Boşanma ..

EliFFKeReMM

~ Çünkü Her bir Zerrem aşık, Her bir Zerrene ~
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
2.092
4.307
30
Kizlar hemen konuya grrmek istiyorjm hepinizi selamliyorum ..
3 hafta once eski eşle kavga ettik. Sebep ne mi? Anlatsamda inanmassiniz neyse anlatiyorum.
Cunartesi gunu ise 2.30da gidecektim. Tam evden cikacam kirli sepetini bosalt oyle cik balkondaki esyalari topla hemen emirleri vs derken hizli hizli balkondaki eşyaları topladim. O sirada balkondan salona 1 adet corabkm dusmus. Bu onu gordu. Anam nasil bagiriyor. Pis herif ben seninnpiss coraplarini toplamak zorundamiyim. Hayvan herif vs vs. Temizlik yapmiyormusum karilik yapmiyormusum temizlikci tutsak o karilik yapacakms ona vs daha neler nelerr. Dedim ben gidiyorum. Ha vide 3 yasinda cocugumun karsisinda oluyor bunlar. Bak dedim 3. Oldu pis herif dedigin. Geldi yanagimi sıkti koluma vurdu. Ben gidiyorum dedim. Skt.r ol git cocugu almiyorsun dedi. Ver bana dedm vermedi. Kapiyi kapatirken oglumuza diyorji oglun gec iceri anan seni terkediyor. Bi daha ana yuzu gormek yok sana diyor. Yavrumu alamadim. Hemen polisi aradim. Polisler geldi. Oglumu aldim cok sukurrr calisiyorum.
3 hafta gecti uzerinden bosanma davasi acilmis, avukat tutulmus ha birde cekismeli yazilmis.
Tabi benim kendimi savunacak bi durumum olmadigi icin avukata felan gerek duymadim
Akrabalarima kendi akrabalarina saga sola benim temizlik yapmamami anlatiyormus. Ha pardon ailesinin gaziyla.. onun o hareketinsen sonra ne sevgi kaldi ne saygi. Hepsini bitirdi.
94 dogumluyum 4 yillik evliyim erken evlilik. Onun tek sikayeti temizlik. Simdi gelelim benim sikayetlerime.
Evlendigimizden beri gece eve gelmiyor. Sabahin 6sinda arkadaslarinin kollarinda eve geliyordu. Gece 2de gelse sasirirdim o derece. Alkolu var. Calisiyorum maas kartim onda aylik sadece 300 tl yemek parasi veriyordu ses etmedim. Gecim sikintisi dedim. Ev kira degil. Aylik 5 bin tlyi adam yetiremezmi. 75kurusa nescafe alalim dedim . Dalgami geciyon parami var dedi. Sustum neyse dedim sabir
Evlendigimizden beri erken bosalma problemo vardi. Sertlesme problemi vardi. Git tedavi ol benim icin degil kendin icin dedim. Yok gidemezmis. Erkekligine lafmi soyluyomusum ben onun vs.
Bunun yumurtaliklari uzerinde kirmizi krnabahr seklinde yaralari vardi. Bune diye sordugumda enerji patlamasindan oluyorms doktor soyledi. Dedi 4 yil arastirdim birseu bulamadim. En son hemsire ablama anlattim bu cinsel problerini. Ablam internete hpv kondilom yaz dedi omu degilmj ara dedi bi baktim o aynisi. Ablam dedi kardesim gecmis olsun hastalik kapmis o. Cok fazla iliskiyi girdigi icin dedi. Sok oldum cunki cinsel yolla bulasan bi hastalik ve bana gectiyse ki muhtemelen gecmisdir cok korkuyorum. Hastaneue gidip test yaptircam. Insallah cikmaz.
Simdi gelelim esas konuya. Ben zaten bosanmaktan kararliyim saolsun ugrastirmamis davayi felan kendisi acmis.
Kizlar bilen birileri lutfen cevaplasin. Bana avukat atarlarmi ucretsiz? Benim avukat tutacak durumum yok. Aylik 2.500 aliyorum ogluma annem bakiyor saolsun.
Bu bosanmada bana avukat atmazsa buro ben bosanmaya avukatsiz gidicem. Hos avukatlik bi durumum yok alnim ak vicdanim rahat..
Tum takilari dugun gecesi evimize gelip aldilar. Gelinlik damatlik la evimize giriyoruz onlarda arkamizda.
Es kisisi ve ailesi hegun cirkinlesiuor. Mahkeme gununu bekliyorum.
Bu bosanma sureci nasil olur benim icin. Geri donusu imkansiz cunku sevgi kalmadi icimde. Tek derdim avukat suanda. Oglumun zaten velayetini almazlar istemiyolar. Ama ben napicam. O mahkemeye nasil ckicam. Bu surc nasil olcak. Merak ediuorum. Bilenler yazsin lutfen. Maddi manevi ne hakkimsa almak istiyorum. Ama herkes avukatsiz zor diyor.
Kendinize ii bakin

