Bosanmak dogru karar mi?

Eşinizi başka kişilerle görüşüyor diye sucluyorsunuz ancak sizde görüşüyorsunuz, yani iki tarafta aldatıyor.
Üstelik sadece boşluktan , sevip sevmediginizi bile bilmiyorsunuz.

Guvenmeyin kimseye lütfen. Ne olursa olsun en azından 13 senelik bir emek ve çocuk var ortada.. Aile terapisti onerdiyse , önyargısız bir şekilde , o gorustugunuz kişiyi düşünmeden gidin.

Oğlunuz tam ergenlik zamanında. Doğup büyüdüğü yeri elbette bırakmak istemez.
Onun tercih ettiği , anne babası değil düzeni. Bu yüzden kırılmayın.

Arkadaşınızın dediği gibi olmaz, sizin kıymetinizi anlamaz. Aksine yıllarca onu bırakıp gittiğinizi düşünerek buyur.
Çünkü tam gelişim çağında , duyguları karman çorman.

Iyi düşünün lütfen..

Cok dogru, 13 senelik evlilik, 14 senelik beraberlik var, ortada bir cocuk var.. Ama ne sevgi var, ne saygi ikimizin arasinda. Evliligimiz o kadar yara aldi ki, toparlanamaz artik bundan sonra.. Ben bana yapilanlari unutamiyorum..
Seneler icinde benim eski nisanlim bana defalarca yazdi, Turkiye'ye gittigimde gorusmek istedi. Bir iki sefer disari ciktim, ama onu hep geri cevirdim, evli oldugum icin, esimi aldatamayacagim icin. Fakat esimin asiri agresif tavirlari beni hep "hata yaptim, eski nisanlimla olsaydim boyle seyler yasamazdim" diye dusundurdu. Esimden aldigim darbeler, eski nisanlima karsi olan duygularimi taze tuttu. Bu kadar bosanma konusmasi olurken, ben kimseyle gorusmuyordum, veya esim dating sitelerinden kendine kadin begenirken de.. Cok kisa sureli bir ilgi oldu, ama evliligim zaten dagiliyordu oncesinden..
Oglumla ilgili dediginizde haklisiniz. Ben de duzenini bozmak istemedigini dusundum. Ikimizle de vakit gecirebilirsin, benimle yasarsan babani hic gormeyecegin anlamina gelmez dedim ona. Ben babamla oturmak istiyorum, onunla vakit gecirmeyi daha cok seviyorum dedi. Bunu duyacagima olseydim daha iyiydi, inanin.. Ben senelerce onu babasinin sozlu eziyetlerine karsi koruyayim, o gelsin bana bunu desin..
Senelerdir zaten sevgisiz bir evliligin icinde hapsolmusum, oglum icin devam mi edeyim?

Babamla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum " demek, giden sensin , ben madurun yanındayım demek istiyor.
Yine soyluyorum, düzenini bozmak istememenin tepkisi bu.
..

Neden eski nişanlı oldu bu kişi mesela ?. Eğer evlenilecek insan olsaydı , eski olmazdı ki ..

O da evlenmemiş mi ? Kavusamamis olmanın verdiği heyecan vardır , bunun dışında herkesin çok ayrı cekilmezligi var.
..

Hayır oğlunuz için devam etmek değilde , terapisti mutlaka degerdirin derim.

Eski nisanli eskide kalsin..en iyisi o.. Hayir, evlenmemis, hayatinin kararini benimle aldigini soyledi bana..

Terapiste bu hafta gidecegiz. Bakalim faydasini gorecek miyiz..

Eğer daha önce böyle değilse yaş bunalımı da olabilir belki geçici bir durumdur.
terapisti bir deneyin bakalım keşke dememek için.
Biri var dediğiniz kişiyi veya bir başkasını boşansanız bile bir süre düşünmeyin çünkü sağlıklı karar veremezsiniz.

Evlilik terapistine gittik. Psikolog bizi dinledi. Siz cok apar topar bir araya gelmissiniz, beraber bir cift olmaktansa kisisel durmussunuz evliliginizde, birbirinize siginmamissiniz dedi. Terapinin amaci sizi birlikte tutmak degil, bunun sonunda bosanabilirsiniz de, yani evli kalacaksiniz diye birsey yok, o size bagli dedi. Halbuki benim daha anlatmadigim o kadar cok sey var ki.. Vakit yetmedi.
Couples workshop'ta bir kitap verdiler okumak icin. Her hafta bir konunun ustunde konusuluyor, arada egzersizler yapiliyor. Ben kitabi okuyamiyorum bile. Birkac sayfa okuyorum, yuregim sikisiyor. Hep bana karsi davranislari aklima geliyor, hep kotu anilar. Esime kalsa, ordaki ciftlerin durumu bizden daha kotu.. Benim kendisine tahammulum kalmamis, ondan haberi yok. Kitapta yazan seyleri yapmaya hic istegim yok. Artik bitsin istiyorum, ama oglumu, evimi, isimi birakamiyorum.
Yazin Turkiye'ye gidecegim diye kendimi sartlamistim. Hatta tatile gidecegim yeri bile ayarladim, ama son anda iptal oldu. Simdi planlar bozuldu, ne yapacagim bilmiyorum. Burda onunla kalmak istemiyorum. Oglumu alip gitmem mumkun degil, burda kurslari, baska aktiviteleri var. Ben Turkiye'ye gitsem, oglum kendi basina sonradan yanima gelemez, daha cok kucuk boyle bir yolculuk icin. Yani yine elim kolum bagli kaldim boyle...

Oğlunuz durumu anlamayacak kadar küçük değil. Tum detayları ile izah ve gitmek dışında bir seçeneğiniz olmadığını ondan da ayrılamayacağınızi anlatin anlayacaktır. Yurtdışında hayat rahat evet bende yurtdışında yaşayan biriyim. Ama insan bir anda herseyi yitirebilir iş para bunlar kazanılır. Gidin ve hayatınızı kurun. 3 günlük dünya

Ben gerçekten cinsellik olmayan bir evliliğin sizi mutlu edeceğine inanmıyorum, bence oğlunuzu ikna etmeye çalışın gerisini zaten halledersiniz 42 yaş hayatınızı resetlemek için uygun bir yaş

Şaşkınlıkla okudum ..evliliğin gereği olan hicbirseyi birlikte yapmıyorsunuz. .buna en son yatak ayırımı da eklenmiş ..belki yataklar bir ama cinsel ilişki yok ..kocamla yatamayacaksam niye bir imzanın boynumu bukmesine izin vereyim ? Buraya gelene kadar olan dengesizliklerinden bahsetmiyorum ,yazmıştır herkes ..evlilikte cinselligin önemini herkes bilir ..demek ki aldatma da var işin içinde ,sanaldan hariç ..

Sen niye Türkiye'ye dönüyorsun ki ? Kurulu düzenini bozma ..eşini evden gitmeye ikna et ..edemiyorsan başka bir eve geç ..aynı imkanları burda bulamayabilirsin..çocuğunu da asla o dengesiz herife bırakma ..

Boşanmadan gönül ilişkisi bana ters ..aldatılmış bile olsan, aldatmak onursuzluktur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…