- Konu Sahibi birkitapbirkahve
Boşa boşama diyemem ama hemen uzaklaş ordan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnEvet benim sıkıntım da eşimin tavırları zaten
Allah sizinkini de bir şekilde yoluna koyar inşallah, Rabbim herkesin evine huzur versin
Benimki onları bi kenara bırakamıyor işte bizdeki sorun bu ona da hak veriyorum o kadar güzel numara yapiyolar ki yanında bunu görmemesine deli oluyorum
Bu ilden gitmek için 9 ay gibi bi zamanımız var tayin durumu
Ama o zamana kadar ben sabır edebilecegimi düşünmüyorum
Öz eleştiri yapmak gerekirse sabırsız bir insanım
Biz konuşamıyoruz hemen kavga ediyoruz
Sabah aradı iyi değilim sesini bile çok özledim her şey istediğin gibi olacak falan diye ama benim umudum yok hemen kavga moduna geçtim
Sevdiğimi nasıl anladınız çünkü ben artık sevmiyorum gibi sanki ya da duygumu bi kenara bırakıp sadece mantığımı çalıştırıyorum
Ailem her daim yanımda beni ve çocuğum olsa her şartta kabul ederler ama ben isterdim ki mutlu kocaman bir aileyiz olalım ama bu ilişkiye devam ettiğim müddetçe artık bu imkansizEşinizin yalan söyleme huyu, ailenizle aralarında soğukluk, sizin onun ailesiyle olan sorunlarınız... Bunlar büyük şeyler ilerde çocuğunuz olduğunda yanınızda birilerine ihtiyaç duyacaksınız ama tek başınıza olcaksınız ne aileniz unutacak olanları ne onun ailesi. Başka birine ayrıl demek çok zor ve saçma gelir bana ayrılın diyemem ama evli kalacaksanız gelecekte yalnız olmaya ve belki de eşinizle mutsuz olmaya hazır olun. Böyle bi durum da kalsam gücümü toplar ve boşanırım sanırım. en fazla 1 yıl üzülürsünüz, ömür boyu değil.
Ailem her daim yanımda beni ve çocuğum olsa her şartta kabul ederler ama ben isterdim ki mutlu kocaman bir aile olalım ama bu ilişkiye devam ettiğim müddetçe artık bu imkansizEşinizin yalan söyleme huyu, ailenizle aralarında soğukluk, sizin onun ailesiyle olan sorunlarınız... Bunlar büyük şeyler ilerde çocuğunuz olduğunda yanınızda birilerine ihtiyaç duyacaksınız ama tek başınıza olcaksınız ne aileniz unutacak olanları ne onun ailesi. Başka birine ayrıl demek çok zor ve saçma gelir bana ayrılın diyemem ama evli kalacaksanız gelecekte yalnız olmaya ve belki de eşinizle mutsuz olmaya hazır olun. Böyle bi durum da kalsam gücümü toplar ve boşanırım sanırım. en fazla 1 yıl üzülürsünüz, ömür boyu değil.
Zaten ailemin yanında kalıyorum ve sadece kursum var günde 1 gün onun bulunduğu okulda gidip geliyorumSevdiğinizi şuradan anladım; bu kadar olumsuzluğa rağmen sanki onu savunur gibi aslında normal zamanda sorun yok diyorsunuz. Siz eşinizi seviyorsunuz sadece sizi rahat bırakan olmamış. Sevmeseniz zaten buraya konu dahi açmaz basar giderdiniz.
Eşinizin kötü bir insan olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi aynı sorun bizde de var evlendiğimizden beri borç içindeyiz bu yüzden. İnsanı çok yıpratıyor maddi zorluklar hele ki haketmiyorsa insan, enayi yerine konuyorsa. Bu noktada çok haklısınız diyecek birşey yok.
Ben biraz burnu sürtüldükten sonra yola geleceğine inanıyorum eşinizin çünkü o da sizi seviyor, nazı size geçtiği için yapabiliyor bu kadar şeyi.
Yapabiliyorsanız 1-2 hafta ailenizde kalın uzak olunca daha iyi anlıyorlar bazen.
Benim suan 2.evliligim cok da mutluyum allahima sukurler olsun..bide kızımız oldu 8aylik olcak.. hic dusunmeyin olumsuzluklari.. maddi yonden de cok sknti cektirdi bana eski esim manevi yonden de kultur farkliligini yazmiyorum bile.?? Damdan dusmuse dondum onlarin iclerine girince ..
Eşinizle 2 günden fazla aynı ortamda olmak istemediklerini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam o manada dedim yalnız olacaksınız diye, telefonun diğer ucunda olabilirler ama yardım isterken çekineceksiniz.Ailem her daim yanımda beni ve çocuğum olsa her şartta kabul ederler ama ben isterdim ki mutlu kocaman bir aileyiz olalım ama bu ilişkiye devam ettiğim müddetçe artık bu imkansiz
2012aralikta boşandım.. 2015subatta evlendim 2015aralikta kizimi kucağıma aldim :)) 3 yil yani toplamdaBoşandıktan ne kadar zaman sonra yeni birine güvenebildiniz kabullenebildiniz , kolay oldu mu yeniden güvenmek ?
2012aralikta boşandım.. 2015subatta evlendim 2015aralikta kizimi kucağıma aldim :)) 3 yil yani toplamda
Eğer içimde sevgim varsa öfkem ve nefretim şuan o sevgiyi öyle bir bastırıyor ki hissedemiyorumAh bu aileler hayatınızı cehenneme çevirmeyi nasıl da başarmışlar bana kalırsa iç sesini dinle bu benim nacizane fikrim sen bu adamı seviyor musun sevmiyor musun en önemliside o seni seviyor mu
Böyle bir durumda sevgi saygı hiçbirşey kalmıyor sağlıklı karar veremezsiniz biliyorum ama hiçbirimizin evliliği mükemmel değil hepsi zamanla atlatılıyor boşanınca daha iyi bir evliliğin olmayacak ama kaynana evinde asla huzur bulamazsın mümkünse onlardan uzağa gidin bence daha mutlu olabilirsiniZ
Sizin adınıza da üzüldüm Allah tez zamanda doğru yolu bizlere gösterir inşallahŞuan eşinizden uzaktayken bile onu özlemek yerine yaşadığınız olumsuzlukları düşündüğünüze göre bu iş yoluna girmez gibi
Çocuk olmadan ve vakit kaybetmeden boşanmak en iyisi bence
Çünkü 'aman onlardan uzaklaşınca düzelir onu çok seviyorum o da beni seviyor birbirimize saygılıyız ve güveniyoruz' diyemiyorsunuz
Evlilikte olmazsa olmaz şeyler bence : sevgi saygı güven sorumluluk sadakat sabır
Bunlar da sizin ailede yok gibi
Bunlar ne yazık ki bizde de yok , bu şekilde evliliği sürdürmek ayrı dert, boşanmak apayrı dert ( çocuk olduğu için )
Sizde olmadığı için boşanın ,
başta yaşadığınız bu sıkıntıları unutabilecekseniz devam edin