BOŞANMA SÜRECŞ SESSİZLİK

Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya

Ay belli oldu sen 2. El adam almışsın,

Kız deli misin? Kim iyi kocasını sokağa atar bu devirde ve bu ülkede?

Ağlayanın malı, kimseye gülmez, uyaran da mı olmadı ? Heralde çevrende pick me girl’ler çok ( kendi hariç tüm kadınları kötü sanan)

Ben boşanmış adam alıp mutlu olan görmedim daha. Yuvan yok ki sahip çıkasın, boşan bari cocuk olmadan ( varsa da 2.-3. Olmadan)

Burda çok haklı yorumlar var sanki siz yine bildiğinizi okuyacaksınız gibi geliyor. Çünkü değişik bi ruh hali içindesiniz.
-Evliliğime şans vereyim mi diyorsunuz; ama kaçırdığınız şey sizden şans isteyen yok
-Adam eski eşini hala seviyor bu net.
-Onun harici hala aldatıyor ikinci bi şifreli telefon niye bizler de yok mesela? Çünkü aldatmıyoruz.
-Boşanmayacağınızı çok belli ettiğiniz için adamın umrunda değilsiniz. Nasılsa gelecek diye keyfi yerinde
-Hadi ciddi oldunuz gözü korktu af diledi falan diyelim. Eve dönünce yine aynı şeyler olacak aldatmaya devam edecek.

Kendi ayaklarımın üzerinde istesem dururum diyorsanız boşanın. Net.
Daha sağlıklı olacağınız kesin.

Yaaa kıyamam m size.. Sevgi insanı hasta ediyor. Biz ne desek siz duymak istediğinizi bizlerden bekliyceksiniz.ama sabır. Hakkında hayırlısını iste. Bnm 19 senelik evliliğim bitti. Çok kötü oldum. Ama zerre aklıma gelmiyor. Bna burda biri kocan çatır çatır sevişmişr diye yazmıştı. Cnm çok acımıştı. Biliyorum ama birinin sesli söylemesi kahrediyor. Unuttum hemde çok güzel unuttum. Hatta ayyy Bn bu çirkinim sevmişim diyorum🥰

Sagol benı anladıgınız ıcın tesekkur ederim. Buradaki yorumların hıc birine tavır almıyorum kızmıyorum. Dısardan bir gorus ve haklılık payları cok yuksek. Sadece cok uzgun oldugum ıcın hislerim cok yogun esımı cok severek asık olup evlendim kotu herseyı kapatıp cevreledım istemeden. Ondan sonrası yok dedim kendime koru korune bagladım yoksa farkındayım tabı salak degılım ama keske beynimle hislerim aynı fikirde olsa😔 uzulmuyormuyum bu duruma ben. Istıyorum netlessın hersey. Herkesin ılıskısıde sorun olur tabı ama Sessızlık sonrası hatasını anlayıp kendine gelen erkekler varmı bosanma davası actım deyıp acmamadı acaba karar almadı bı dusunce simi var yada benimi yıldırma ya calısıyor dıye dusunup duruyorum. Buda onun hıc bır sey yapmamadından. Sessızlıge kendimce anlamlar yukluyorum sevdıgım ıcınde hep olumlu anlam yukluyorum. Her sessizlikte ayrılık ı gelır herkesın tecrübeleri bu yondemı bunu ogrenmek ıstemıstım.

Ay belli oldu sen 2. El adam almışsın,

Kız deli misin? Kim iyi kocasını sokağa atar bu devirde ve bu ülkede?

Ağlayanın malı, kimseye gülmez, uyaran da mı olmadı ? Heralde çevrende pick me girl’ler çok ( kendi hariç tüm kadınları kötü sanan)

Ben boşanmış adam alıp mutlu olan görmedim daha. Yuvan yok ki sahip çıkasın, boşan bari cocuk olmadan ( varsa da 2.-3. Olmadan)

Haklısınız bunların farkında olamadım asktan gozlerım baglandı. Ona hak verip onun ıcındekı ıylıgı aradım oyle gordum sonu husran tabı

Burda çok haklı yorumlar var sanki siz yine bildiğinizi okuyacaksınız gibi geliyor. Çünkü değişik bi ruh hali içindesiniz.
-Evliliğime şans vereyim mi diyorsunuz; ama kaçırdığınız şey sizden şans isteyen yok
-Adam eski eşini hala seviyor bu net.
-Onun harici hala aldatıyor ikinci bi şifreli telefon niye bizler de yok mesela? Çünkü aldatmıyoruz.
-Boşanmayacağınızı çok belli ettiğiniz için adamın umrunda değilsiniz. Nasılsa gelecek diye keyfi yerinde
-Hadi ciddi oldunuz gözü korktu af diledi falan diyelim. Eve dönünce yine aynı şeyler olacak aldatmaya devam edecek.

