boşanma

umudum yok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
34
21
26
Arkadaşlar merhaba daha önce buradaki konuları takip ediyordum ama üye değildim.Bir derdim var sizlerle dertleşmek,paylaşmak istiyorum.Küçük yaşta bir evlilik yaptım 18yaşındaydım şuan 22 büyük bir hata ama çok sevdim babasız büyüdüğüm için onunla doldurmak istedim bu boşluğu evlenmeden önce çalışıyordum işi bıraktırdı bu sırada açık öğretimden okulumu bitirmeye çalışıyordum evliliğim boyunca üzerime düşen bütün sorumluluklarımı yerine getirdim temizlik,yemekler,ilgi,sevgi yaşımın küçük olmasına rağmen elimden her iş geldi daha sonra eski eş kişisi aileme hakaretler beni aşağılama fiziğimi göğüslerimi bana dair hiçbirşeyimi beğenmiyordu selülitlerin var çatlağın var kambursun böylesin şöylesin diyerek beni hep aşşalıyordu beraber olmaktan kaçıyordu bende küçüğüm cahilim sürekli söylediği için kendimi berbat hisediyordum sporlar yaptım yürüyüşler yapıyordum inanmıyordu uyuyorsun sadece şu fiziğinin haline bak felan diyordu daha sonra sosyal medyadan erotik siteler eskort kadınklar 9 aydır ayrıyız çekişmeli dava devam ediyor dilekçeye kambur ve göğüslerimin çirkin olduğunu belirtmiş kendimi kanıtlamak için doktorlara gidiyordum hastaneden rapor istemiş skayloz değilim ama 2.3 derece uzun boylu olduğum için dik durmayı unutuyordum keçi memeli diye bahsetmiş göğüslerim kötü değil ben çirkin bi kız değilim çevremde beğenilen bir kızım ama piskolojim berbat bir durumda ben hala atlamadım hergün ağlıyorum şuan hem okula hemde işe gidiyorum bu süreç beni çok yıpratıyor bir yandan anlaşmalı boşan kurtul beş kuruşsuz diyorum bir yandan seni kapının önüne koydu gününü gün ediyor eşyalarınla arabanla diyor bu dava daha çok uzar mı ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba daha önce buradaki konuları takip ediyordum ama üye değildim.Bir derdim var sizlerle dertleşmek,paylaşmak istiyorum.Küçük yaşta bir evlilik yaptım 18yaşındaydım büyük bir hata ama çok sevdim babasız büyüdüğüm için onunla doldurmak istedim bu boşluğu evlenmeden önce çalışıyordum işi bıraktırdı bu sırada açık öğretimden okulumu bitirmeye çalışıyordum evliliğim boyunca üzerime düşen bütün sorumluluklarımı yerine getirdim temizlik,yemekler,ilgi,sevgi yaşımın küçük olmasına rağmen elimden her iş geldi daha sonra eski eş kişisi aileme hakaretler beni aşağılama fiziğimi göğüslerimi bana dair hiçbirşeyimi beğenmiyordu selülitlerin var çatlağın var kambursun böylesin şöylesin diyerek beni hep aşşalıyordu beraber olmaktan kaçıyordu bende küçüğüm cahilim sürekli söylediği için kendimi berbat hisediyordum sporlar yaptım yürüyüşler yapıyordum inanmıyordu uyuyorsun sadece şu fiziğinin haline bak felan diyordu daha sonra sosyal medyadan erotik siteler eskort kadınklar 9 aydır ayrıyız çekişmeli dava devam ediyor dilekçeye kambur ve göğüslerimin çirkin olduğunu belirtmiş kendimi kanıtlamak için doktorlara gidiyordum hastaneden rapor istemiş skayloz değilim ama 2.3 derece uzun boylu olduğum için dik durmayı unutuyordum keçi memeli diye bahsetmiş göğüslerim kötü değil ben çirkin bi kız değilim çevremde beğenilen bir kızım ama piskolojim berbat bir durumda ben hala atlamadım hergün ağlıyorum şuan hem okula hemde işe gidiyorum sizlerle konuşmak istedim.
Allah onun belasını verir o zaman görür o. keçi memeli kambur dediği kıza kurban olsun o. Bence bu adamda aşağılık kompleksi var canım daha çok küçüksün duygusal ve fiziksel olgunluk için bile çok erkek bir yaş. Ama şerefsizin birinin senin özgüvenini yıkmasına izin verme. Muhtemelen kendi yetersizliklerini seni ezerek bastırmaya calısıyor. Kendisi başarısız çirkin hep ezilen beş para etmez tipin kendisidir. Bundan 5-10 sene sonra cok iyi koşullarla . Belki yeniden evleniceksin cocukların olucak bu günleri sadece tecrübe olarak hatırlıycaksın. İşine odaklan kendine odaklan. Ailen yanındaysa şükret ve o adamı ….. et.

