- 7 Şubat 2021
- 13
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sepetteki3yumurta
-
Ya bende dişe diş kana kan olsun istiyorum ama etrafımdaki teyzeler şehirde teksin kızım, hergün bir kadın cinayeti oluyor deyip uyarıyorlar... Yolda Bi kıstırıp bıçaklasalar kim bilecek bunların dostu çok olur diyorlar kafam karıştı...Bence hiç bir şeyden vazgeçme. Tazminatı al . Nafakanı al. Seni yokluyorlar. Belki korkutmak istemişlerdir. Süründür. Madem böyle duyguları varmış neden seni alet etmiş.
Kinini diri tut yiğidimValla ne kadar kazıklanan saf taraf bwn olsam da gözümü intikam bürüdü bu dallasın ceyar ı ben olmak istiyorum
Bacım kötü durumdayım biliyorum ben de inan aynı evde kalırken kendimi kafayı yedim sanıyordum taki o trans beni arayana kadar telde bir sesini duydum inanamadımKonu nedense bana fake geldi. Yorumlari en iyisi arkadaslara birakayim ben
Ya afetten dolayı işsiz kaldım, yoksa zaten anlaşmalı yol verecektim ama şimdi gelirim yok ve savaştan çekilmek gibi geliyor, beni kullanıp attı gibi hissediyorumOrtada çocuk yok madem tazminat almayun anlaşmalı boşanın
Para alsan kullanılmış olmıycan mı yani çok saçma bir düşünce takı para sizin olan varsa alınabilirYa afetten dolayı işsiz kaldım, yoksa zaten anlaşmalı yol verecektim ama şimdi gelirim yok ve savaştan çekilmek gibi geliyor, beni kullanıp attı gibi hissediyorum
Zaten kullanılacağım kadar kullanıldım sömürüldüm ama bir bedel çıksın ondan da istiyorum sadecePara alsan kullanılmış olmıycan mı yani çok saçma bir düşünce takı para sizin olan varsa alınabilir
O zaman davadan vazgeçme al hakkınıZaten kullanılacağım kadar kullanıldım sömürüldüm ama bir bedel çıksın ondan da istiyorum sadece
Bazı yönlerden eksiklikleri vardı kurgunun, sizin erkek ruhlu eşcinsel olmanızı iddia etme kısmında hikayeden biraz koptum. Yine de genel olarak sürükleyiciydi.
Güzel olmuş. Bir daha olmasın. Puanım 6/10
Tarlım lütfen o kadar zor durumdayım ki gece yarısı buraya üye olup fikir almaya çalışıyorum, Allah kimsenin başına vermesin, o idda kısmı da benim onun erkekliğini bozduğum ve bunun için benden tazminat istemesi gibi saçma bir durumla devam ediyorBazı yönlerden eksiklikleri vardı kurgunun, sizin erkek ruhlu eşcinsel olmanızı iddia etme kısmında hikayeden biraz koptum. Yine de genel olarak sürükleyiciydi.
Güzel olmuş. Bir daha olmasın. Puanım 6/10
Beni anus kontrolünde kaybettiIlk '6. Ayda aldatti ama tüm iyi niyetimle asariz zannettim'de sallantiya girdi ama
Bende geç düştüBeni anus kontrolünde kaybettiIlk '6. Ayda aldatti ama tüm iyi niyetimle asariz zannettim'de sallantiya girdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?