Ah be bacım ne cekmişin ama niye bu kadar bekledin hem çalısıyormussunda niye verirsin maaş kartını adama adamın nerde yediği belli ne geçim derdi? Allah yardımcın olsun bundan sonra ne denir

Yani gecmis olsunmu denir bilemedim canim Allah yardimcin.olsn benmde 3 yasinda bi evladim var ve artik herswyi anliyorlar en dogrusu kendine olan saygindan atmissin bu adjmi Allqh yar ve yardimcin olsun .kolaylastirsin bu sureci . Duyduguma gore de avukat herkese ataniyor cnm

Kadın derneklerinden yardım alabilirsiniz , bu tarz konularda avukat yardımı yapabiliyorlar .
Kamu avukatından iyi olur bence.

• Beğen
Reactions: 000
Evlendiğinizden beri eve gelmeyen alkol problemi olan birini neden baba yaptınız???
Neden yani neden?
Ben anlamıyorum hemcinslerimi..
Oğlunuzun çok kötü bir rol model babası var.

Umarım boşanıp kurtulursunuz.

Evlendiğinizden beri eve gelmeyen alkol problemi olan birini neden baba yaptınız???
Neden yani neden?
Ben anlamıyorum hemcinslerimi..
Oğlunuzun çok kötü bir rol model babası var.

Umarım boşanıp kurtulursunuz.
Ilk zamanlar iyidi cunku. Covuk olduktan sonra cirkinkesti ;( yoksa biliyorum korunnayi ama ilk zmnlar fok cok iyiydi

Ilk zamanlar iyidi cunku. Covuk olduktan sonra cirkinkesti ;( yoksa biliyorum korunnayi ama ilk zmnlar fok cok iyiydi
" iyi sıfatının algısı " bence ikimizde farklı seviyelerde.
Ben böyle bir eşe iyi demezdim.
Evlendikten sonra eve arkadaşlarının kollarında zil zurna sarhoş gelen bir eş benim iyi algıma uymazdı.
Neyse geçti, bundan sonra yolunuza bakın..
Her şey gönlünüzce olsun..

Kurtulduğuna şükret bence.
Çıkarsın mahkemeye,anlatırsın tüm dertlerini.
Tazminat,nafaka neyse alabilirsen alırsın.
Madem çalışıyorsun,küçük de olsa mutlu bir hayatın olur bence.

Kaçar gibi evleneceğinize biraz kendinizi gelistirseydiniz. Hemşire ablan da garip. Çok fazla ilişkiye girmekle hastalık kapılır mi ilk defa duydum?
Korunmasız ilişki vs gibi sebeplerle hastalık kapılir.
Diğer yaşadıklarına ise bir şey diyemiyorum. Evlenmeyi çocuk yapmayı biliyorsunuz ama hakkınızı savunmayı birturlu ogrenemiyorsunuz.

