- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Açık ve net ne istediğini bilmek istiyorsa açık ve net şekilde maddi anlamda yetersizliğin maneviyatı sıfıra indirdiğini aşkın yalan olduğunu anlatacaksınız.Merhaba kızlar
2016 yılını sancılı bir boşanma dönemi olarak çok şükür atlattım. Şu an özgürlüğümün keyfini yaşıyorum...
Boşanma döneminden kısa bir süre sonra aynı iş yerinde çalıştığımız biriyle birbirimize aşık olduk. (Biliyorum boşanmanın ardından yeni bir ilişki için erken önce kendime gelmem lazımdı) Gönül işte mantık hesapları yapmadan bu kişiyle tutkulu bir aşka kapıldık....
Aramızdaki bağ tensel yakınlaşmadan ziyade, hep mesafeyle, karşılıklı bakışmalar, yazışmalarla tutkulu bir aşka dönüştü. Onda eski eşimde göremediğim ama hep hayalini kurup arzuladığım bir sevgi türü vardı. Duruşu, konuşması, karizması, sevgisini gösterme şekli, romantikliği vs. beni kendisine kalpten bağladı. Aradığım erkek o sandım.
Aradan biraz zaman geçince eksik yanlarını da fark ettim. Maddi yönden zayıf. Kendi ayaklarının üzerinde duramayacak kadar. Yani ayrı bir evi bile yok ailesiyle birlikte yaşıyor.
Benimle ciddi düşünüyor. Yuva kurmaktan bahsediyor. Ben lüksü, gezmeyi, alış verişi seven biriyim. Eğer evet dersem biliyorum ki benim beklentilerimi karşılayamayacak.
Ben erkeğimin benden daha üstün olmasını isterim her konuda.
Daha ileri boyutlara gitmeden bu ilişkiyi bitirmek istedim ama her seferinde yalvardı, ağladı. Sevgisinin büyüklüğünü her seferinde ispatladı. Bunu ona ne dille nasıl anlatırım.
Çok iyi bir insan. Beni mutlu edebilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Şimdi kızlar Onu üzmeden onunla uyumsuz olduğumuzu nasıl söyleyebilirim? O açık ve net benim ne düşündüğümü bilmek istiyor haklı olarak.
Özellikle benzer durumlarda olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Lütfen önyargısız mantıklı cevaplar yazalım...
Allah tependen baksın ,derdi annem olsaydıHayır demek bu kadar zor olmamalı.. Özellikle belirli bir yaşa gelmiş insanların hayır diyememesini anlayamıyorum. (Subliminal mesajın dibine vurdum)
Allah tependen baksın ,derdi annem olsaydı
Bence düşündüğün kadar tutkulu bir aşk yaşamıyorsun. Belkide aşık bile değilsin. Boşluk dolduruyorsun sadeceMerhaba kızlar
2016 yılını sancılı bir boşanma dönemi olarak çok şükür atlattım. Şu an özgürlüğümün keyfini yaşıyorum...
Boşanma döneminden kısa bir süre sonra aynı iş yerinde çalıştığımız biriyle birbirimize aşık olduk. (Biliyorum boşanmanın ardından yeni bir ilişki için erken önce kendime gelmem lazımdı) Gönül işte mantık hesapları yapmadan bu kişiyle tutkulu bir aşka kapıldık....
Aramızdaki bağ tensel yakınlaşmadan ziyade, hep mesafeyle, karşılıklı bakışmalar, yazışmalarla tutkulu bir aşka dönüştü. Onda eski eşimde göremediğim ama hep hayalini kurup arzuladığım bir sevgi türü vardı. Duruşu, konuşması, karizması, sevgisini gösterme şekli, romantikliği vs. beni kendisine kalpten bağladı. Aradığım erkek o sandım.
Aradan biraz zaman geçince eksik yanlarını da fark ettim. Maddi yönden zayıf. Kendi ayaklarının üzerinde duramayacak kadar. Yani ayrı bir evi bile yok ailesiyle birlikte yaşıyor.
Benimle ciddi düşünüyor. Yuva kurmaktan bahsediyor. Ben lüksü, gezmeyi, alış verişi seven biriyim. Eğer evet dersem biliyorum ki benim beklentilerimi karşılayamayacak.
Ben erkeğimin benden daha üstün olmasını isterim her konuda.
Daha ileri boyutlara gitmeden bu ilişkiyi bitirmek istedim ama her seferinde yalvardı, ağladı. Sevgisinin büyüklüğünü her seferinde ispatladı. Bunu ona ne dille nasıl anlatırım.
Çok iyi bir insan. Beni mutlu edebilmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Şimdi kızlar Onu üzmeden onunla uyumsuz olduğumuzu nasıl söyleyebilirim? O açık ve net benim ne düşündüğümü bilmek istiyor haklı olarak.
Özellikle benzer durumlarda olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Lütfen önyargısız mantıklı cevaplar yazalım...
Ben az maaş alıyor demedim.... Lüks sevmek için mutlu bir evlilikten mi çıkmam gerekiyordu? Eşimle şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrıldım, yani hiç bir konuda anlaşamıyorduk. Özetle yazdığım konudan paracı biri olarak algılandım sanırım.Kusura bakmayın ama adam bekar tabii ki ailesiyle yaşayacak. Ayrıca aynı işyerinde az maaş nasıl alıyor? size göre para aşkın önüne geçiyorsa zaten bırakın hiç oyalamayın. Ben anlamıyorum gerçekten mutsuz bir evlilikten çıkıp nasıl lüks seviyorum benim ihtiyaçlarımı karşılayamaz deyip böyle bir aşkı elinizin yersiyle itiyorsunuz? Eşinizle de para mevzusu yüzünden mi ayrıldınız. Gerçekten herşey para mı? Şöyle düşünün sizi lüks yaşatan her ihtiyacınızı karşılayan gezdiren ama aşkı yaşayamadığınız biriyle gerçekten mutlu olur musunuz? keşke baştan başlamasaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?