Davan açılmışsa duruşma günün De gözüküyordur. Bazen avukatlar hakime görüşüp anlaşmalı ya da acil durumlarda duruşmayı öne çekebiliyorlar.
Bence ilk duruşmanın görüşmesini bekle, onlar cidden yoğun oluyor ve seni çok iyi anlıyorum sen sadece kendi işin görüşsün istiyorsun ama o da kaç tane bu şekilde vakaya bakıyor ayni anda...
Bence yüzyüze görüşmeye gidip kibarca konuşup yeniden o güveni sağla derim...
İlerleyen dönemde de azledenilirsiniz. Ama cidden gerek yok...Bugün dava acilmasaydi gidip konusacaktik vazgecetigimizi soyleyecektim ama dava açılmış . Sanırım artık çok geç
İlerleyen dönemde de azledenilirsiniz. Ama cidden gerek yok...
Bütün avukatlar aynı şeyi yapıyor yoğunluktan... sizin hayat meselesi olarak gördüğünüz şey onlar için İŞ...
Sıkmayın canınızı... %10 demiş o sebeple İnan’ın alabileceğinin maksimumunu almaya çalışacak ne de olsa sizin kazandığınız kadar kazanacak, güvenin...
İnşallah canımTeşekkür ederim içimi rahatlattiniz. İnşallah sizin gibi biz bosananlar da yeniden mutlu oluruz
Şimdi baktım davam açılmış. Ne yapmam gerek şimdi lütfen yol gösterin
5 yıl sürmediğine Mutlu olun desem
Hatası iki haftada çözerim demek ama bazen iki haftada bir önceki çözmüş iken bir başkası aylar sürüyor
Bir avukat arkadaş boşanacaktı anlaşmalı 6 ay sürdü çok güldük hatta herkes hemen boşanıyor sen boşanamadın diye
Bu avukat Ankara'da mı?Vekalet verdim ve dilekcem yazıldi. Dava da bugün açılmış şimdi baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?