Hayırlısı diyor, sürekli şikayetlenecek yeni bir şey buluyor.Olduğu kadar gibi cümleler kuruyor.Bosan diyemem ama degisecegini pek sanmiyorum.Bosanma konusunda ne diyor.
Göz yormayacak bir renk olsun istedim amaBana gece gece gözlük ararttırdın :)
Bilmiyorum 20 ay biraz kısa gibi ama olmayacağını düşünüyorsanız birbirinizide yıpratmanın bir alemi yok
Eşim eski eşiyle 10 yıl flört edip 2 yılda boşanmışlar.8 yil flört üzerine böyle bi konu.Cidden aklım almıyor .
Göstereceğim zamanla diyor ama o zaman gelmiyor , artık benim de sabrım taştı sürekli ne zaman diye sorduğum için bu durum onu daha da sıkıyor sanırım.Eşinin çabası yok.
Karşılıklı konuşun, eğer çaba göstermeyecekse yolları ayırmak makul bir çözüm.
Teklif ettim, ama bu aralar maddi durumumuz buna elverişli değil dedi, doğru da söylüyor. Birkaç aya tekrar teklif edeceğimNasıl mutlu olacaksanız!
Öncelikle boşanın diyemem bu bir vebal bana göre ,cok nadirdir bunu yazdigim konular ama asilmayacak gibi degil sorunlariniz,Terapist düşündünüz mü ya da esinize teklif ettiniz mi?
Konuştum , defalarca hemde.. Hatta sürekli bu konuyu açıyorum diye kızıyor, ama bende arafta kalmaktan sıkıldım , olacaksa olsun modundayım, sabret biraz diyor geçen yıl da buna benzer bir konu açmışım , nereye kadar sabretmek gerekir birkaç ay hiç üstüne gitmeden beklesem, kendi halimde takılsam mı daha iyi yoksa didinip uğraşsam mı bilemedim.Ya nedesek etkilemiş olucaz. Çok zor bi durum isteklerin çok uç değil neden böyle dediğinde sorma diyor çabalamıyo ne biliyim ben olsam böyle olmuyor falan diye konuşurdum hem niyetini öğrenirdim acaba o da ayrılmak istiyo mu falan diye zarf atardım
Sabretmen gereken neymiş sevginin ilginin ne engeli olabilir. Çok sinir bozucu bi bahaneKonuştum , defalarca hemde.. Hatta sürekli bu konuyu açıyorum diye kızıyor, ama bende arafta kalmaktan sıkıldım , olacaksa olsun modundayım, sabret biraz diyor geçen yıl da buna benzer bir konu açmışım , nereye kadar sabretmek gerekir birkaç ay hiç üstüne gitmeden beklesem, kendi halimde takılsam mı daha iyi yoksa didinip uğraşsam mı bilemedim.
Birden olmazmış, önceki büyük kavgalarımızdan soğukluk girmiş, onun yapısı buymuş vs.Sabretmen gereken neymiş sevginin ilginin ne engeli olabilir. Çok sinir bozucu bi bahane
Biiyormusun kısasa kısas bu tip konularda cogunlukla cok işe yariyor.Ayrica 8 yil + 20 ay uzun bir zaman ve ilk gün ki gibi olmamalari da normal bence.Acaba beklentiyi sıfırlayıp trip yapmadan,surat asmadan biraz kendi haline mi bıraksan.....Teklif ettim, ama bu aralar maddi durumumuz buna elverişli değil dedi, doğru da söylüyor. Birkaç aya tekrar teklif edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?