Kendi ayaklarımın üzerinde istesem dururum diyorsanız boşanın. Net.
Daha sağlıklı olacağınız kesin.

Duygularıma cok guveniyor bılıyorum. Acaba gıttıgı ıcın benden vazgecıp olmaz bu kadın beni sahiplenip savas adı evlılıgın sahip cıkmadı diyebilirmı

Evet cok kindar vefasızdır malesef bırden el olabılıyor. Bırden duyguları kaybolup dusman olabılıyor

Duygularıma cok guveniyor bılıyorum. Acaba gıttıgı ıcın benden vazgecıp olmaz bu kadın beni sahiplenip savas adı evlılıgın sahip cıkmadı diyebilirmı
Siz evliliğiniz için çaba harcamak istiyorsunuz ama asıl seven erkek vazgeçmez,kendisi için savaş beklemez. Eğer karşı taraf dava açmadıysa kendinizi biraz toparladıktan sonra siz acın davayı,2.bir telefon taşıyıp eski eşinin,başka kadınların fotoğraflarını saklayan adamdan hayır gelmez,sizi mutsuz ve hasta eder sonrada bütün suçu yine size atar

Hangi evliliğe sahip çıkacaksın? Ortada bi evlilik yok. Başka kadınlar ve onların fotoğrafları, gizli telefon var. Senin gibi duygusal değil malesef eşin gidersen değersiz olursun. Şu an sessiz kalarak seni sindiriyor. Hatta git sen aç davayı bak bakalım ne oluyor? Ha olmadı mı doğru karar vermişsin demektir.

Konu sahibine eşinin ilk evliliğinin nasıl bittiğini sormuştum,cevaplamamış.
Hala resimlerini saklıyormuş.Karısının görmesinden çekinmiyor.Bu çok garip geliyor bana.
Valla artık öyle deli manyak konular ve %100 doğru konulara denk geldiğimiz için şaşırmıyorum.
E konu sahibi e evde kaldım yaşım geçti vizyonsuzlugu ile ilk eşini unutamamış sorunlu adamla evlendiyse üzülmesin hiç…
Herkes aslında kendi kaderinin mimarı…
Yaradan boşuna aklını kullan dememiş…

İlk karısına cok öfkelıydı hatta boyle soyleme yasanmıslık var onun acısından bakınca oda cabalamıstır dedim. Bana ofke kusmustu. Nıye ayrılıklarını hıc soylemedı yalancı o dıyıp durdu ıkı kere sormus tum. Ama cok öfkelıydı ona onu biliyorum 2 sene evli kamıslar ve 3 yıl onceboanamıs
Adam kabak gibi ortada güzel kardeşim…
İlk karısı kocanızı donunda lastik diye bile sallamamış vermiş eline boşanma ilamını yollamış anasına.
Öfkesi ruh halindeki sorunlarından ileri geliyor olmasın.
Ayrılık konusunu anlatmak zorunda değil fakat öfke kusmasında büyük sorun var…

Adam kabak gibi ortada güzel kardeşim…
İlk karısı kocanızı donunda lastik diye bile sallamamış vermiş eline boşanma ilamını yollamış anasına.
Öfkesi ruh halindeki sorunlarından ileri geliyor olmasın.
Ayrılık konusunu anlatmak zorunda değil fakat öfke kusmasında büyük sorun var…
Bence aldatıyor da.Önceki mesajlarında ikinci hattı olan telefonu var eşinin.

Bence aldatıyor da.Önceki mesajlarında ikinci hattı olan telefonu var eşinin.
Ne diyelim arkadaş pes vallahi pes.

Allah inancı olan yargı inancı olan insanlarız ya, bence Allah bizi sorgularken beynimizi kullanmadığımız için cezalardırak.

E madem böyle muhteşem ötesi bi eş icin çabalıyor yaşananlar müstehak. Değil 7 ay 2 ayda boşanacak koca resmen…

Sessizlik en buyuk manipulatif cezalandirma yontemi. Ki siz de ben mi hataliyim diye sorgulamaya basladiginiza gore ise yarayan bir cezalandirma yontemi.

Ne yaparsiniz orasini ben bilemem ama sessizligi iyiye yormayin, gozunuzu acin en azindan gercekleri gorun diye yaziyorum.

