplar ve boşanırım sanırım. en fazla 1 yıl üzülürsünüz, ömür boyu değil.
Ailem her daim yanımda beni ve çocuğum olsa her şartta kabul ederler ama ben isterdim ki mutlu kocaman bir aileyiz olalım ama bu ilişkiye devam ettiğim müddetçe artık bu imkansiz:lülülü:

A
Eşinizin yalan söyleme huyu, ailenizle aralarında soğukluk, sizin onun ailesiyle olan sorunlarınız... Bunlar büyük şeyler ilerde çocuğunuz olduğunda yanınızda birilerine ihtiyaç duyacaksınız ama tek başınıza olcaksınız ne aileniz unutacak olanları ne onun ailesi. Başka birine ayrıl demek çok zor ve saçma gelir bana ayrılın diyemem ama evli kalacaksanız gelecekte yalnız olmaya ve belki de eşinizle mutsuz olmaya hazır olun. Böyle bi durum da kalsam gücümü toplar ve boşanırım sanırım. en fazla 1 yıl üzülürsünüz, ömür boyu değil.
Ailem her daim yanımda beni ve çocuğum olsa her şartta kabul ederler ama ben isterdim ki mutlu kocaman bir aile olalım ama bu ilişkiye devam ettiğim müddetçe artık bu imkansiz :KK43:

Sevdiğinizi şuradan anladım; bu kadar olumsuzluğa rağmen sanki onu savunur gibi aslında normal zamanda sorun yok diyorsunuz. Siz eşinizi seviyorsunuz sadece sizi rahat bırakan olmamış. Sevmeseniz zaten buraya konu dahi açmaz basar giderdiniz.
Eşinizin kötü bir insan olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi aynı sorun bizde de var evlendiğimizden beri borç içindeyiz bu yüzden. İnsanı çok yıpratıyor maddi zorluklar hele ki haketmiyorsa insan, enayi yerine konuyorsa. Bu noktada çok haklısınız diyecek birşey yok.
Ben biraz burnu sürtüldükten sonra yola geleceğine inanıyorum eşinizin çünkü o da sizi seviyor, nazı size geçtiği için yapabiliyor bu kadar şeyi.
Yapabiliyorsanız 1-2 hafta ailenizde kalın uzak olunca daha iyi anlıyorlar bazen.
Zaten ailemin yanında kalıyorum ve sadece kursum var günde 1 gün onun bulunduğu okulda gidip geliyorum
3 gündür arayıp ordan ne olursa olsun taşıyacağını bir şans daha vermemi istiyor
Az önce teli kapattık ve ben bosanacagiz dedim
Ama hala net miyim kararım da hayir:KK14:

Ah bu aileler hayatınızı cehenneme çevirmeyi nasıl da başarmışlar bana kalırsa iç sesini dinle bu benim nacizane fikrim sen bu adamı seviyor musun sevmiyor musun en önemliside o seni seviyor mu
Böyle bir durumda sevgi saygı hiçbirşey kalmıyor sağlıklı karar veremezsiniz biliyorum ama hiçbirimizin evliliği mükemmel değil hepsi zamanla atlatılıyor boşanınca daha iyi bir evliliğin olmayacak :KK35: ama kaynana evinde asla huzur bulamazsın mümkünse onlardan uzağa gidin bence daha mutlu olabilirsiniZ :kahve:

Benim suan 2.evliligim cok da mutluyum allahima sukurler olsun..bide kızımız oldu 8aylik olcak.. hic dusunmeyin olumsuzluklari.. maddi yonden de cok sknti cektirdi bana eski esim manevi yonden de kultur farkliligini yazmiyorum bile.?? Damdan dusmuse dondum onlarin iclerine girince ..

Boşandıktan ne kadar zaman sonra yeni birine güvenebildiniz kabullenebildiniz , kolay oldu mu yeniden güvenmek ?

Şuan eşinizden uzaktayken bile onu özlemek yerine yaşadığınız olumsuzlukları düşündüğünüze göre bu iş yoluna girmez gibi
Çocuk olmadan ve vakit kaybetmeden boşanmak en iyisi bence
Çünkü 'aman onlardan uzaklaşınca düzelir onu çok seviyorum o da beni seviyor birbirimize saygılıyız ve güveniyoruz' diyemiyorsunuz
Evlilikte olmazsa olmaz şeyler bence : sevgi saygı güven sorumluluk sadakat sabır
Bunlar da sizin ailede yok gibi

Bunlar ne yazık ki bizde de yok , bu şekilde evliliği sürdürmek ayrı dert, boşanmak apayrı dert ( çocuk olduğu için )

Sizde olmadığı için boşanın ,
başta yaşadığınız bu sıkıntıları unutabilecekseniz devam edin

esinizin yalan söyledigini biliyorsaniz nasil güveniceksiniz ona?baska yere tasinabilir, aileden kurtulabilirsiniz de önceden yalan söyledigini bildiginz birine güvenebilecek misiniz?ben olsam güvenemezdim.icinizde hep bir acaba olcak.bir de yani bu kisacik hayatta neden böyle sorunlarla ugrasmak zorunda kalalim ki.

