Hic bu yüzünü gostermemisti bana,ben sevdiğim kadınla evliyim derdi hep beni onure ederdi.nasil olur zamanında problem görmediği şeyleri şimdi problem görmüş gibi eskileri anlatıp suçlar. Boşanmaktan korkuyorum hanfendi.arkamda ailem yok ve üniversite okumaya geldiğim şehirde evlenip kaldım.kimsem yok.
Sizin ona bu bağlılığınız farkında ve bunu kullanıyor belli ki. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur soru sahibi

Şöyle ki sizin ne yaparsa yapsa gitmeyeceğinizi, boşanmayacağını düşünüyor bence bundan dolayı da sürekli size kötü davranıyor, hareket ediyor tüm öfkesini sizden çıkarıyor ne yaparsam yapayım nasıl olsa boşanmaz gibi
Ben bu haksızlığı haketmiyorum dedim en son,boşanmayı kabul ediyorum dedim.bu kadar cirkinlesmene gerek var mıydı,sevmiyorum istemiyorum demen yeterliydi sürekli suclayinca sen acaba benden birşey mi bekliyor diye hep umutlanip konuşmaya çalıştım dedim.umurunda olmadı...

Aslında ben çok özgür ruhlu bir kadınım.bana 1,5 milyon vericegini,çocukların velayetini vericegini ve onlar 18 yaşına gelene kadar evde kalabileceğimi onun gideceğini teklif etti. Fena değil teklifi düşünunce.ama işte yalnız olmak ,uzun zamandır bir eşle biliniyorum ve bir şekilde evde yardımcım oluyordu varligini bilmek yeterliydi.

Ben bu haksızlığı haketmiyorum dedim en son,boşanmayı kabul ediyorum dedim.bu kadar cirkinlesmene gerek var mıydı,sevmiyorum istemiyorum demen yeterliydi sürekli suclayinca sen acaba benden birşey mi bekliyor diye hep umutlanip konuşmaya çalıştım dedim.umurunda olmadı...
Aslında ben çok özgür ruhlu bir kadınım.bana 1,5 milyon vericegini,çocukların velayetini vericegini ve onlar 18 yaşına gelene kadar evde kalabileceğimi onun gideceğini teklif etti. Fena değil teklifi düşünunce.ama işte yalnız olmak ,uzun zamandır bir eşle biliniyorum ve bir şekilde evde yardımcım oluyordu varligini bilmek yeterliydi.

Karşılıklı olarak birbirinizi tüketmişsiniz.

Merhaba arkadaşlar ,ben 36 yaşındayım eşim 46 yaşında 2 evladımız var.evliligimizde son 3 senedir sorunlar vardı genelde benim kıskançlık krizlerim yada kadınsal triplerim olurdu.Bunca sene hep sevgi dolu yaklaştı,alttan aldı hiç boşanmak istememişti.takii 2024 e kadar. Ben onu taniyamiyorum ,konuşmak istiyorum çocuklarımızın birisi 8 diğeri 11 yaşında onlar için deneyelim diyecem ama hakaretler küfürler bir türlü öfkesi sakinleşmiyor.2024 Aralık'ta avukat tutmuştu zaten onunla ilerliycek. Size sorum konuşmalarda hep suçluyor ve hakaret ediyor.cok geçmiş mevzuları bile öfkeyle bağırarak sanki o anda yaşıyor.ama o geçmiş mevzular okurken bile bu kadar ofkelenmemisti..nasıl değişti 45 yaş erkeklerde bir sendrom mu oluyor? Ayrıca eytden emekli oldu bunun etkisi olabilir mi,istemedi o ama zorla emekli ettiler. Bana kötü davraniyor.katlanamiyorum..universite mezunu olmama rağmen calismama hayallerime gitmeme hiç izin vermedi.36 yaşı doldurmak üzereyim kpss desen bile gecti.bunu bana niye yapmış olabilir ve neden ezmeye çalışıyor bu kadar.sevmiyorum artık yürümüyor demek yerine sadece suçluyor.
Geçmiş mevzular olurken bu kadar öfkelenmemişti demişsiniz ama size yansıtmamış büyük ihtimal. Çünkü şu an bu kadar hakarete varan konuşmalar yapıyorsa o zaman çok etkilenmiş, alttan almış almış sonra patlamış. 45 yaş ya da emeklilik sendromunu hiç duymadım. Boşanma konusunu açmadan davranışları nasıldı? Hayatında biri olabilir mi? Size kötü davranmasına asla izin vermeyin.

