Merhaba ilk defa bir siteye yazı yazıyorum . Çok çıkmazdayım yardımcı olursanız sevinirim. 9 sene önce 18 yaşımda eşimle kaçarak evlendim . Şuan 27 yaşındayım 2 çocuğumuz var . Evlendikten sonra ataklar geçirmeye başladı ve öğrendim ki MS hastasıymış . Olsun dedim kabul ettim . Hemen hamile kaldım ve oğlum doğduktan sonra 2 3 sene sonra eşimin yürüme zorluğu başladı. Ben ozaman ciddi hastalık olduğunu öğrendim ve be yapabilirim diye araştırmalar yapmaya başladım.şimdiki zamana kadar… başka şehire kaçtığım için burda ne komşu ne arkadaş hiç kimsem yok hep evdeyim.sürekli araştırma yaptım kendimi ona adadım resmen .Şuan MS değil dediler çünkü çok bilinmeyen enfeksiyon tutulumuymış. Benim çabamla oldu bunlar .hastaneler de aylarca zamanımız geçti yurtdışındakilerle çeviri yapıp mesajlaştım vs vs neler neler . Sonra bana çocuğuma bulaşmış uzun süre damardan ağızdan antibiyotik aldık ve bende panik atak anksiyete dışarı çıkma korkusu oldu annem çıktı geldi kaç ay benimle durdu çok zordu . Eşim çok umursamadı beni 2 gün hastanede yattım acaba enfeksiyondan mı diye hatta Doğum günümdü ogün kardeşlerim aramasa gelmicekti yanıma . Evden birşeyler istedim onu bile getirmesi boş geldi . Birleyler anlatacağım zaman dinlemez tv nin sesini açar sonra yok ben dinliyorum seni der . Tabi annesi hep beni suçladı hastalığının sebebi benmişim. İlerlemesi benim yüzümdenmiş . Biz evlenmeden 8 sene önce teşhiş konulmuş . Hep ben suçlandım 6 sene emek verdim ben rahatsızlandım . Ben rahatsızlanınca eşim sen iyisin senin birşeyin yok ben ne olucam dedi. Ailem arkamda ayrılmak istiyorum sizce ne yapmalıyım . Şuan eşim işe gidiyor ama tutunarak .birde hastalığı için olsa çoktan ayrılmıştım ve oladar emek vermezdim yanlış anlamayın hem suçlandım hem değer verilmedi . Çok şeyler yaşadım en en kısa olarak bu ama daha fazlası var şimdiden teşekkür ederim