O değilde bu herifin yeni avı( partneri) şey diyecek; zaten çok kısa süreli bir evliliği olmuş, eski eşi aldatmış/psikolojik sorunları varmış/ iş yapmıyormuş/ ailesine saygısızmış/ paragöz’ mış mış da mış mış mış , artık hepsini de seçebilir Ya da bir kaçını 😈

Hiç şaşmaz akıl verenlerde şey diyecek ‘ evli gibi yaşayan erkeklerden iyidir, ne var kısa süreli boşanmışsa cocuk da yok bence bi düşün’

Eşinin ne şartlarda boşandığını asla kabul etmeyecekler, çünkü onlara göre kendileri hariç herkes cadı😑

Bizim toplum böyledir erkek ne yapsa sorun olmaz, kadınlar da erkekler de kadın düşmanı

Dedim ama zaten konu sahibi 2. Eşmiş bu yalanlara inanan tarafmış, şimdi hali ortada işte

Siz evliliğiniz için çaba harcamak istiyorsunuz ama asıl seven erkek vazgeçmez,kendisi için savaş beklemez. Eğer karşı taraf dava açmadıysa kendinizi biraz toparladıktan sonra siz acın davayı,2.bir telefon taşıyıp eski eşinin,başka kadınların fotoğraflarını saklayan adamdan hayır gelmez,sizi mutsuz ve hasta eder sonrada bütün suçu yine size atar
Tesekkur ederim gıttım eve yuzumu ele alıp onca olaydan sonra eve gırdım direk kovdu beni. Sıktır git dedi agladım yapma evlılıgımızın sans verelim bosanma dedım. Senden ıgrenıyorum dedı. Kadınmısın sen. Seni kadın gıbı gormuyorum dedi. Igrencsın ıgrenıyorum senden dedı ben soktayım. itti kalktı fırlattı elım kolum tutmuyor suan. Cok kotuyum kadesi cagcaktım bı ıse yaramadı beynım donmus gibi aklım gıtmıs hayatım bıtmıs gıbı haldeyim. His tasıdıgın bıırnın boyle davranması cok agır arkadaslar ınanın soyledıgınız en acımasız sozlerden bıle agır ve kaldıramıyorum. Esyalarımı fırlattı evı kırdı doktu bardak masa sandalye kapı pencere kalmadı cok korkuttu. Ben yalvarıp sevkatli olup seviyorum sneı yapma sakın ol nolur oturup konusalım bız yetıskınız dedım. yuvama sahip cıkacağimi soyledıkce itti ıstemıyorum senı be git pislik defol dıye bagırdı. Anlamadım ben bu adama ne yaptım evden kafamı cıkarmadım yemeksiz utusuz temızlık sız bırakmadım her sorumluluğu ustlendım ondan maddıde bı talebim olmadı calısıyorum evın alısverjrısini hep ben yapardım. Ben bukadar assaglancak çaldım mi cırptımmı aldattı mı ne yaptım bu muameleyi hak edecek. Ikıncı telefonuna dokundum diye suclu oldum. Evı kırıp dokup bak senin yUzunden ev ne hale geldi dedi....suclu ben oldum. Kendımı oldurmeyı dusundum cunku acı okadar agırdı ki sonra annemı dusundum. Bu saatten sonra yuva yoksa benım ıcın en azından hasta annem ıcın yasıcam. Haftaya belgeleri getırcem dedi imzalıcaksın dddı Sozumu dinle seni mahvederim dedi. Kapıya attı beni dun oldu olay sabaha kadar agladım suan hastayım yerde tasta kaldım sabahı sabah ettim. Polisi aramaktanda korktum utandım çevreden. Herseyden. uzatmıcam bosancam arkadaslar sorumun cevabını sahsın kendısınden aldım yani. Ama artık ıcım en azından rahat suan cok hastayım hastanede ama ben yuvam ıcın keske dememek İcin adım attım haklı olmama ragmen bosver dim hak davasını. Bıseyde ıstemıyorum altınları mı herseyımi aldı huzur sevgi istiyorum ben bırtek akıl ve can saglıgı istiyorum. vebali mı aldı artık allah la onun arasında ben cekıldım artık umarım esyalarımı yakmaz atmaz inanın kollarım darbelerden tutumuyordu alamadım ınsallah atmaz yakmaz. Cunku bu adam sanki ıkı ayrı kısıymıs ben soktayım hala. Allaha emanet olun kadınlar artık ne bekler benı bılmem rabbım hayırlı yazılar yazsın ıyı insanlarla karsılastırsın her daim. Hepınıze tesekkur ederim herbırınıze

Son düzenleme:
Back
X