Arkadaşlar merhaba daha önce buradaki konuları takip ediyordum ama üye değildim.Bir derdim var sizlerle dertleşmek,paylaşmak istiyorum.Küçük yaşta bir evlilik yaptım 18yaşındaydım büyük bir hata ama çok sevdim babasız büyüdüğüm için onunla doldurmak istedim bu boşluğu evlenmeden önce çalışıyordum işi bıraktırdı bu sırada açık öğretimden okulumu bitirmeye çalışıyordum evliliğim boyunca üzerime düşen bütün sorumluluklarımı yerine getirdim temizlik,yemekler,ilgi,sevgi yaşımın küçük olmasına rağmen elimden her iş geldi daha sonra eski eş kişisi aileme hakaretler beni aşağılama fiziğimi göğüslerimi bana dair hiçbirşeyimi beğenmiyordu selülitlerin var çatlağın var kambursun böylesin şöylesin diyerek beni hep aşşalıyordu beraber olmaktan kaçıyordu bende küçüğüm cahilim sürekli söylediği için kendimi berbat hisediyordum sporlar yaptım yürüyüşler yapıyordum inanmıyordu uyuyorsun sadece şu fiziğinin haline bak felan diyordu daha sonra sosyal medyadan erotik siteler eskort kadınklar 9 aydır ayrıyız çekişmeli dava devam ediyor dilekçeye kambur ve göğüslerimin çirkin olduğunu belirtmiş kendimi kanıtlamak için doktorlara gidiyordum hastaneden rapor istemiş skayloz değilim ama 2.3 derece uzun boylu olduğum için dik durmayı unutuyordum keçi memeli diye bahsetmiş göğüslerim kötü değil ben çirkin bi kız değilim çevremde beğenilen bir kızım ama piskolojim berbat bir durumda ben hala atlamadım hergün ağlıyorum şuan hem okula hemde işe gidiyorum sizlerle konuşmak istedim.
Yuh yani. Bu nedir ya çirkinlikler ve dosyaya yazmalar. Sen de evlenirken de ben buydum, o zaman niye evlendi.demekki kör idi. Bunu benden gizledi de. Ay bu erkekler ne kadar s..siz oluyor yaa. Bunların gr Allah korkusu yok mu acaba

Bu adam için tek satır yazmaya bile değmez. Saydığı özellikler sonradan oluşmaz. Başından seni böyle almasaymış o zaman. Ayrıca öyle olduğunu da sanmıyorum ama velev var böyle mi söylenir? Uslubunu s..... Aşırı sinirlendirdi beni. Görsem eminim çirkin bir şeydir de bu. Ne hakla böyle konuşur ya. Sen bu adamı hiç takma canım. İnşallah karşına kıymetini bilen insanlar çıkar.

İnanmayin saçma sapan cümlelerine..
Ben bekarken yemeğe davet ettiğim herkes çok beğenirdi yaptığım yemekleri, arkadaşlarım özellikle..Mercimek çorbasının bile tarifini isterlerdi ben onlardan farklı ne yapıyorum diye bakarlardi.Evlendigim şahıs ise evlendiğim haftadan itibaren benim yemek yapmayı bilmediğimi söylüyordu,bu tarz cümleleri duya duya koreldim.Simdi geri dönüp baktığımda o kimmiş bana ne yapmış,hangi hakla diyorum.Ozguvrni yerle bir edecek adamları bulup çekmişiz.İnsan olan takdir eder,över.Sevse dış görünüş ne olursa olsun en güzel siz olurdunuz onun için, sevmeyi bilmiyo ondan böyle..Güzel bakan güzel görür

