• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak için tuttuğum avukattan memnun değilim

Davan açılmışsa duruşma günün De gözüküyordur. Bazen avukatlar hakime görüşüp anlaşmalı ya da acil durumlarda duruşmayı öne çekebiliyorlar.
Bence ilk duruşmanın görüşmesini bekle, onlar cidden yoğun oluyor ve seni çok iyi anlıyorum sen sadece kendi işin görüşsün istiyorsun ama o da kaç tane bu şekilde vakaya bakıyor ayni anda...
Bence yüzyüze görüşmeye gidip kibarca konuşup yeniden o güveni sağla derim...

Bugün dava acilmasaydi gidip konusacaktik vazgecetigimizi soyleyecektim ama dava açılmış . Sanırım artık çok geç

Bugün dava acilmasaydi gidip konusacaktik vazgecetigimizi soyleyecektim ama dava açılmış . Sanırım artık çok geç
İlerleyen dönemde de azledenilirsiniz. Ama cidden gerek yok...
Bütün avukatlar aynı şeyi yapıyor yoğunluktan... sizin hayat meselesi olarak gördüğünüz şey onlar için İŞ...
Sıkmayın canınızı... %10 demiş o sebeple İnan’ın alabileceğinin maksimumunu almaya çalışacak ne de olsa sizin kazandığınız kadar kazanacak, güvenin...

İlerleyen dönemde de azledenilirsiniz. Ama cidden gerek yok...
Bütün avukatlar aynı şeyi yapıyor yoğunluktan... sizin hayat meselesi olarak gördüğünüz şey onlar için İŞ...
Sıkmayın canınızı... %10 demiş o sebeple İnan’ın alabileceğinin maksimumunu almaya çalışacak ne de olsa sizin kazandığınız kadar kazanacak, güvenin...

Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz. İnşallah sizin gibi biz bosananlar da yeniden mutlu oluruz

Toplam geçen süreyi merak ettim yani avukat ile görüşme dava açılması arasındaki

Bir de dava açılmış bugün demişsiniz ilk duruşma yıl sonuna doğru olur neden duruşma yok diye de gerilmeyin

Şimdi baktım davam açılmış. Ne yapmam gerek şimdi lütfen yol gösterin

Bu aşamada da azledebilirsiniz. Ama dediğim gibi, vekalet ücreti vs. konuları nasıl sonuçlanır, azil gerekçeniz haklı mıdır/haksız mıdır, bilemiyorum. Vaktim olsa içtihatlara bakardım sizin için.

Ama davanız açıldıysa gerekli işlemler yapılıyor demektir bence. Süreçle ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, ya da başka çekinceleriniz varsa avukatınızla paylaşarak da çözüm arayabilirsiniz. Takdir sizin elbette.

Baska avukatta da benzer ilgisizlik yaşarsın..Benim boşanan ne kadar arkadaşım varsa avukatlar aynı boyleydi

5 yıl sürmediğine Mutlu olun desem

Hatası iki haftada çözerim demek ama bazen iki haftada bir önceki çözmüş iken bir başkası aylar sürüyor

Bir avukat arkadaş boşanacaktı anlaşmalı 6 ay sürdü çok güldük hatta herkes hemen boşanıyor sen boşanamadın diye

cok trajikomik :))

Back