• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorummmm

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
31
Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Sizden baska anlatacak kimsem yok ben 9 yıl önce annemi kaybettim. Annemden sonra babamın evliliğiyle hayatım mahvoldu. Daha 16 yasında. Evdeki huzursuzluk yüzünden 17 yasında görücü usulü evlendim. Ankaradan istanbula gelin geldm. Ve burda hiç kimsem yok. Suan 7 senelik evliyim ama benden 70 senemi aldm desem yalan olmaz. Yasama sevincim isteğim mutluluğum duygularım herseyimi kaybettim. Takiii oğlum olana kadar. Suan 9 aylık bi oğlum var. Mutsuzluğuma oğlumu ortak etmek istemiyorum. Mutlu kavgasız küfürsüz bi ortamda büyüsün istiyorum. Bosansam oğlumu benden alırlar mı? Kaynanam bakamaz. Babası zatn calısıyor. Zar zor ay sonunu getiriyor. Krese falan veremez. Benden alamazlar değil mi oğlumu akıl verin kızlar

Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın. Sizden baska anlatacak kimsem yok ben 9 yıl önce annemi kaybettim. Annemden sonra babamın evliliğiyle hayatım mahvoldu. Daha 16 yasında. Evdeki huzursuzluk yüzünden 17 yasında görücü usulü evlendim. Ankaradan istanbula gelin geldm. Ve burda hiç kimsem yok. Suan 7 senelik evliyim ama benden 70 senemi aldm desem yalan olmaz. Yasama sevincim isteğim mutluluğum duygularım herseyimi kaybettim. Takiii oğlum olana kadar. Suan 9 aylık bi oğlum var. Mutsuzluğuma oğlumu ortak etmek istemiyorum. Mutlu kavgasız küfürsüz bi ortamda büyüsün istiyorum. Bosansam oğlumu benden alırlar mı? Kaynanam bakamaz. Babası zatn calısıyor. Zar zor ay sonunu getiriyor. Krese falan veremez. Benden alamazlar değil mi oğlumu akıl verin kızlar
O kadar küçük bebeyi annesinden almazlar canım merak etme.

Evliliğinizin me kadar sıkıntılı oldugunu bilmiyorum ama 9 aylık bebekle hem de mesleğiniz olmadan nasıl yaparsınız bilmem,duruma göre biraz sabretseniz mi acaba

Boşanınca sizin de çalışmanız gerekecek? Kim bakacak cocuga? Bu kadar küçük olduğu için annede kalıyor diye biliyorum

Ben makyözlük yapıyorum belgelerim var. Babamın durumu iyi zaten gidersem hertürlü imkanı sağlar oğlum içinde benm içinde. Aldatma var annesi ve abisiyle yasıyoruz. 2+1 evde huzursuzluk kabga döğüs hersy war

Durumuznuz iyiyse ve aileniz sizi destekliyorsa korkmaya gerek yok. 6 yaşına kadar senden alamaz çocuğu sen istemezsen. Korkma

Ben makyözlük yapıyorum belgelerim var. Babamın durumu iyi zaten gidersem hertürlü imkanı sağlar oğlum içinde benm içinde. Aldatma var annesi ve abisiyle yasıyoruz. 2+1 evde huzursuzluk kabga döğüs hersy war
Kesinlikle ayrılın daha sağlıklı bir ortamda büyümüş olur hem mesleğinizde varmış

Biz kadınlar istemediğimiz hayatı yaşamak için mecbur bırakılmamalı ve sabret denmemeli bence sen istedikten sonra tek başına buyutelbilirsin çocuğunu bende bosanmis biri olarak yapamam dediğim ve öz güvenimi kaybettigim zamanlar oldu ama başardım tercih senin boşanma demiyorum tabiki iyi düşün ama kendine güven en başta hazal3423 hazal3423

Şuan 24 yasndym ama omuzlarımdaki yükten ezilmis durumdayım. Evliliğm süre boyunca calıstım. 39 hafta hamileydm ve ben calısmaya devam ettim. Sırf destek oluyum die ama esim beni aldatmaya devam etti. Cıplak resimler. Ahlaksız konular konsmalar falan yine sabrettm ama artık cok yoruldm

Kimseye boşan demek istemem ama hem küfür kavga dövüş hem aldatma varmış, o çocuğa yazık olur o ortamda. Kurtul bence. Alamazlar çocuğunu senden.

