• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım? Aklım ve kalbim arasında sıkışıp kaldım.

Kızınız babasız neden kalsınki.Siz eşinizle saçma bi karakterde ve sorumsuz olduğu için boşanıyorsunuz.Ama kızınız görüşmeye devam eder her zaman.Üstelik asgari ücretle çalışan eşiniz, biraz öğretmen eşinin parasına güveniyor gibi geldi.Yani arkanızdan iş çevrilmesi ve sorumsuzluk bir yana,birde üstüne sömürülüyorsunuz bence bu yönden hiç baktınızmı bilmiyorum.Bir bayan olmak zaten zorken,evli ve çalışan bir bayan olmak çok daha zor.İşiniz evin işleri bebeğe bakmak. Hepsini siz sırtlanırken eşinizin ihtiyacı olan tek şey biraz sorumluluk sahibi olmaktı.Onu bile becerememiş. Şükürler olsunki herşeye katlanmak zorunda olan gidicek kapım çalışıcak yerim yok diyen bir bayanda değilsiniz. Çok daha iyi birhayat yaşamak bu kadar sorumsuz bir adamdan sonra sizin için en kolay şey olur. Herkes bu kadar vurdumduymaz değil dışarıda evde çocuk ne yer diye düşünen bir sürü baba var.Neden gençken mesleğiniz varken aileniz arkanızdan bu adamı çekesiniz. Bence de boşanmalısınız ailenize haber vermeklede çok doğru bi hareket yapmışsınız. Bence özellikle sizin konumunuzda bir bayan, böyle bir adamı artık boşamalı diye düşünüyorum ben. Çünkü bu bir sorumsuzluk duygusudur ve bugün para kaybederek gösterdiği sorumsuzluğu yarın başka bir surette karşınıza çıkıp sizi daha da çok üzebilir.Ki bu bile ne kadar yıpratmıştır. Bu yüzden çocuğunuzun babasız kalıcağını düşünmeyin. Evlat mutlaka çok önemli herşeyden önemli, ama annesi babası ayrı olan ve normal hayatına devam eden milyon tane çocuk var. Bunlardan biride erkek arkadaşım ve onun küçük kız kardeşi.Bunlardan birine üniversitedeki en yakın arkadaşım ve onun iki küçük kız kardeşi. Yoo biz görüşüyoruz babamla bazen zaten annemlede daha iyi anlaşıyoruz mesele olmuyo diyen insanlar hepsi.Gözünüzde anne baba ayrılığını çocuk için bu kadar büyütmeyin.Aslında ne kadar olağan bir durum olduğunu yaşadığınız zaman anlayıp boşuna kendime dert etmişim diceksiniz.Kendinize bunu yapmayın derim ben. Hayırlı olanın ne olduğu ayan beyan ortada.

Back