Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayınvalidem dediginiz kisi annemlere geldikten sonra gelip esyalarini topladik en kisa zamanda alin dedi. Tehditler savurdu anlasmali en kisa zamanda bosan diye. Gorumce desen bekar ama sanki kocasini elinden almisim gibi bir nefret edis bir tavir icinde. Zaten evlerinde bitek ikisinin sozu gecio bu yuzden bitti. Zaten bugun anlasmali bosanmak icin mahkeme kagidi geldi. Bir oluru yok en kisa donemde bitsin bu illet aileden kurtulayim
ne demek çocuğu vermek,çıkarın aklınızdan bunu..çocuğunuzu evladınızı kimse sizden alamaz..siz zaten veremezsiniz...bitti nokta...Yaşım gecmiyordu biz 4 sene sevgili olduk onu artik tanidigimi dusunuodum ve nisanlaninca hemen bir cocugumuz olsun dusuncesi vardı onda o istedi hic tahmin etmedim hemen olacagini aldırmayı dusunduk kac defa hatta hastaneden randevu bile aldik basta bebek icin aglayan kocamdı yani ama kaynanam musade etmedi aldirmamiza zaten bebek dogar dogmaz alacaklarini soyluyorlar yani ben daha emzirmeden kendi ailemde istemio ama ben cocugumu nasil verecem bilmiyorum
Ya ailem sundan dolayi uzgun geri don demiolar onlarda bebegime uzuluyorlar keske boyle olmasaydı diyorlar haklılar kimse istemez sevdigin adam duzgun degilmis gibi seyleri annem arada yuzume vuruo ama sonra susuo fakat bu cevredeki olgun teyzeler illallah ettirdi her gelen insallah pisman olur gelir seni alir sende git diolar. Gitmem dedigimde gitmeyip ne yapacaksin ayip bilmem nee offf bin turlu laf bıktımaılenız bıraz gerı kafalı ınsallah o kaynana ve görumceler sıze melegınıze yaptıklarını çekerler aılenıze de Allah akıl fıkır ve en onemlısı vıcdan versın
amaaaann o teyzelerı bosver cnm sor bakalım kendı kızları boyle bırıyle olsa gıt derler mıymısYa ailem sundan dolayi uzgun geri don demiolar onlarda bebegime uzuluyorlar keske boyle olmasaydı diyorlar haklılar kimse istemez sevdigin adam duzgun degilmis gibi seyleri annem arada yuzume vuruo ama sonra susuo fakat bu cevredeki olgun teyzeler illallah ettirdi her gelen insallah pisman olur gelir seni alir sende git diolar. Gitmem dedigimde gitmeyip ne yapacaksin ayip bilmem nee offf bin turlu laf bıktım