- 28 Temmuz 2024
- 4
- -7
- 31
- Konu Sahibi gerek yok 99
3 yıllık evliyim bi kızım var 1 yaşında evli ligimizin başından beri eşim boşanalım diye tekrar etti sebepler ilk başta ev sahibiyle kira konusunda anlaşamadı canı sıkıldı (hayatı boyunca hiç maddi sıkıntı yaşamamış el bebek büyümüş) babasının maddi durumu iyi ona ders vermek için beni boşamak istedi neyse aileler izin vermedi arayı buldu bi şekilde barıştık doğum yaptım zehir etti herşeyi sebep kız kardeşim saglıkcı bnde ilk defa çocuk bakıcam annem yanımda kalmak istemiyor kaynanam hasta sözde gazını bile çıkaramıyor gene kavga ama mutfağa fazla mı alış veriş yapıldı fazla derken fuzuli değil gerektiği kadar bi de maaş alana kadar eve bişey almak yok bunlar için bile çok kavga etti sen yüzde 90 yiyorsun bn yüzde 10 gb başa kalmalar neler neler varya bunları geçtim kızım başıklıgı düşük bi bebek kalbinde biraz problem var bunların suçlusu sensin diye kavgalar halbuki bn napabilirim doguştan sonuçta çocuk la kaç kere hastanelik olduk gelmedi geldiğinde beni rezil etti herkese en son gene çocugu hastaneye getirdim yatış verdi doktor dedim ki ailene bildirme söyleme sebebi şu benim zaten canım sıkkın arayıp naptın çocuga gene noldu demeleri kaynanam beni bunaltıp ağlamaları ya zaten bn çok üzülüyorum inanın insan kimseyi teselli edecek dermanı olmuyor neyse bn bunu söyleyince bi gelirim bogazını sıkarım dedi bn umursamadım bn çocugun yatışını yaparken beyfendi boşanmak istiyorum dedi bnde kabul ettim kendisi bi gün çocukla ilgilenmez işten gelir yatar elinde telefon çocuk gözüne bakar bnm Le ilgilen diye daha sı acil durum olur hastaneye gitmem gerekir sen halledersin der arar çocuk nasıl tamam yaptı telefon babalıgını çok bunaldım hastanede yatıyorum şuan geliyim demez gerçi artık bnde istemiyorum çocugu hastaneye yatarken boşanmak isteyen birinden adam olmaz