• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım? Aklım ve kalbim arasında sıkışıp kaldım.

Kumar oynayanlarin kolay kolay vazgecmedigini biliyorum. Esinizin eninde sonunda sonu hapis. Yani cocugunuz her sekilde babasindan uzak kalacak. Eger bosanmazsaniz omur boyu kumar borcu odeyip kizinizin hayat kalitesinden odun vereceksiniz. Deger mi peki? Onu babasiz birakmamak adina borc ve yokluk icinde buyutmek daha mi mantikli geliyor size.

intihar ederse de etsin. duygu somurusu de bir nevi siddettir. bak kizina mektubu ta en hamileyken yazmis. o zamandan hu zamana de degisseymis madem. hem kumarbaz hem hırsız. kensi babasini bile biktirmis

Hanımefendi Allah yardimciniz olsun, bir kere şans vermissiniz bence bırakın o düşünsün. Buarada belirtmek isterim ki kadin derdini acıyor ve yanlışlıkla bir kelimeyi yanlış yaziyor, klavye hatasi insanlık hali. Zaten içinde bulunduğu durum çok zor birde geçip öğretmenlik tasliyor herkes.. Allah yardimciniz olsun kardeşim

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç birşey den haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim asgari ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...
Böyle bir babayla kalacağına dolaylı olarak babasız kalması daha iyi... Tamam, çocuk için zor. Ama birlikte olmanız ilerleyen dönemlerde çocuğunuzu daha çok üzecek. Ne çekiyorsunuz ki bu adamı? Elinizi avucunuzu yiyor resmen. Hemen boşanın bence.

Siz cabanizi gostermissiniz bebeginizle yeni gzel.bi hayat kurmaya bakin esinizin durumu vahim gozukuyor

Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...
Ölüsü olan 1 gün ağlar,delisi olan her gün aglarmis. Bir ömür niye onun borçlarını ustleneceksiniz. Bırakın ölsün. Hem hırsız hem kumarbaz.

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç birşey den haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim asgari ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...
Huylu huyundani vazgecmezse boyle olur işte .. Sakın affetme hemen .. cezasını cekip pişman olmalı ne oyle her seferde sen kurtarmışsın alışmış buna malesef sorumluluk bılmeli hmde cocuk var. . Ailene demen de iyi olmuş utansın azıcık aklı basına gelsin. . Ay cok sınırlendım ! Kusura bkma bacım

o kadar güzel ayarlamış ki her şeyi yok intihar mektubu yok kızına mektup
çok kızını düşünüyorsa el alemin parasından çalıp kumara yatırmayaydı
yani bunu anlatmanın güzel bir kelimesi yok bu adam sizi hem duygusal olarak hem maddi olarak sömürüyor

yarın öbür gün bu adam hapse girerse kızınızın ne olacağını düşündünüz mü
ömür boyu varlık içinde yokluk çekerek bu adamın kumar borcunu mu ödeyeceksiniz
devlet memurusunuz eşinin şirketindekiler durumu fark ettiğinde il yakalarına yapışacağı kişi sizsiniz eşinizden parayı alamayacaklarını anladıkları anda senin düzenli görünen maaşına el koyacaklardır dava kararıyla vs.
ne kadar büyük bir para bilmem
ama ne kadar olursa olsun bu adam hem sorumsuz hem bencil hem kumarbaz üstüne yalancı

Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...
yalan canım ne intiharı bu tipler kıyamaz kendilerine bencill yaratıklar.

Kumar cok kotu,isin icine hirsizlik da girmis,kul hakki yani..
Esinle kumar meselesi disinda nasildiniz,baska sorunlar da var miydi?Esiniz bu huyunu birakirsa elle tutulur guzel huylari var mi diye soruyorum..

Üffff ben çok üzülüyorum bu konulara yaa :(
Yorum yapamayacağım kadar hassas bir konu benim için.

Ama çok şans vermişsiniz siz.
Sanırım artık ciddi anlamda tekmeyi haketmiş :(

Acıma arkadaşım acirsan acinacak duruma dusersin. Fazla iyi niyet Maraz doğurur. Sırtını dayamis senin gibi yağlı kapıya vazgeçer mi hiç. Hemen boşa gitsin valla kızın da baba görmek istiyorsa görüş günleri var görür

ADAM OLMAZ BOŞAN TABİKİ DUYGULARINA YENİK DÜŞME AKLINI KULLAN

Konunuzu okurken dayanamadım bu mesaja yanıt vermek istedim. Arkadaşım intihar felan etmez korkmayın. Siz davadan vazgeçin diye yapıyor. Aynılarını yaşadım. Borç, icra, verilen sözler edilen yeminler. Boşanma davasından sonra bana ve oğluma hitaben yazılmış mektuplar. Ne oldu gözümde daha da küçüldü. Sosyal hizmet uzmanına kararından vazgeçirmek için yazdım yoksa intihar düşüncem yoktu demiş. Ailesine gelince size oynuyorlar iki gün sonra o onların biricik oğlu siz en ufak sorunda yuvasını yıkan gelin olursunuz. Siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün gerisi boş.

kocanız vazgeçmez... ne sizden, ne kumardan, ne de hayattan....kendinizi kandırmayın...hemen boşanın çünkü daha büyük belaları başınıza sarmak üzere...bir tanıdığımın oğlu aynı sizin kocanız gibi...kumar borcunu kredi çekerek kapatmaya uğraşmış...tam 100 bin lira borclu bankalara....işlemler başlamış...aile perişan fakat beyimiz hala eşinden gizli oynamaya devam ediyor...yapma oğlum vazgeç falan demeye çalıştım...tamam teyzeciğim kaybettiklerimi kurtarayım bir daha tövbe edicem dedi:KK57::KK57: mantık bu maalesef...onun eşine de kaç kızım kurtar kendini dedim..:KK12::KK12:.

Back