Boşanmak istiyorum

hrryt9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
11
4
1
32
merhaba
9 yillik evliyim 3 kucuk cocugum var evliligimizin son 5 yili kabus gibiydi tam duzeliyor derken bardagi tasiran son damla gece saat 3 te esimin telefonun calmasiyla oldu ben actim ilk 20 sn falan ses gelmedi daha sonra bir bayan 'alo' ... napicagimi bilemedim haporleri acip esimi uyandirdim verdim telefonu napicagini bilemedi gecen falanca yerde oturmustuk falan filan siraliyo kadin esimde ben seni tanimiyorum diyip kapatti sonra tabi baya bi tartistik falan iki hafta oncede ayni saatlerde telefon caldi ben sadece bi numara gormustum kendi tarafinda oldugu icin tel mesgule atti hemen kayittan sildi..bunlar ilk degil yillardir boyle eve ugramaz sadece yemek yemege ve yatmaya gelir .. neyse .. benim icin sorun şuki gidicek bi yerim yok / babam 16 yil once vefat etti annm baskasiyla evli aslinda cok iyi birisi herzamanda soyler kapim acik diye ama gidemem^ bosanmak istiyorum ama korkuyorum cocuklarimi birakmak istemiyorum esimin ayligi guzel nafaka durumlari falan nasil olur acaba ? cocuklari alabilirmiyim ? lutfen yardimci olun cok kotuyum nasil bi yol izlemeyelim ne yapmaliyim hic bilmiyorum kafam allak bullak /

Calisma hayatiniz oldu mu? Egitim durumuz nedir? Yasiniz kac? Cocuklariniz kac yasinda?

cocuklarim 2si 5 yasinda biri 2 egitim durumum lise calisma hayatim olmadi hic
O zaman annenizin esinden yardim isteyin. İs bulmada yardimci olabilir belki. Yada bir sure onlarda kalir, kendiniz is arar ufak capli bir para biriktirirsiniz. Uyguna kirada bir ev bulunca tasinirsiniz. Cocuklariniz okula baslicak sanirim. Digerinide annenize birakin yada krese gonderin. Cok zor bir hayat sizi bekliyor. Ama onurunuzu, gururunuzu korursunuz. Kimseye muhtac degilsinuz. Size hergun yeniden ihanet eden bir adama hele hic degilsiniz. Kimse sizden cocuklarinizi alamaz. Elinizden geleni yapin ayaklarinuzin uzerinde durmak icin.

cocuklarim 2si 5 yasinda biri 2 egitim durumum lise calisma hayatim olmadi hic
Sana ayrıl desek ne olacak ki? Çocuklara kim bakacak da sen çalışacaksın? Malesef senin sonunu bu durumu yaşayan diğerleri gibi görüyorum çocuklar büyüyene denk adamı çekmek
Çocuklara kreşe versen kazandığın oraya gidecek. Boşan demek kolay ama ya gerisi???

Yargılamak kınamak istemiyorum ama yıllardır böyle olan evlilikte neden 3 çocuk? Beynim duruyor cidden. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
evet benimde bunlari yasayacagim aklimdan gecmezdi baskasindan duyardimda bukadarda olurmu ya diyp gecerdim kizlarim ikiz zaten bizim sorunumuzda cocuklardan sonra basladi..

Ev sizin olmuş zaten...şahidiniz veya kanıt bulursanız...donuna kadar alırsınız...nafakada alırsınız... Sadece kendinize güvenin ve emin olun gerisine Allah kerim..

Ev sizin olmuş zaten...şahidiniz veya kanıt bulursanız...donuna kadar alırsınız...nafakada alırsınız... Sadece kendinize güvenin ve emin olun gerisine Allah kerim..
sahitlerim var kanitimda soyle telefonunda gordugum msj arama foto falan bu zamana kadar ne varsa hepsini fotograf cektim kendi telefonumda kanit olarak gecermi bimem ama ..

Eşin bu konuda ne düşünüyor?
Yani kabul ediyor mu aldattığını?
Boşanmak istediğinden haberdar mı?
Çocukları vermem mi diyor?

Normal şartlarda çocukları da alırsın. Güzel bir nafaka da alırsın.

sahitlerim var kanitimda soyle telefonunda gordugum msj arama foto falan bu zamana kadar ne varsa hepsini fotograf cektim kendi telefonumda kanit olarak gecermi bimem ama ..
Siz bence bir avukata gidin danışın nasıl bir yol izlemeliyim diye...o size geren bilgiyi verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…