Merhabalar 2.5 yıllık bir evliliğim var çoçuğum yok eşimi çok seviyorum ama artık onun bana karşı sevgisi kalmadığını düşünüyorum bana sevgisini hissettiremiyo sürekli kavga ediyoruz herşeyi problem haline getiriyoruz ikimizde çalıştığımız için sadece akşamları görüşüyoruz ondada eşim kendi dünyası içinde takılıyor bi sıcaklık yok bi ilgi yok ve her seferinde çok konuşmamdan şikayetçi artık bana gitsende senden kurtulsam gibi bakıyo hem hiçbişey yapmadan hem evin huzurunu sağlıyamadan hemde bütün suçu bana bulması kılını bile kıpırdatmaması çok zoruma gidiyor ilişkiye girerken bile ben gitmesem yanaşmıyor bazen deniyorum ne zaman gelip bana yanaşcak diye 1 hafta sonra gelip bana sen hiç özlemedin mi sen gelmiyosun diye gelmiyorum bende sana falan diyo . Ne yapmak istesem yok diyor ağzından hiç olur sen bilirsin çıkmıyor dışarı çıkalım mı yok yemeğe gidelm mi yok film izliyelim yok en basiti balkonda sigara içmeye çağrıyorum ben içmicem sen git diyo bunları söyleyince ben herşeyi abartmış oluyorum artık bendede hep böyle böyle sabır kalmadı en sonki problemi ben çıkarttım ağzından bişey çıkmıyo benle ilgilenmiyosn diye bağırdım çağırdım tabiki haklıda olsam haksızda olsam herşeyi ben yaptığım için bilerek huzursuzluk çıkartıyomuşum öyle söylüyo en son artık kocalık yapıcaksan burdayım yapmıcaksan da bitsin dedim ve 2 gündür konuşmuyoruz geceleri salona gidiyorum yatıyorum eve gelince onun olmadığı odada oturuyorum yani olabildiğince uzak duruyorum . Ben boşanmak istemiyorum ben ayrılmak istemiyorum sadece gelip bu kırılan kalbimi iyileştirmesi ve her seferinde sen bilirsin diyip kenara çekiliyo senle uğraşamıyorum diyo . Psikolojik destek almak istedim 1 seans gittim daha gitme dedi gidemedm . Bu şekilde konuşmadan uzak durmak çok zor ama eğer bu seferde bana gelmezse düzelmezse boşanmak istiyorum ayrılmak istiyorum . Anneme gidip kalmayı düşünüyorum acaba öyle daha mı kötü olur bilmiyorum napıcamı yardım edin lütfen kimseyede anlatamıyorum fikirlerinizi duymak istiyorum