cocuklarim 2si 5 yasinda biri 2 egitim durumum lise calisma hayatim olmadi hicCalisma hayatiniz oldu mu? Egitim durumuz nedir? Yasiniz kac? Cocuklariniz kac yasinda?
O zaman annenizin esinden yardim isteyin. İs bulmada yardimci olabilir belki. Yada bir sure onlarda kalir, kendiniz is arar ufak capli bir para biriktirirsiniz. Uyguna kirada bir ev bulunca tasinirsiniz. Cocuklariniz okula baslicak sanirim. Digerinide annenize birakin yada krese gonderin. Cok zor bir hayat sizi bekliyor. Ama onurunuzu, gururunuzu korursunuz. Kimseye muhtac degilsinuz. Size hergun yeniden ihanet eden bir adama hele hic degilsiniz. Kimse sizden cocuklarinizi alamaz. Elinizden geleni yapin ayaklarinuzin uzerinde durmak icin.cocuklarim 2si 5 yasinda biri 2 egitim durumum lise calisma hayatim olmadi hic
Sana ayrıl desek ne olacak ki? Çocuklara kim bakacak da sen çalışacaksın? Malesef senin sonunu bu durumu yaşayan diğerleri gibi görüyorum çocuklar büyüyene denk adamı çekmekcocuklarim 2si 5 yasinda biri 2 egitim durumum lise calisma hayatim olmadi hic
evet benimde bunlari yasayacagim aklimdan gecmezdi baskasindan duyardimda bukadarda olurmu ya diyp gecerdim kizlarim ikiz zaten bizim sorunumuzda cocuklardan sonra basladi..Yargılamak kınamak istemiyorum ama yıllardır böyle olan evlilikte neden 3 çocuk? Beynim duruyor cidden. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
sahitlerim var kanitimda soyle telefonunda gordugum msj arama foto falan bu zamana kadar ne varsa hepsini fotograf cektim kendi telefonumda kanit olarak gecermi bimem ama ..Ev sizin olmuş zaten...şahidiniz veya kanıt bulursanız...donuna kadar alırsınız...nafakada alırsınız... Sadece kendinize güvenin ve emin olun gerisine Allah kerim..
Bak bu iyi haber. Az da olsa devamlı bi gelirin olur. Allahım işini kolaylastirsin, inş çocuklarınla kendin için en iyi ve hayırlı kararları alırsın.evet . evlenmeden once aliyordum
Siz bence bir avukata gidin danışın nasıl bir yol izlemeliyim diye...o size geren bilgiyi verir...sahitlerim var kanitimda soyle telefonunda gordugum msj arama foto falan bu zamana kadar ne varsa hepsini fotograf cektim kendi telefonumda kanit olarak gecermi bimem ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?