dışardan insanlar onu heyacanlı,tezcanlı,yüksek sesle konusan,iyi niyetli,iyi bi adam olarak tanıyor.ama bütün öfke patlamaları bana.artık sabredecek durumda değilim.oda sabredilecek durumda değil.o sinirle nasıl çalışabiliyor, yolda trafikte nasıl tahammül ediyor
yada siniri sadece size mi?
işte sadece size yapıyorsa bu davranışları demek epey alttan alıp iyice yükseltmişsiniz eşinizidışardan insanlar onu heyacanlı,tezcanlı,yüksek sesle konusan,iyi niyetli,iyi bi adam olarak tanıyor.ama bütün öfke patlamaları bana.artık sabredecek durumda değilim.oda sabredilecek durumda değil.
çalışmıyorum lise mezunuyum.ailem istemez bizi. durumları yok zaten bize bakacak.olsada durmazlar arkamda.ne yaparım bilmiyorum ama böylede çocuklar perişan ben perişan.nasıl ikna ederim tedaviye bilmiyorum.kesinlikle kabul etmiyo boşanacam diyo.çalışıyor musunuz? boşanırsanız geçinme durumu nasıl olacak?
bende ondan sonra zaten çocuklarım için sabrettiğim şeyin aslında onlara zarar verdiğini anladım.en çok çocuğa üzüldüm... aklı başı da bir adam olsa, evladı utanıyorum dediğinde bir durup düşünür... can güvenliğiniz yoksa baba evine gidin yanlız kalmayın... tedavi konusunda da ısrarcı olun, tek sorun öfke kontrolüyse tabi
bende ondan sonra zaten çocuklarım için sabrettiğim şeyin aslında onlara zarar verdiğini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?