Arkadaşlar öncelikle çok zor durumdayım ve gecenin 3 ünde üye olup bana da yardımcı olabilirsiniz diye ümit içindeyim, lütfen alay etmeyin alay kaldırabilecek durumda değilim lütfen....
2 buçuk yıldır evliyim, eşim bana ilgisini 2.ay kaybetti bende sorunu fizyolojik zannedip onu hep destekledim, doktora ve aile terapistine ikna etmeye çalıştım, tık yok... Sonunda aile terapistine gittik birkaç ay önce terapist bana özel olarak bu adamın karanlık bir dünyası olduğunu ve derhal evleri ayırıp kendimi kurtarmam gerektiğini söyledi, ben de ayırdım evi birkaç ay önce,
Bu arada evliliğin 6.ayında bir bayanla aldatmaya başladı yani ben bayan sandım. Evliliğin ilerleyen aylarında eve gelmemeye başladı, zaten eve para bile harcamıyor bende hep iyi niyetimle aşarız ona destek olurum diye düşündüm, ama aynı 3. Kişinin varlığı devam ediyor beni İnternetten ekliyor sürekli...
Eşime yanaşmayan çalışınca cinsellik olmasın diye evde benden kaçıyordu hiç anlayamadım inanın
Ne zamanki evi ayırdım bu 3.şahış boydan fotosu yerine yüzünün fotosunu görünce şok oldum adem elmalı, estetikli bir trans.... Kime gösterdiysem trans bu dedi kaçarı yok..
Davayı açtım maddi manevi tazminat talep ettim. Eşim de bana daha yüksek tazminatlı karşı dava açtı ve benim erkek ruhlu bir eşcinsel olduğumu yazmış görünce şok oldum.
Jinekologa gittim rapor aldım ve raporlarım burada mahkemenin uygun göreceği her türlü fiziki ve ruhsal kontrole hazırım ve karşı tafanda psikolojik, fiziki ve anus kontrolünü isterim diye ekledik dilekçeye....
Öğrenir ögrenmez travesti beni İnternetten ekledi, salağa safa yattım yazıştım, tel no sunu verdi beni ara dedi senin bende telefonun 2 yıldır vardı ama hiç aramak istemedim dedi.. Nereden buldun dedim istediğimin telini adresini bulurum ben dedi...ve birkaç dakika sonra gerçekten de aradı....
Benimle kanka gibi konuşuyor çok iğrenç. Delil elde edebilmek için huyuna gittim, bana tazminattan vazgeç alamazsın dedi..( Hala ilişkileri var
estetik yaptırıyor sürekli) trans olduğundan haberim yok gibi davrandım ve tazminata ihtiyacım var kiramı bile zor ödüyorum gelirim yok dedim ağladım acıdı sonra hakkın al daha yüksek iste dedi, ara onları tehdit et dedi... Kısacası taktik değiştirip durdu mahkemede şahit olurum dedi elimde foto var sana veririm dedi, sonra eşimin annesine yazıp sanırım fotoları sattı... Çünkü tazminat koparmak istediğini söylemişti.. Sonra duruldu foto yok bende dedi onda da para yok, ama sana yardımcı olmamın 1 yolu var hala bu şehirde misin? Deyince yardımcı olmak istersen avukatımla görüşmeyi kabul etmek istersen haber ver düşün bunu dedim sonra hiç cevap vermedim... Hala yazıyor dostane ama bende cevap yok...
Şimdi işler karıştı elimde yeterince delil var evlilik boyunca bu travesti ile beraber olduğuna dair, anüs kontrolü de yakacak bunları ama dadanırlar mı, tazminatı alsam şehir değiştirmem gerekir mi?
Ya da travestiyi karıştırmadan devam mı edeyim
Ya da allahından bulsunlar deyip tazminattan vazgeçip beş parasız ortada mı kalayım??
Yardım lütfen kızlar sağlıklı düşünemiyorum, tek düşündüğüm allahtan midesi kaldırıp benden çocuk yapamadı......