- 4 Aralık 2020
- 33
- 18
- 22
-
- Konu Sahibi Yeni hayata yeni sayfa
Adlıyeyı aradım degıstıremeyız dedi ıslerınızı onunla hallerin dedi*Ne alaka anlaşmalıda siz belirliyorsunuz. Ben barodan avukat aldım. Mesajlaşma vs varsa ispat edilir herşey. Biz çekişmeli açtık karşı taraf anlaşma teklif etti kaybedeceğini anladı bende şiddet gördüm. Anlaşmalıya yatılı istemiyorum dedim avukata ona göre yazıldı ne alaka yatılı 2 yaşındaki çocuk? Avukatın değiştirilmesini isteyin taleplerime düzgün yanıt vermiyor diyin baroya.
Bilmiyorum öyle dedı3 yaşındaki çocuk anneden 1 ay ayrı kalamaz avukat 2 yaşındaki çocuğa adam yatılı bakamaz neyin kafası bu. Bu durum normalde daha büyük çocuklar için böyle diğerleri için değil. Nasıl birşey yapamıyor benim avukat niye öyle birşey demedi biz evrakları haftada bir gündüz görülme olarak nasıl ayarladık o zaman?
Adliyeye değil baroya şikayet edeceksiniz. Benim taleplerime göre yazmıyor sanki benim değil karşı tarafın avukatı gibi davranıyor diyeceksiniz.Adlıyeyı aradım degıstıremeyız dedi ıslerınızı onunla hallerin dedi*
Ne kadar cekısmelıye çevirelim DEDİYSEM olmadı anlaşmalı yapmak ıstedı içki içtiğini dagır resimler var kentinde zarar verdiği resimler var hastane kayıtlarının bilgilerine ulasamuyorum ama sinir hastası olduğuna dagır belge var e nabızdan darp gördüğüme dagır polıste tutanak var ama bunlar çok fazla kanıt sayılmıyor diyerek anlaşmalı yapmaya çalışıyor aklımı celıyor avukatNe alaka anlaşmalıda siz belirliyorsunuz. Ben barodan avukat aldım. Mesajlaşma vs varsa ispat edilir herşey. Biz çekişmeli açtık karşı taraf anlaşma teklif etti kaybedeceğini anladı bende şiddet gördüm. Anlaşmalıya yatılı istemiyorum dedim avukata ona göre yazıldı ne alaka yatılı 2 yaşındaki çocuk? Avukatın değiştirilmesini isteyin taleplerime düzgün yanıt vermiyor diyin baroya.
Kabul etme delil bunlar hep sen de ki ben anlaşmalı istemiyorum benim istediğimi yapmanız gerekiyor siz benim Avukatımsınız karşı tarafın avukatı gibi davranıyorsunuz. Ben müvekkil olarak böyle istiyorum benim dediğimi yapmak için para alıyorsunuz barodan. Benim talebim böyle değil böyle yapamazsınız. Ben böyle talep ediyorum böyle yazılsın haa hakim başka karar alır buna birşey diyemem ama ben böyle yazılmasını istiyorum diyin zaten kanuna uygun olmayanları karar sırasında hakim değiştirebiliyor. 2 yaşında çocuk yatılı verilmez.Ne kadar cekısmelıye çevirelim DEDİYSEM olmadı anlaşmalı yapmak ıstedı içki içtiğini dagır resimler var kentinde zarar verdiği resimler var hastane kayıtlarının bilgilerine ulasamuyorum ama sinir hastası olduğuna dagır belge var e nabızdan darp gördüğüme dagır polıste tutanak var ama bunlar çok fazla kanıt sayılmıyor diyerek anlaşmalı yapmaya çalışıyor aklımı celıyor avukat
Büroya gidip değiştirmelerini ıstıyım mıAdliyeye değil baroya şikayet edeceksiniz. Benim taleplerime göre yazmıyor sanki benim değil karşı tarafın avukatı gibi davranıyor diyeceksiniz.
Şikayet et. Benim istemediğim şeyleri yazıyor anlaşmalı istemediğim halde beni anlaşmaya zorluyor diyin. Ben çekişmeli istiyorum inatla açmıyor diyin.Büroya gidip değiştirmelerini ıstıyım mı
EvtEşiniz bu sartlari kabul etti mi
Görüşmelerine engel olmuş olmuyorsunuz yatılı kalmasına engel olmuş oluyorsunuz yaşı küçük ve bakıma muhtaç olduğu için. Baba bu bakımı yerine getiremez karar olarak bunun örnekleri var. Örnek dilekçelerde bile görebilirsiniz belli bir yaşa kadar gündüz belli bir yaştan sonra yatılı yazılabiliyor. Baba yararına gibi davranıp böyle zora koşması çok saçma. Açıkca söyleyin şuan bakımını o halledemez bu yüzden gündüz yazılmasını istiyorum haftada bir gündüz görsün diyin. Sizin dediğinizi yazmak zorunda. Hakim zaten uygunsuz görürse karar sırasında bunu değiştirme yetkisine sahip.Benim gosterdıklerımı delil olarak saymıyor avukat ,ilk gittiğimde çekişmeli olacak olan biten herşeyi yazdım esin anlaşmalı istiyor sen niye istemiyorsun dedi. Avukat beynimi bulandırıyor tatlı sözlerle benim dediğim ısteıgım ne olduysa avukat eşime onaylattı anlaşmalı için ama görme seyıne birşey yaşamıyorum çünkü babası o ona engel olamayız diyor .