- 3 Şubat 2018
- 25.483
- 109.773
- 598
- Konu Sahibi Sepetteki3yumurta
-
Ama gerçekten zor durumdayım kızlar bakın gece yarısı üye oldum işin şakası yok
Ya bakın belki biri akıl verir diye az önce üye oldum, evet lütfen ben de alay edilmek istemiyorum zaten yaşadıklarım yeterince zor, moderatör baksın tabiki ama lütfen gülmeyinSorun yok canim. Üyelik isminde tam konuya göre zaten. Ben konuyu kibleyim bir kere. Moderatörler anlar zaten gercek mi degil mi.
Kimse alay etmiyor sakin ol ceyarYa bakın belki biri akıl verir diye az önce üye oldum, evet lütfen ben de alay edilmek istemiyorum zaten yaşadıklarım yeterince zor
Kızım bi durun yavaş ilerleyelim.Biraz daha çalışmalısın bu olmamış
Ahahaha, birgün gerçek bir konu gelecek ona bile inanmayacaz bunların yüzündenKızım bi durun yavaş ilerleyelim.Almancı gibi ana avrat dümdüz gider diye korkuyorum
Zaten şuan inanmayarak yeterince üzdünüz teşekkür ediyorumAhahaha, birgün gerçek bir konu gelecek ona bile inanmayacaz bunların yüzünden
Mune ablada 24 saat kovalama yapıyor yazık garibim yaŞebeke sularına tiner karışmış başka türlü yakalanmaz bu kafa. Hemen dedektifMune yi olayları açığa kavuşturması adına çağırıyorum
Hep bizi mi kovalayacak canım biraz da başkalarını kovalasınMune ablada 24 saat kovalama yapıyor yazık garibim ya
Fake olmadığınızı düşünerek veriyorum bu cevabı o zaman.Arkadaşlar bakın yorumlarınız ve alaykar tavrınız gerçekten çok üzücü,ben gece yarısı üye olup belki birisi akıl verir diye ümit ederken siz gerçekten daha çok üzüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?