Yuh yani. Bu nedir ya çirkinlikler ve dosyaya yazmalar. Sen de evlenirken de ben buydum, o zaman niye evlendi.demekki kör idi. Bunu benden gizledi de. Ay bu erkekler ne kadar s..siz oluyor yaa. Bunların gr Allah korkusu yok mu acaba
Kesinlikle gördü ben ona söylememişim söyleseydim yanıma bile yaklaşmazmış

Bak gülüm o pisliğin senin ve fiziğin için söyledikleri doğru değil, o aslında kendi iğrenç ruhunu tasfir etmiş, sorun asla sen değilsin o adam bir pislik , boşan ve yoluna bak , asla aynalara küsme, her zaman süslen kendin ile barışık ol , umarım değerini bilen insanlar ile olursun 😇 işini bırakma çalış ve dimdik ayakta kal 🌹

Ben bekarken yemeğe davet ettiğim herkes çok beğenirdi yaptığım yemekleri, arkadaşlarım özellikle..Mercimek çorbasının bile tarifini isterlerdi ben onlardan farklı ne yapıyorum diye bakarlardi.Evlendigim şahıs ise evlendiğim haftadan itibaren benim yemek yapmayı bilmediğimi söylüyordu,bu tarz cümleleri duya duya koreldim.Simdi geri dönüp baktığımda o kimmiş bana ne yapmış,hangi hakla diyorum.Ozguvrni yerle bir edecek adamları bulup çekmişiz.İnsan olan takdir eder,över.Sevse dış görünüş ne olursa olsun en güzel siz olurdunuz onun için, sevmeyi bilmiyo ondan böyle..Güzel bakan güzel görür
Bende öyle yemekleri tatlıları yapardım beğenmez masayı dağıtırdı yapamıyorsun edemiyorsun

Bende öyle yemekleri tatlıları yapardım beğenmez masayı dağıtırdı yapamıyorsun edemiyor
Bak gülüm o pisliğin senin ve fiziğin için söyledikleri doğru değil, o aslında kendi iğrenç ruhunu tasfir etmiş, sorun asla sen değilsin o adam bir pislik , boşan ve yoluna bak , asla aynalara küsme, her zaman süslen kendin ile barışık ol , umarım değerini bilen insanlar ile olursun 😇 işini bırakma çalış ve dimdik ayakta kal

Yahu senin kendi gözün yok mu tatlım kalk bi bak aynaya bu hakaretleri hakettiğini mi düşünüyorsun lütfen kendini üzme, biran önce kurtul ondan ailen sana sahip çıkıyorsa sarıl onlara. Onun derdi başka o sitelerde işi ayağına dolanır merak etme
Ne kadar çirkin olursan ol sen ona emek vermişsin insan olsa insan gibi konuşur ayrılmak ister bu hakaretleri asla kimse haketmez.
Kendini sev lütfen ondan sonra seni kimse incitemez

Bir insan evladı ne kadar çirkinleşebilirse o kadar çirkinleşmiş o erkek. Umarım birgün bir kazada kolunu bacağını kaybetmez. Tövbe ya insanı kötü kötü konuşturuyorlar.

Bir insan evladı ne kadar çirkinleşebilirse o kadar çirkinleşmiş o erkek. Umarım birgün bir kazada kolunu bacağını kaybetmez. Tövbe ya insanı kötü kötü konuşturuyorlar.
Kesinlikle bende kötü konuşmak istemiyorum ama içimden böyle birşeyle sınansın diye geçiyor ne kadar sürer bu dava daha beni çok yıpratıyor bu şüreç bir yandan anlaşmalı boşan kurtul diyorum bir yandan seni hile hurda ile kapının önüne koydu eşyalarının arabayla gününü gün ediyor diyorum

Kesinlikle bende kötü konuşmak istemiyorum ama içimden böyle birşeyle sınansın diye geçiyor ne kadar sürer bu dava daha beni çok yıpratıyor bu şüreç bir yandan anlaşmalı boşan kurtul diyorum bir yandan seni hile hurda ile kapının önüne koydu eşyalarının arabayla gününü gün ediyor diyorum

X