Boşanmalı mıyım boşanmamalı mıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum
Sadece sondaki o boşanma fikrini iyice beynime mihlamam gerek sanki

Alırsa takar düğün haftaya ama ben kv söyledim takarsa avukat parasını da hazırlayın diye

Valla sizin balik bastan kokmus , bastan aileler zaten birbirini sevmemis, dugune 5 gun kala kavga cikmis ayrilma safhasina gelmissin belliymis yani olacaklar. Birde 1 taviz diye birsey yoktur bence, siz bir yerden taviz vermeye basladiginizda o devam eder. Cok uzgunum sizin adiniza. Ailenize altinlarinizi vermekte ozgursunuz tabiki ama islerin bu noktaya geldikten sonra ortada bir evliligin olmadiginida acikca gormelisiniz bence. Su bahsettiginiz senaryoda ben evlilik degil karsilikli iki ailenin tum fertlerinin cikarlari icin birbirleriyle verdikleri bir savas goruyorum ben. Siz bu savasin kurbanisiniz keske hic evlenmeseydiniz o kavgadan sonra iptal etseydiniz herseyi.

aielen destekse ne duruyorsun daha ılk aydan boyleyse sıkıntı buyuk
1 yıl oldu artık, eskisi gibi değil eşim biraz daha ılımlı olmaya başladı lakin ben unutamıyorum hazmedemiyorum yapılanları bazen uzun evliler zamanla geçer diyor bazen düzelmez ayrıl diyorlar o nedenle kafam çok karışık

2 nizde aileleri bi kenara koymalısınız. Eşinle normal zamanda derdin yokmuş, bu kadar üzmek niye kendini?

Al karşına, ailelerden uzak bir yere gidelim yoksa bu böyle yürümez de. Malesef herkesin ailesi 4 4lük olmuyor, bu eşinizinde seçimi değil onun ailesi. Ama onları bir kenara, sizi bir kenara koymak onun seçimi . Bizde sizin yazdığınız problemlerin çoğunu yaşadık( hatta daha fazlasını), maddiyat olunca kafayı yiyordum kızıyordum hep. Aldım karşıma konuştum ve o dakikadan sonra değişti. Yine ailesine yediriyor parasını ama çok fazla miktarlarda değil. Önce biz diyorum, onların ihtiyacı yok 6 tane evleri var bizim 1 tane bile yok diye hatırlatıyorum.

Bende çok fazla ailemin içine sokmuyorum onu oldu bitti işte. Sizde göze alın bence, eşinizi seviyorsunuz gibi geldi bana. Sevgi kolay bulunmuyor, daha fazla harcamayın kavgalarla

Aynı cümleleri babam da kurmuştu düğünden 5 önce ama ben içimde kalmasındansa yaşayıp görmek istedim
Halt ettim
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve zamanınızı ayırdığınız için

1 yıl olmussa bıraz daha bekle belkı degısır ama değişene kadar cocuk yapmayı dusunme derim ben cocuksuz bosanmak kolay aama cocuk olunca bıraz daha sıkıntı he birde ailenle cok bu durumları paylasma cunku sız kavga eedersınz akşamına barışırsınız ama aılen eşine bır ömür kin besler.

Bence kesinlikle boşanın. %100 boşanın yani. :)) Açıkcası kültür farklılığı vs demicem ben bu yazdıklarınıza göre bu şekilde davranışların tanımı şunlardır: (siz aslında kibarca dile getirmişsiniz.) Düpedüz cahillik, görgüsüzlük, terbiyesizlik, geri kafalılık ve çekememezlik eşinizin ailesinin davranışları.. Bikere en baştan giyiminize, hayat tarzınıza karışmakla başlamışlar ve sizin evinize size sormadan anahtarla açıp girmişler.
Sizin ölmenizi isteyecek kadar kindar insanlar hemde anlaşıldığı kadarıyla..
Eşinizle iyi anlaşmanız hiçbir sorunu çözmez çünkü o da bu olaylara sizinle aynı çerçeveden bakmıyor. Yani aslında size ''boşver'' derken olayları normal karşıladığı pek de garipsemediği belli.. Bence bu aileyle geçinemezsiniz. Yol yakınken kurtulun.

