- 20 Eylül 2019
- 33
- 12
- 25
- Konu Sahibi Emine azra mina
Ailem 1 saate geliyor beni alacaklar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben kendisini hiçbi şekilde sevmiyorum esrarı 2 gündür içmiyor yemin etti cocugun üstüne ama biz anlaşamoyoruz sürekli kavga gürütlü evde hiç birbirimize saygı sevgi göstermiyoruz hep kavga ediyoruz okadar soğudum okadar uzaklaştımki nefret bile edemiyorum artık çok zorba herşeyi zorbalıkla yapıyor yobaz ailesindende nefret ediyorum
Ben yeni öğrendim malesef 3 4 ay olduYani esrar bağımlısı bir adamdan ne cesaretle çocuk yaptınız aklım almıyor. Hadi prezervarif geri çekilme gibi yöntemler erkeğin elinde. 10 dakikada spral taktırsanız yine olurdu. Üzülüyorum o çocukların geleceğine
Ama bıraktım diyor 2 3 gündür içmiyor elimde içtim dediğine dair kanıt var resim onu sayarlarmı bide test falan yaparlar mo ona içip içmedğini anlamak içinAilenizin evine gidin.
Sığıntı olmazsınız bir hata yapmışsınız.
17 yaşında evlenmişsiniz.
Hatadan dönebilirsiniz.
Ailenizle kalın ve o sırada boşanma davası açın.
Eşim esrar kullanıyor dediğinizde zaten hemen boşanırsınız.
Şuan ailemin evindeyim ama babam boşanmamı istemiyorGeldimi aileniz merak ettim
Valla bana biraz fake geldi konu. Kimlikte kimlik tutturmuşsun ama kimlik ile ne işin var allah aşkına . Telefon elinde ara polisi diyorlar hala yok günah değil mi yok ailemden utanırım bilmem ne . Eğer konu gerçek ise; Çocuğunu seviyor demişsin çocuğunu seven adam öyle mi yapar .
Herkes söylemiş ama ben de söyleyeyim ; ara polisi bak o kilitli kapıyı nasıl açtırıyor aslanlar
Niye ? Olmenimi bekliyorŞuan ailemin evindeyim ama babam boşanmamı istemiyor
Sakın babanız boşanmanızı istemiyor diye geri dönmeyin çünkü iyice zora girersiniz. Nasıl olsa bir defa da gitti geldi ailesi sahip çıkmıyor kimsesi yok diye düşünür. Adam bağımlı ve sizi eve kapatıyor. Bunlar boşanmak için fazlasıyla geçerli sebepler.Şuan ailemin evindeyim ama babam boşanmamı istemiyor
Bakım benim ailem çok iyiler daha öncede kavga edip geldiğim için sanıyorlarki yine öyle ama bu sefer aynı değil benim içimdeki herşey bitti ne saygı ne sevgi ya nefret bile etmiyorum ben kararımı verdim boşanıcam hafta içi gidicem adliyeye sağlamda avukat bulucam tek celsede boşancam inşallah ayrıca annemgil mecburi beni kabul etcekler sokağa atcak halleri yokya zamanlada alışcaklarAıleniz sızı nasıl aldı ? Eşiniz ne tepkı verdi ? Keske yazsaydınız buraya.bi suru kişi size akıl vermiş.merak ediyoruz