Geçmiş mevzular olurken bu kadar öfkelenmemişti demişsiniz ama size yansıtmamış büyük ihtimal. Çünkü şu an bu kadar hakarete varan konuşmalar yapıyorsa o zaman çok etkilenmiş, alttan almış almış sonra patlamış. 45 yaş ya da emeklilik sendromunu hiç duymadım. Boşanma konusunu açmadan davranışları nasıldı? Hayatında biri olabilir mi? Size kötü davranmasına asla izin vermeyin.
Aynen öyle,bana yansitmadi.ben zamanında çok güzel işler bulmuştum 2020 senesinde o kadar çok istemiştim ki bosanalim bile demiştim,ağlamıştı seni seviyorum ben sevdiğim kadınla evliyim sana yeterim vs.diye bende neye üzülüyorum biliyor musunuz? Bunca sene manipüle etmiş beni diyorum onun denizinde yüzmem için.simdi yaşida çok değil emekli oldu belki yeni bir hayat kurmak istiyor ve benden bıkmış olabilir yine manipüle ederek zorlayarak beni boşanmak için elinden geleni yapıyor diyorum.ne dersiniz?

Yılların birikimi...niye biriktirdi ki? Ben çok güzel işler bulmuştum caliscam diye öyle tatlı dille beni manipüle ederdi ki anlatamam.simdi itiraf ediyor çocuklar küçüktü annesiz mi büyüsün simdi git çalış defol diyor.ama benim yaşım geçti ,niye hayallerim varken sen istiyorsan yap demedi.hic boşanma lafı etmeyen adam 1 senede coştu
En büyük hatayı eşiniz istemiyor diye çalışmamakla yapmışsınız. Ben evlenirken eşim yurt dışında ve kendi işi vardı çok da iyi kazancı. Benim de Tr de çok iyi işim ve mevkim vardı. Evlilik düşündüğümüzde eşime işimden ayrılmayacağımı söyledim eşim sürekli gitti geldi Tr ye ye. Ona da bana da zor oldu ama işimi devam ettirdiğim için hiç pişman olmadım. Kimseye güvenerek mesleğin varsa çalışmamazlık etmeyeceksin dünyanın bin türlü hali var.

En büyük hatayı eşiniz istemiyor diye çalışmamakla yapmışsınız. Ben evlenirken eşim yurt dışında ve kendi işi vardı çok da iyi kazancı. Benim de Tr de çok iyi işim ve mevkim vardı. Evlilik düşündüğümüzde eşime işimden ayrılmayacağımı söyledim eşim sürekli gitti geldi Tr ye ye. Ona da bana da zor oldu ama işimi devam ettirdiğim için hiç pişman olmadım. Kimseye güvenerek mesleğin varsa çalışmamazlık etmeyeceksin dünyanın bin türlü hali var.
Çok güzel işler bulmuştum 2020 senesinde o kadar çok istemiştim ki bosanalim bile demiştim,ağlamıştı seni seviyorum ben sevdiğim kadınla evliyim sana yeterim vs.diye bende neye üzülüyorum biliyor musunuz? Bunca sene manipüle etmiş beni diyorum onun denizinde yüzmem için.simdi yaşida çok değil emekli oldu belki yeni bir hayat kurmak istiyor ve benden bıkmış olabilir yine manipüle ederek zorlayarak beni boşanmak için elinden geleni yapıyor diyorum.ne dersiniz

Evlilik iki kişinin boşanma tek kişinin istemesi ile olacak bir şey maalesef.
Oturup karşılıklı konuşup bir karar vermeniz gerekiyor. Zorla evlilik devam etmez ki. Sizin için de çocuklar için de çok yıpratıcı.

