- 11 Aralık 2021
- 34
- 21
- 26
- Konu Sahibi umudum yok
Arkadaşlar merhaba daha önce buradaki konuları takip ediyordum ama üye değildim.Bir derdim var sizlerle dertleşmek,paylaşmak istiyorum.Küçük yaşta bir evlilik yaptım 18yaşındaydım şuan 22 büyük bir hata ama çok sevdim babasız büyüdüğüm için onunla doldurmak istedim bu boşluğu evlenmeden önce çalışıyordum işi bıraktırdı bu sırada açık öğretimden okulumu bitirmeye çalışıyordum evliliğim boyunca üzerime düşen bütün sorumluluklarımı yerine getirdim temizlik,yemekler,ilgi,sevgi yaşımın küçük olmasına rağmen elimden her iş geldi daha sonra eski eş kişisi aileme hakaretler beni aşağılama fiziğimi göğüslerimi bana dair hiçbirşeyimi beğenmiyordu selülitlerin var çatlağın var kambursun böylesin şöylesin diyerek beni hep aşşalıyordu beraber olmaktan kaçıyordu bende küçüğüm cahilim sürekli söylediği için kendimi berbat hisediyordum sporlar yaptım yürüyüşler yapıyordum inanmıyordu uyuyorsun sadece şu fiziğinin haline bak felan diyordu daha sonra sosyal medyadan erotik siteler eskort kadınklar 9 aydır ayrıyız çekişmeli dava devam ediyor dilekçeye kambur ve göğüslerimin çirkin olduğunu belirtmiş kendimi kanıtlamak için doktorlara gidiyordum hastaneden rapor istemiş skayloz değilim ama 2.3 derece uzun boylu olduğum için dik durmayı unutuyordum keçi memeli diye bahsetmiş göğüslerim kötü değil ben çirkin bi kız değilim çevremde beğenilen bir kızım ama piskolojim berbat bir durumda ben hala atlamadım hergün ağlıyorum şuan hem okula hemde işe gidiyorum bu süreç beni çok yıpratıyor bir yandan anlaşmalı boşan kurtul beş kuruşsuz diyorum bir yandan seni kapının önüne koydu gününü gün ediyor eşyalarınla arabanla diyor bu dava daha çok uzar mı ?
Son düzenleme: