Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç birşey den haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim asgari ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...