Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya
Ay belli oldu sen 2. El adam almışsın,
Kız deli misin? Kim iyi kocasını sokağa atar bu devirde ve bu ülkede?
Ağlayanın malı, kimseye gülmez, uyaran da mı olmadı ? Heralde çevrende pick me girl’ler çok ( kendi hariç tüm kadınları kötü sanan)
Ben boşanmış adam alıp mutlu olan görmedim daha. Yuvan yok ki sahip çıkasın, boşan bari cocuk olmadan ( varsa da 2.-3. Olmadan)