Biz kadınlar istemediğimiz hayatı yaşamak için mecbur bırakılmamalı ve sabret denmemeli bence sen istedikten sonra tek başına buyutelbilirsin çocuğunu bende bosanmis biri olarak yapamam dediğim ve öz güvenimi kaybettigim zamanlar oldu ama başardım tercih senin boşanma demiyorum tabiki iyi düşün ama kendine güven en başta hazal3423 hazal3423
Sanırım özgüvenim bitti kendime. Kücük yasta evlenmenin cezasını cektim ben.

Peki bu her türlü imkanı sağlayacak baba 17 yaşında evlenmenize sebep olan baba mı. Bir daha mı düşünseniz boşanmayı değil de babanızın sağlayacağı imkanlara güvenip yola çıkmayı...
Canım ben kimseye güvenmiyorum. Bana maddı manevi kimsenin desteği olmasada olur. Kimsenin 5 kurusuna kalmadım. Tek göz ev tutar yine bakarım. We babama gelince babam evlendiği için ben evlendim. Dayanamadım annemin yerinde bi baskasını görmeye

Canım ben kimseye güvenmiyorum. Bana maddı manevi kimsenin desteği olmasada olur. Kimsenin 5 kurusuna kalmadım. Tek göz ev tutar yine bakarım. We babama gelince babam evlendiği için ben evlendim. Dayanamadım annemin yerinde bi baskasını görmeye
haklısın ama 17 yaş çok küçük be kuzum. Babanın engel olması gerekirdi yada düzgün tanıdığı bildiği biriyle evliliğine onay vermesi gerekirdi. Özgüvenim bitti demişsin. Öyle düşünme. Yaşadıklarının tek sorumlusu sen değilsin. Ve bir kadın bir anne isterse yapamayacağı şey yok unutma. Allah yardımcın olsun

Kendimi o kadar cıkmazda hissediyorum kii. Bi boslukta cırpınıyorum ama sadece batıyor gibiyim. Gözümün içinw bakarak baskalarıyla konsması eski sevgilisinw yazması. 7 senelik evliliğimde tek bi kez seni seviyorum duymamak o kadr kötüki. Etrafmdaki insanların beni sevip eşimin ve ailesinin sevmemesi cok kötü.

eski konularına baktım da sen senelerdir bu haldesin ve üstüne karar verdim boşanacağım dediğin halde çocuk yapmışsın. 17 yaş bazı şeyler için küçük olabilir ama 22 23 yaşında boşanma kararı alıp çocuk yapmak ve çocuktan sonra yine boşanmayı istemek. Seni yargılamak yadırgamak haddim değil ama lütfen kendine ve bebeğine bir iyilik yap bir uzmandan yardım almayı dene. Adımlarını daha sağlam atmak için. Kaybolan özgüvenini kazanmak için.

18 yaşındayım çocuğum yok eşim olucak kişi beni her zaman eziyor kavga ediyor ve dövüyor .15 yaşımda evlendim ailem sözlü şiddet uyguladığı için kaçarak evlendim kurtulurum diye ama daha kötü bir şeye adım atmışım. Boşanmak istiyorum ama nereye gidicegimi bilmiyorum

Bebeginizi şu an kimse sizden alamaz. Hem kayinvalide hem kayin küçük ev bu zaten başlı başına yasaların sizin yanınızda olması demek. Rahat olun anladığım kadarıyla imkanınız yerinde. Bari cocugunuz iyi yetişsin aklınız rahat olsun.

Back