- 20 Eylül 2019
- 33
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi Emine azra mina
kimlikle ne işiniz var. gider yeniden çıkarırsınız, 5 dklık iş.Peki nasıl ayrılıyım kimliğimi aldı bana yemin ettirmeye çalışıyor işe giderim ama evden gitmiceksin mahkemeye falan gitmiceksin öyle bırakırım tek başına evde diyor yeminde edemem cocugumun üstüne güzelce diyorum ayrılalım diye hemen üstüme zıplıyo bağrıyor inanırmısınız 4 5 gündür yemek yapmıyorum öyle pijamalarla oturuyorum boş boş bakınıyorum aynı yatakta aynı odada bile durmuyorum saklamıi cocugun kimliğini ide benimkinide bana takık bu adam bırakmıyor
Aynen arayamiyosa adresini birimize desin biz arayalimKorktum ben acikca soyleyim sana bagimli bi esin var gibi duruyor seni eve kapatan allah korusun sana ve bebegine ne fenalıklar yapmaz 183 aile ve sosyal bakanlik hatti ara ve bilgi al durumu anlat gelip seni alsinlar güvenli bi yere alsinlar o adama da bisey soyleme yapacagin isi gizliden yap kac kurtar kendini akilli davran lutfen..
Polisi arıyorsunuz. Karakola gidip şikayetçi oluyorsunuz. Karakolda ailenizi arayıp onlara gidiyorsunuz.Merhana hanımlar ben boşanmak istiyorum eşim esrar kullanıyordu ailesine şikayet ettim birdaha kullanmıcağım diye yemin etti ama ben ondam nefret bile etmiyorum bişey hissetmiyorum boşanma davası açmak istiyorum kabul etmiyor beni eve kapattı kimliğimi sakladı anahtarı sakladı işede gitmiyor ama ben kararlıyım boşanacam 5 kuruş paramda yok ayrıca annemde boşanırsan gel bizle kal diyor ama ben çok utanıyorum onlarla yaşayamam onları ezipte evlendim şimdi geti dönersem Sığıntı gibi hissederim ben napayım nolur yardım edin nasıl boşancam ben bu adamdan ne yapayım tecrübeli olan ablalar kardeşler nolur çok çıkmazdayım kendisi zorba çocuğumu benden ayıramazsın diyor ama hiç anlaşamıyoruz çok yobaz ailesinide sevmiyorum çok kararlıyım ben ama bırakmıyor beni
Yardim isteyin 183 arayin gelirler alirlar sizi siginma evine alirlar sonra ailenin yanina gecersin laf anlatmaya çalışma anlamaz belli guzellikle olmayacak iste...Peki nasıl ayrılıyım kimliğimi aldı bana yemin ettirmeye çalışıyor işe giderim ama evden gitmiceksin mahkemeye falan gitmiceksin öyle bırakırım tek başına evde diyor yeminde edemem cocugumun üstüne güzelce diyorum ayrılalım diye hemen üstüme zıplıyo bağrıyor inanırmısınız 4 5 gündür yemek yapmıyorum öyle pijamalarla oturuyorum boş boş bakınıyorum aynı yatakta aynı odada bile durmuyorum saklamıi cocugun kimliğini ide benimkinide bana takık bu adam bırakmıyor
Böyle bir durumda yalan yere yemin edesilirsiniz.Peki nasıl ayrılıyım kimliğimi aldı bana yemin ettirmeye çalışıyor işe giderim ama evden gitmiceksin mahkemeye falan gitmiceksin öyle bırakırım tek başına evde diyor yeminde edemem cocugumun üstüne güzelce diyorum ayrılalım diye hemen üstüme zıplıyo bağrıyor inanırmısınız 4 5 gündür yemek yapmıyorum öyle pijamalarla oturuyorum boş boş bakınıyorum aynı yatakta aynı odada bile durmuyorum saklamıi cocugun kimliğini ide benimkinide bana takık bu adam bırakmıyor
kimlikle ne işiniz var. gider yeniden çıkarırsınız, 5 dklık iş.
Aynen arayamiyosa adresini birimize desin biz arayalim
Günah değil miBöyle bir durumda yalan yere yemin edesilirsiniz.
Çünkü tehdit altındasınız
Burda günah olan ne ? Zordayım diyosun yardım edelim diyoruz sana polis araGünah değil mi
Anneme yazdım beni gelin alın yada ben polisi veya aile Politikaları arıyacam diye ya alırlar yada ararımPolisi arıyorsunuz. Karakola gidip şikayetçi oluyorsunuz. Karakolda ailenizi arayıp onlara gidiyorsunuz.
Kendi düzeninizi kurunca da ayrı eve çıkarsınız.
Değil. Çünkü özgürlüğünüz elinizden alınmış durumda.Günah değil mi
Hayır yalan yere yemin etmeye günah değilmi dedim yanlış anlamayınBurda günah olan ne ? Zordayım diyosun yardım edelim diyoruz sana
Polisi niye aramıyorsunuz? Sonuçta zorla o evde alıkonuluyorsunuz. Ve bu bir suç.Anneme yazdım beni gelin alın yada ben polisi veya aile Politikaları arıyacam diye ya alırlar yada ararım