gerçekten öğretmen misiniz? "asgari" ücreti "askeri" ücret olarak yazmışsınız da.. ne öğretmenisiniz acaba?Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç bişeyden haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim askeri ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...
dikkat etmemişim arkadaşım ilköğretim matematik öğretmeniyim. inanıp inanmamak size kalmış.gerçekten öğretmen misiniz? "asgari" ücreti "askeri" ücret olarak yazmışsınız da.. ne öğretmenisiniz acaba?
amacım birinin kusurunu ortaya çıkarmak değil ancak buradan çok fazla fake konular açıldığı için artık kandırılmak istemiyor insan.
Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...Kumar hastalıkların en kötüsü. Şirket parasıyla oynamış bir de. Aklını mı kaçırmış bu adam! Sen boşamazsan da şirket farkedince büyük ihtimalle davalarla geçecek ömrü kocanın. Hapis cezası da alır para cezası da. Üstelik senin de başın belaya girebilir, arkadaşım hemen en kısa zamanda boşan. Memursun siciline işlenirse en ufak şey, çok kötü olur. Kendini kurtar bir an önce. Allah yardımcın olsun.
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç bişeyden haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim askeri ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç bişeyden haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim askeri ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...
düzelttim.Hanımefendi öğretmenim yazmışsınız ama o ''asgari'' olacak. . Bi gün çocuklar sorarsa diye dedim yanlış anlamayın. .
Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...
gerçekten öğretmen misiniz? "asgari" ücreti "askeri" ücret olarak yazmışsınız da.. ne öğretmenisiniz acaba?
amacım birinin kusurunu ortaya çıkarmak değil ancak buradan çok fazla fake konular
ilk önce askeri yazmıştı konu sahibi. benim alıntıladığım kısmı öyle.Hanfendi konu sahibi gayetde duzgun "asgari"yazmis konuyu tekrar gozden gecirin. Konuyu saptirmaya gerek yok.
Kumar oynamamak intahar etmekten daha kolay olsa gerek. Asgari ücret le çalışan biri olarak belliki sana güvenerek oynuyor. Hakkında hayırlısı.Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?