Bazi arkadaslar da güzellik ve paranin lafi edilmez diyor ama eger bu kavramlar karsidaki kiside ciddi problemlere neden oluyorsa lafi edilir ki sizin durumunuzda da söz konusu olan bu.Disarda tüm acimasizligiyla gercek bir hayat var.Bazi romantik düsünceleri icinde barindirmayan bir hayat.Ha tamam tam da sizin gibi düsünen birisini bulursaniz güzelligin de paranin da lafi edilmez.Ama sizin durumunuzda gecerli degil bu.Ben olsam böyle bir evlilige devam etmezdim.

Ailem her daim yanımda beni ve çocuğum olsa her şartta kabul ederler ama ben isterdim ki mutlu kocaman bir aileyiz olalım ama bu ilişkiye devam ettiğim müddetçe artık bu imkansiz:lülülü:
Eşinizle 2 günden fazla aynı ortamda olmak istemediklerini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam o manada dedim yalnız olacaksınız diye, telefonun diğer ucunda olabilirler ama yardım isterken çekineceksiniz.

Eskiler yüz göz olmak derler ya. Sizin durumunuz ne yazık ki böyle olmuş. Ve bu hale gelen bir evliliğin kurtulması çok zorrr. İlk evliliğimde 1 yıl içinde boşandım ve yaşadıklarınızın birçoğunu yaşadım. Bana da eltim bu lafı söylemişti, ''çok yüz göz olmuşsun eşinle''. O zamanki aklımla anlamamıştım ama şimdi daha net görüyorum ki, bazı konularda sınır aşılırsa geri dönüş çok zor.

belki diğer herşey aşılabilir ama eşiniz sürekli vara yoka yalan söylemeye devam edecek çünkü bu bi hastalık. sonra sizde hasta olacaksınız belki neden ödediğinizi bilmediğiniz borçlarınız olacak,belki zamanla çocuğunuz olacak elinizi kolunu bağlayacak bir neden daha artı promosyon olarakta seviyesiz ailesi. insan hayatındaki en önemli şey zaman. şerefinizi,namusunuzu,aşkınızı,paranızı pulunuzu kaybetsenizde bişekilde yerine koyabilirainiz ama giden çok değersiz 1 sn bile yerine gelmiyor. bence vaktinizi harcamayın nu adama ve ailesine

Ah bu aileler hayatınızı cehenneme çevirmeyi nasıl da başarmışlar bana kalırsa iç sesini dinle bu benim nacizane fikrim sen bu adamı seviyor musun sevmiyor musun en önemliside o seni seviyor mu
Böyle bir durumda sevgi saygı hiçbirşey kalmıyor sağlıklı karar veremezsiniz biliyorum ama hiçbirimizin evliliği mükemmel değil hepsi zamanla atlatılıyor boşanınca daha iyi bir evliliğin olmayacak :KK35: ama kaynana evinde asla huzur bulamazsın mümkünse onlardan uzağa gidin bence daha mutlu olabilirsiniZ :kahve:
Eğer içimde sevgim varsa öfkem ve nefretim şuan o sevgiyi öyle bir bastırıyor ki hissedemiyorum:110:
Onun beni sevdiğini düşünüyorum ama adam ailesine hayır diyemeyecek kadar sunepe:eek:

Şuan eşinizden uzaktayken bile onu özlemek yerine yaşadığınız olumsuzlukları düşündüğünüze göre bu iş yoluna girmez gibi
Çocuk olmadan ve vakit kaybetmeden boşanmak en iyisi bence
Çünkü 'aman onlardan uzaklaşınca düzelir onu çok seviyorum o da beni seviyor birbirimize saygılıyız ve güveniyoruz' diyemiyorsunuz
Evlilikte olmazsa olmaz şeyler bence : sevgi saygı güven sorumluluk sadakat sabır
Bunlar da sizin ailede yok gibi

Bunlar ne yazık ki bizde de yok , bu şekilde evliliği sürdürmek ayrı dert, boşanmak apayrı dert ( çocuk olduğu için )

Sizde olmadığı için boşanın ,
başta yaşadığınız bu sıkıntıları unutabilecekseniz devam edin
Sizin adınıza da üzüldüm Allah tez zamanda doğru yolu bizlere gösterir inşallah
Karşımdaki insandan çok çabuk soguyabilen bi yapım var o nedenle ondan soğudum şimdilik ama bir şeyler yapmaya çalıştığını görüyorum lakin bu bana yetiyor mu şimdilik hayır :KK12:

Back
X