Evlilik iki kişinin boşanma tek kişinin istemesi ile olacak bir şey maalesef.
Oturup karşılıklı konuşup bir karar vermeniz gerekiyor. Zorla evlilik devam etmez ki. Sizin için de çocuklar için de çok yıpratıcı.
Aynen öyle,çocuklarda farkında ve diyorlar ki babamız bir tek sana kötü davranıp bağırıyor.kesinlikle öyle bu arada.pamuk gibi adam dersiniz ya normalde öyle bir şey idi bana da.

Üzüldüm. Ama değersiz olmayı kabul etmek zorunda değilsiniz. Evden gitmesine izin verin bence, üstünede düşmeyin. Kendinize iş alanı bulmaya çalışın, destek olacakmışta zaten, kendinize bakın , kendinize odaklanın, sizde onsuz iyi olabileceğinizi kanıtlayın. O bi noluyo ya?? olsun.
Kafanız daha rahat olur bence, alışıp geri istemeyen siz olursunuz diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Üzüldüm. Ama değersiz olmayı kabul etmek zorunda değilsiniz. Evden gitmesine izin verin bence, üstünede düşmeyin. Kendinize iş alanı bulmaya çalışın, destek olacakmışta zaten, kendinize bakın , kendinize odaklanın, sizde onsuz iyi olabileceğinizi kanıtlayın. O bi noluyo ya?? olsun.
Kafanız daha rahat olur bence, alışıp geri istemeyen siz olursunuz diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.
Ben onsuz iyiyim diye boşanmak istiyormuş.brn hiç uyumlu degilmişim senelerce hep o bana uymuş.artik yildim diyor.sacma sebepler değil mi sizce de?

Ben onsuz iyiyim diye boşanmak istiyormuş.brn hiç uyumlu degilmişim senelerce hep o bana uymuş.artik yildim diyor.sacma sebepler değil mi sizce de?
Yani çalışmaktan vazgeçmişsiniz daha nasıl bir uyum olacak. Boşanmak istiyor ve sizi suçlu göstererek kendini destekliyor. Mantık aramayın bence, o kendi içinde bi buhran yaşıyor. Bence şu saatten sonra istesede istememelisiniz. Canınızıds sıkmayın, öyle bi yaparsınızki onsuz, aman böylr daha iyiymiş dersiniz. Cocuklarınızla mutlu sağlıklı bi hayat sürün insallah 🌸

Şuanda da hem piyasa kötü,hemde başvurduğum işlerde yaştan kaybediyorum ve deneyimsizlikten 🙄

Yani çalışmaktan vazgeçmişsiniz daha nasıl bir uyum olacak. Boşanmak istiyor ve sizi suçlu göstererek kendini destekliyor. Mantık aramayın bence, o kendi içinde bi buhran yaşıyor. Bence şu saatten sonra istesede istememelisiniz. Canınızıds sıkmayın, öyle bi yaparsınızki onsuz, aman böylr daha iyiymiş dersiniz. Cocuklarınızla mutlu sağlıklı bi hayat sürün insallah 🌸
Öyle mi dersin? Bu arada ben çok heves edip başka eğitimlerde aldım.vizyonum vardı benim yine izin vermedi.evet iyi baba,iyi kocaydi ama benim isteklerime saygı duymuyordu.arkamda olmadı günlük günü iyi geçirme cabasindaydi sadece.kendi ailesinde gördüğü düzeni devam ettirme çabası.ben ona biraz seyahat et dedim atla arabana git astrolojik olarak boşanmak şuan mantiklj değilmiş dedim.kabul etti.agrima giden bir sözü çıkmıyor aklımdan 'sen kadın degilsin'...

O öyleydi bu böyle olduları kenara bırakıp bence ne yapılabilir ona bakın. Bence hemen bir iş bulun para da verecekmiş zaten gayrimenkul de varsa ne çekeceksiniz bu mızmız adamın hakaretlerini. Oluruna yanaşmadan iş arayın elbette nereye gittiğinizi soracak iş görüşmesi diyeceksiniz. Ve iplerin elinden gittiğini anlayacak. Böyle adamlara prim vermeyin, zaten iş görüşmesine gidince daha da sinirlenecek. Aklınca kendi başınıza bir şey yapamazsınız sanıyor.

Back
X