• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım? Aklım ve kalbim arasında sıkışıp kaldım.

csnil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
4
3
1
37
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç birşey den haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim asgari ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç bişeyden haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim askeri ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...
gerçekten öğretmen misiniz? "asgari" ücreti "askeri" ücret olarak yazmışsınız da.. ne öğretmenisiniz acaba?
amacım birinin kusurunu ortaya çıkarmak değil ancak buradan çok fazla fake konular açıldığı için artık kandırılmak istemiyor insan.

gerçekten öğretmen misiniz? "asgari" ücreti "askeri" ücret olarak yazmışsınız da.. ne öğretmenisiniz acaba?
amacım birinin kusurunu ortaya çıkarmak değil ancak buradan çok fazla fake konular açıldığı için artık kandırılmak istemiyor insan.
dikkat etmemişim arkadaşım ilköğretim matematik öğretmeniyim. inanıp inanmamak size kalmış.

Kumar hastalıkların en kötüsü. Şirket parasıyla oynamış bir de. Aklını mı kaçırmış bu adam! Sen boşamazsan da şirket farkedince büyük ihtimalle davalarla geçecek ömrü kocanın. Hapis cezası da alır para cezası da. Üstelik senin de başın belaya girebilir, arkadaşım hemen en kısa zamanda boşan. Memursun siciline işlenirse en ufak şey, çok kötü olur. Kendini kurtar bir an önce. Allah yardımcın olsun.

Kumar hastalıkların en kötüsü. Şirket parasıyla oynamış bir de. Aklını mı kaçırmış bu adam! Sen boşamazsan da şirket farkedince büyük ihtimalle davalarla geçecek ömrü kocanın. Hapis cezası da alır para cezası da. Üstelik senin de başın belaya girebilir, arkadaşım hemen en kısa zamanda boşan. Memursun siciline işlenirse en ufak şey, çok kötü olur. Kendini kurtar bir an önce. Allah yardımcın olsun.
Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır ne yapacağımı bilmez bir durumdayım benim durumda olanlar var mı tavsiyelerine çok ihtiyacım var. eşimle severek evlendik yaklaşık 2.5 yıllık evliyim ve 8 aylık bir kızım var. Eşim geçen yıl hamile olduğum dönemde büyük paralar kaybetti internetten oyun oynayarak binlerce özür dileyip ağladı tövbe ettim dedi bende kıyamadım ve borcumuzu kapatmak için kredi çektim üstelik daha öncesinden ailesinin borcu yüzünden çektiğim kredileri ödemekte olduğumuz halde. aradan 1 yıl geçti ben borcumuz bitiyor diye sevinirken en son bu hafta yine oynadığını ve bu sefer çalıştığı şirketin parasıyla oynadığını öğrendim telefonumu satıp ev kiramı ve bebeğimin bakıcı parasını ödedim ama cinnet geçirmek üzere olduğum için hiç bişeyden haberi olmayan aileme arayıp herşeyi anlattım apar topar yanıma geldiler eşim 3 gündür eve gelmiyor boşanacağız dedim ailem boşanmalısın yeter artık diyor ben öğretmenim eşim askeri ücretle çalışıyor fakat üstünde bir sürü icra dosyası var benimde evlendiğimden beri bitmeyen borçlarım var sayesinde bu son yaşadıklarımızdan sonra ailesi bir telefon bile açmadı canım çok sıkkın aklımda şuan ne yapıyor nerde şirket durumu öğrenince ne yapacak kızım babasız kalınca ne olur hiç bilemiyorum yardım edin lütfen...

Yaprak Dökümü geldi aklıma. .

Hanımefendi öğretmenim yazmışsınız ama o ''asgari'' olacak. . Bi gün çocuklar sorarsa diye dedim yanlış anlamayın. .

Kocaniz ise yaramaz bir yalanci ve hirsiz kusura bakmayin ama
Hemen bosanin, sirketin haberi olunca sizin de yakaniza yapisirlar, bu adamin tek kurus borcuna ortak olmayin

Düpedüz hırsızlik yapmış yahu. Şirketin haberi yoktur tabi. İntihar edecek adam oyle son dk showu peşinde olmaz. Bosver birsey olmaz. Onun ailesi cikarsin örtsün oğullarının ayıbını sen kac defa yapican ayni saflığı. Neyine guveniosa onunla halleder merak etme. Asgari ücretine guvendi heralde...

Kocaniz gibi insanlardan hep nefret etmisimdir. Bir daha yapmiycam diyip bütün aileyi somururler sonrada boyle kendilerini acindirip borclarini odettirip ve asla düzeltmezler sadece etrafında ona inanmak isteyenleri kandirirlar ve hep acindirirlar.benim kaynimda aynen kocaniz gibi.ilk evliliği bitti.ortada bir çocuk.sonra artik duzeldim dedi ama yalan sadece borclarini odettirdi.hala ayni tek fark simdi daha uyanik.herkezi daha güzel kandiriyo ve yeni karisi kaynim borç bataginada başta onu dovsede aldatsada hayatta ayrilmiycak bir tip.olan hep bize oldu.bizim hakkimiz yendi. Acima arkadasim. Adam olsun öyle ciksin kocan karsina.

Çok zoruma gidiyor yaşadıklarım en son 3 gün önce okul çıkışıma gelip bir zarf verdi elime mektup yazmış intihar edecekmiş gibi ele geldiğimde okuyunca elim ayağım boşaldı birde kızımıza daha ben hamileyken bir mektup yazmış onu verdi aklı erince ona verirsin diye. ben sen ve kızım olmadan yaşamam demiş. çok mu duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum arkadaşım duygu sömürüsü mü yapıyor hiç bilmiyorum geçen gün amcası geldi sağolsun bana destek veriyor oda fakat kayınbabamın oğluna söylediği şeyi duyunca şok oldum boynuna ip dolayıp ölüyorum desen bile gelmem demiş benim üzüldüğüm kısım tamamen yalnız kalmış olması aklım hep onda lanet olası kafamdan silemiyorum...

Anlıyorum ama kendi atladığı kuyuya seni de çekmesine izin verme. Bebeğini düşün. Dolandırıcılıktan ya da zimmetine para geçirmeden kocanı hapis cezası alırsa napacak sın? Üstelik öğretmensin maaşına el koyarlarsa napıcaksın? Siciline dolandırıcılık hırsızlık gibi bir suç işlenirse napıcaksın? Bebeğin için daha mı iyi olacak? Önceliğini düşün. Çocuğunu düşün. Onun geleceğini düşün.

Kumar yüzünden biten evliliklere çok üzülüyorum ben, eger barışırsan tedavi olduktan sonra kabul et barışmayı umarım eşin düzelir ve evine eşine çocuguna bağlanır.

Hanfendi konu sahibi gayetde duzgun "asgari"yazmis konuyu tekrar gozden gecirin. Konuyu saptirmaya gerek yok.
ilk önce askeri yazmıştı konu sahibi. benim alıntıladığım kısmı öyle.
siz de bilmeden lütfen yorum yapmayın. çok şükür kör değilim ne yazdığını görüyorum

Bence hemen boşanma davasını aç. Kumar çok bğyük bi zehir. Bi de borca ortak olmuşsun. Hiç bekleme derim alma o adamı eve bi daha. Ne güzel işinde gücünde insansın.

Kumar oynamamak intahar etmekten daha kolay olsa gerek. Asgari ücret le çalışan biri olarak belliki sana güvenerek oynuyor. Hakkında hayırlısı.

Back