Benimki onları bi kenara bırakamıyor işte bizdeki sorun bu ona da hak veriyorum o kadar güzel numara yapiyolar ki yanında bunu görmemesine deli oluyorum
Bu ilden gitmek için 9 ay gibi bi zamanımız var tayin durumu
Ama o zamana kadar ben sabır edebilecegimi düşünmüyorum
Öz eleştiri yapmak gerekirse sabırsız bir insanım
Biz konuşamıyoruz hemen kavga ediyoruz
Sabah aradı iyi değilim sesini bile çok özledim her şey istediğin gibi olacak falan diye ama benim umudum yok hemen kavga moduna geçtim
Sevdiğimi nasıl anladınız çünkü ben artık sevmiyorum gibi sanki ya da duygumu bi kenara bırakıp sadece mantığımı çalıştırıyorum

Yaptığım en büyük hatam aileme anlatmak oldu ve bunu 3 kez yaptım
Çocuğu olursa önceliği o olur gibi geliyor çünkü ailemin yanına geldi ağladı en çok istediğim şey bir oğlum olsundu ama biz kavgalardan yapamıyoruz diye
Ama düzelme umudu var diye küçük bi bebeği alet edip onu anasız Babasız birakamam

Ahhh hanfendi cim zaten eşimin tavrına çok şaşırıyorum bana karışmaz açık giyinirim gece istediğim saatte eve gelirim vs ama hiç bir şey demez zaten burda bunalıyorsun istediğini yap der ama onlar deyince sesini çıkarmıyor onlara size ne benim karım o diyemiyor.
Eve gelince boş ver onlar cahil onların dünyasıyla seninki bir değil diyor
Ama en ufak bir kavgada tabi insanlar haklı yadırgıyor böyle gelini deyip bana savunma yapiyor
Anahtar olayında da insan gibi önce bana hak verdi bi kaç kez sonra girsinler nolcak evde gizli bir şey mi var dedi
Adamın halleri benim tahammül sinirimi iyice zorluyor

Okurken resmen kendmi gordum acaba ben mi yazdım oldum :) of of sadece eslerimiz olsa bizden mutlusu yok ama o kv yok mu araya bi giriyo karıstırıp gdyo kelin merhemi olsa kendi basına surer yapablcegne inanıyosan ayrıl ben cesaret edemedim hhala sorunlu bi evliliğin basını cekiyorum mesafe koy vs demicem hiç biri işe yaramyo eşler bi kere bile bizleri savunmadgı için boyle tepkler veriyoruz of of

Zaten eşiniz tam olarak net tavır koysa ailesine bir daha asla seslerini çıkaramazlar o yüzü ondan buluyorlar.
Daha da değişeceğini sanmam eşinizin çünkü en başta asıl sizi koruması lazım sonradan hadi cicim ayları geçse
neyse.. en baştan böyleyse sonradan düşünemiyorum bile..

İşte onlara hak veriyor çünkü o kadar garipsemiyor. Yoksa o da sinirlenirdi.
Ne münasebet evim dağınık olabilir, özel şeylerim olur ne hakla girer evime gizli bir şeyle ne alakası var?
Saygısızlık yani.. Bu böyle gider ve siz her olayda sinir harbi yaşarsınız.

Her şey bir tarafa da her sıkıştığında yalan söyleyen bir adamla hayat geçmez bence. Bir de kültür farkı çok da önemsiz değil ki. o yaşa kadar gördüklerin, doğru kabul ettiklerin demek. Son karar sizin olsa da naçizane fikrim bu evlilik çok uzun süremez.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet benim sıkıntım da eşimin tavırları zaten
Allah sizinkini de bir şekilde yoluna koyar inşallah, Rabbim herkesin evine huzur versin

Yok artık böyle gitmesine daha fazla musade etmiycem
Ya istediğim gibi olacak ya da bosanacagiz

Amin hepimiz için hayırlı hayatlar olur inşallah
Hep beni kaybedeceği anlarda yalan oysa ben hep afedersiniz ama kahpelik, yalan ve hırsızlık bunlar hayatında olmasın denerek buyutuldum

Eşinizin yalan söyleme huyu, ailenizle aralarında soğukluk, sizin onun ailesiyle olan sorunlarınız... Bunlar büyük şeyler ilerde çocuğunuz olduğunda yanınızda birilerine ihtiyaç duyacaksınız ama tek başınıza olcaksınız ne aileniz unutacak olanları ne onun ailesi. Başka birine ayrıl demek çok zor ve saçma gelir bana ayrılın diyemem ama evli kalacaksanız gelecekte yalnız olmaya ve belki de eşinizle mutsuz olmaya hazır olun. Böyle bi durum da kalsam gücümü toplar ve boşanırım sanırım. en fazla 1 yıl üzülürsünüz, ömür boyu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…