Boşanma

Söz de utanıyor o borçtan ama iş icraat kısmına gelince iş bulamıyorum demekle yetiyor. Aldatan iki defa aldatırsa tekrar yapar niyetim barışmak bu evliliği sürdürmek değil bir anda bitirmek isteyince aşırı tepki veriyor bunu biraz zamana yayıp ona kabul ettirmenin yolunu arıyorum, boşanmakta bir travmadir bu travmayı yaşayan erkek olunca ki zaten psikolojik sorunları olan biriymiş zamanla gördüm daha zor oluyor. Zaten bitmese bile bir süre sonra yine başa saracak bir başkasını bulacak kendi bitirmenin bir yolunu arayacak

Hemşiresiniz ama iş bulamıyorsunuz öyle mi? Fake kokusu alıyorum

Çok şans tanıyıp elinizden geleni yapmışsınız. Büyük fedakarlık. Intihar a teşebbüs ettiğinde bir ambulans cagirip gidecektiniz oradan. Artik sizin onu kurtaracaginizdan emin bir şekilde sürekli her gidisinizde buna teşebbüs edecektir. Kendi hisleriniz önemli. Bir bosanma avukatiyla görüşün ve durumunuzu anlatın. Kendisine zarar vermek isteyen size de zarar verebilir Allah korusun. Böyle insanlarla ne hayat yasayabilirsiniz ne ayrilabilirsiniz gerçekten. En son ki intihar girişimi ne zamandi ve su an hayatinda bir düzelme var mi? Tabiki tartismasiz size yapilanlar cok büyük haksızlık ama sadece su anki asamayi merak ediyorum

Hemşiresiniz ama iş bulamıyorsunuz öyle mi? Fake kokusu alıyorum
2018 mezunuyum daha önce çalışmadım bulunduğum yerde izel hastahane yoktur. Sağlık ocaklari içinde malesef torpili yoktur. Bu kadar şey yazıp mesleğimi yalan söyleyecek halim yok. Türkiyede 40 bin ıssız hemşire var.

Şu anda mutsuz suratsız hicbir karı koca hayati olmayan bor durumdayız. Aramızda en son ne zaman bor temas oldu hatırlamıyorum. Buna rağmen sadece yanında kalayım istiyor. Is konusunda bir düzelme yok. Askerdi ama atıldı elinde diploma da olmadığı için pek seçeneği yok istese market veya başka yerde bir şekilde iş ayarlayabilir ama en fazla 1 gun çıkıp bakıyor sonrası yok. Guvenimi kazanmak içinde telefonu 24 saat yanimda. Hayatında bir düzelme olursa onu terk edeceğimi düşündüğü içinde kaçıyor bir şeyleri yoluna koymaktan. Pişman mi evet pişman ama ilerde yine yapacak değersizlik problemi var kendince onu değersiz gördüğümü her düşündüğü an başka bir kapıya gidecek bununda farkındayım zaten verdiği sözler ettiği yeminler bir anlam ifade etmiyor benim icin

Bir devlet hastanesinin psikiyatri klinigine esini yatir. Intihar egilimi var de. Doktorla konus. Herseyi anlat. O orada tedavi olurken de bosanma davani ac kurtul.

Tedavi görmesi şart. Yaptıgı meslek icabiylada psikolojisi bozulmuş olabilir. Önce bir doktora götürün. Siz zaten kafanızda bitirmişsiniz hakli olarak. Birlikte bir doktora gidin ve yasadiginiz en küçük detaylari huzursuzluklari ikinizde anlatin. Umarim en kisa zamanda bir sonuca erersiniz.

Bir terapistyle görüştüm boşanma sürecine de hazırlık yapılabiliyor ama önce evlilik terapistine giderseniz daha sağlıklı olur dedi boşanma sürecine hazırlıkta oluyor evlilik terapisi sadece evlilik yolunda gitsin diye alınmıyor dedi, evlilik terapisti arıyorum ikna edip beraber gideceğim

eşiniz neden atıldı askerlikten madde falan mı kullanıyor? bir de paranız yokken evlilik terapistine nasıl gideceksiniz?

Eşinizdemi çalışmıyor?Mesajların içerıgi neydi?Senin vicdanını kullanıyor.O gıtmıosa sen gıt.

Çalışın kpss ülkenin en ücra köşesine gidin ne boşanın ne peşinizden götürün uzun süre görmezsiniz ha var ha yok yaşarsınız sonra zamanla kurtulursunuz

bende çift terapistini önerecektim
gitmeye karar vermişsiniz
tehtidle gider yoksa gelmez
ya benle terapiste gelirsin ya da ben boşanma davası açarım dersin

Hikayenizi okuyunca sanki kendi hikayemi okudum,böle adamlar düzelmiyor, ben cesaretimi toplayıp açtım davamı, hala da devam ediyor ,evet üstüme borç kaldı, evet şehir degistirdim ailemin yanına döndüm, 7 ay issiz kaldım,icralık oldum,çok zor gunlerdi,hala da öyle,sabrediyorum,sıfırdan başlamak, en başa dönmek çok zor bir durum,ama ömür boyu da öyle yaşayamazdım,en azından bizimki gururlu çıktı da az da olsa kabullendi herşeyi,şimdi önüme bakiyorum,herşey daha güzel olacak inanıyorum.

Bu nedir ya bu bana göre adam değil bildiğin ergen hayat amacı nedir bunun acaba ne çalışıyor ne evini geçindiriyor ne iyi eş ne iyi evlat olabilmiş serseri arkadaşlarıyla takılıyor arkadaşları size bağırabiliyor kendine reva gördüğün hayata bak eş işte vezirde eder rezilde seni rezil etmiş ama hala ısrarla rezil olmak istiyorsun yakandan at bir an önce hatta düş yakamdan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…