Bence avukat tutmalısınız. Çünkü usulü bir hata sizin haklarinizdan mahrum kalmanıza sebep olur. Örneğin cevap dilekcenizde tanık deliline yer vermezseniz sonrasında tanık dinletemezsiniz. Böyle böyle bir sürü şey var, ben de avukatım ve aslında haklı oldugu halde haklarını kullanmayı bilemediği için davası olumsuz sonuçlanan bir sürü kişi gördüm. bence kesinlikle gidin bı avukat bulun.

Zaten eşiniz de avukat tutmuş, şu an hakli olsanız bile durumlar eşit değil. Avukatı olmayanları hakimler bile mahkemede yeterli derece dinlemiyor benim gördüğüm kadarıyla.

kadın derneklerinden yardım isteyin
avukatsız olmaz
siz haklarınızı bilmediğiniz için
haklı iken hakkınızın yenmesine sebep olabilirsiniz

Kaçar gibi evleneceğinize biraz kendinizi gelistirseydiniz. Hemşire ablan da garip. Çok fazla ilişkiye girmekle hastalık kapılır mi ilk defa duydum?
Diğer yaşadıklarına ise bir şey diyemiyorum. Evlenmeyi çocuk yapmayı biliyorsunuz ama hakkınızı savunmayı birturlu ogrenemiyorsunuz.
Çok fazla derken başka kadınlarla ilişki yaşamış demek istemiştir

Burda bi insan dert paylasiyor. Siz onu sirf bi kac begeni ugruna, yermeye calisiyorsunuz hos degil tavriniz. Kadinin tek dusmani kadin degil. Kadinin tek dusmani bu gibi kadinlar. Gecmis olsin hakkinizda hayirli olsun diyeceginize, evlenip cocuk yapmayi biliyorsunuz ama diyorsunuz. Çok garip. Ne crktin hayatin boyunca da, bu kadar cirkin bir tavirla, vicdaninizi yillik izine ckartarak buyorumu yapabildiniz anlayamiyorum.

Burda bi insan dert paylasiyor. Siz onu sirf bi kac begeni ugruna, yermeye calisiyorsunuz hos degil tavriniz. Kadinin tek dusmani kadin degil. Kadinin tek dusmani bu gibi kadinlar. Gecmis olsin hakkinizda hayirli olsun diyeceginize, evlenip cocuk yapmayi biliyorsunuz ama diyorsunuz. Çok garip. Ne crktin hayatin boyunca da, bu kadar cirkin bir tavirla, vicdaninizi yillik izine ckartarak buyorumu yapabildiniz anlayamiyorum.
Elinizin altında internet var.bi bakın zahmet olacak ama cinsel hastalıklar nasıl bulaşır?
Bu gibi kadınlar derken? Uslubunuza dikkat edin. Kocaniza kullanın bu tavrinizi.
Siz bu halinizle nasıl çocuk buyuteceksiniz? Sadece çocuğa üzüldüm herseyden bi haber annesi var.

Ayrıca cinsel hastalık konusunda bilinçsiz olmanız beni şok etti. Adamın şeyinde siğil varsa belliki bir sıkıntı var. Enerji patlamasından siğil çıktığı nerde görülmüş, ergen alnında çıkmıyor sonuçta bunlar. Muhtemelen size de bulaşmıştır ve kadında hpv erkeklere nazaran daha tehlikelidir ve bazı tipleri kansere evrilebilir. Mutlaka test yaptırın.

düzenli geliriniz var, baro size ücretsiz avukat atamaz maalesef. alelade bir boşanma davası, özellik arz eden durumunuz yok, baro imkanlarını daha zor durumda, hiç geliri olmayan, aile desteği olmayan kadınlar için kullanıyor. benim tavsiyem temsil için bütçe ayıramayacaksanız bile en azından danışma ücreti için bütçe ayırıp size gelen dava evraklarıyla bir avukata giderek durumunuzu danışmanız.

X