BOŞANMA SÜRECŞ SESSİZLİK

Ben narsist olabılırmıyım acaba. Sorun bende yoksa benmi evlılıgıme zarar verdım
Ben narsist miyim diye kendini sorgulayan insanın narsist olma imkanı yok. Narsist, kendinin narsist olduğunu asla kabul etmez. Hatta terapistleri bile manipüle edebilenleri var.

Derdi boşanmak değil çünkü, sindirmek, beklentisiz kılmak, evlilikte asgari sorumluluk aynı anda yüksek verim almak. Boşanmaya karar verip mahkeme yolunu tutmaya cesaret ederseniz anlarsınız, asla boşanmayacak.
Özel hayatıma karışamazsın demiş eşi.Kocamın nasıl bir özeli olabilir ikinci hatlı telefonunda acaba?Aldatma delilleri varsa tazminat vermemek için yapıyor olabilir.

Özel hayatıma karışamazsın demiş eşi.Kocamın nasıl bir özeli olabilir ikinci hatlı telefonunda acaba?Aldatma delilleri varsa tazminat vermemek için yapıyor olabilir.
O telefonu hakimin önüne atsan direkt boşar, böyle bir özel yok.

Valla hala bunu diyorsanız size diyecek bir şey bulamıyorum psikolojik destek almanız dışında.
Bılıyorum manyakca yazdıgım. Cahil bir kadın degılım gercekten ıkı lisans bıtırdım ama beynım sumger gibi esimin yanında konusmayı beceremiyorum mala cevirdi benı sevdı senmı baska bıseydenmı bende cozemedım artık

Valla okadar inanarak soyledıki ben utandım ben kendımı suclu hıssettım. Oyle bır alan cızıyorkı bana o alanın dısına cıkamıyorum

Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya
Eski sevgili olayını yazana kadar bekleyin yazacaktım ama bu herşeyi değiştirir . Hiç beklemeyin gidin siz açın davayı bence . Ne demek ya fotoğraflarını saklamak 🙄

Hasta oldugunu alamazmı diyorsunuz. Ben hasta olmayada razıyım acıkcası yeterkı olumlu bı cozum yolu olsun

Eski sevgili olayını yazana kadar bekleyin yazacaktım ama bu herşeyi değiştirir . Hiç beklemeyin gidin siz açın davayı bence . Ne demek ya fotoğraflarını saklamak 🙄
Gercekten unutmus olabılırmı cok usengec bır adamdır normalde gercekten herseyı biriktirir belkı ben fevri davrandım. Hıc bu ornekler yasayan yokmu ılıskısıde hayatında yakınlarında ayrı kalıp sessizleşip adım alan

Gercekten unutmus olabılırmı cok usengec bır adamdır normalde gercekten herseyı biriktirir belkı ben fevri davrandım. Hıc bu ornekler yasayan yokmu ılıskısıde hayatında yakınlarında ayrı kalıp sessizleşip adım alan
Sizin de tedavi olmanız gerek.Eşinizi haklı çıkarmak için herşeyi yapıyorsunuz.Gidin ayaklarına kapanın bari.

Unutulacak bir şey değil ki bu . Ben iyi niyet göremiyorum yada çok fesatım 😁

Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar🙏🙏

O değilde bu herifin yeni avı( partneri) şey diyecek; zaten çok kısa süreli bir evliliği olmuş, eski eşi aldatmış/psikolojik sorunları varmış/ iş yapmıyormuş/ ailesine saygısızmış/ paragöz’ mış mış da mış mış mış , artık hepsini de seçebilir Ya da bir kaçını 😈

Hiç şaşmaz akıl verenlerde şey diyecek ‘ evli gibi yaşayan erkeklerden iyidir, ne var kısa süreli boşanmışsa cocuk da yok bence bi düşün’

Eşinin ne şartlarda boşandığını asla kabul etmeyecekler, çünkü onlara göre kendileri hariç herkes cadı😑

Bizim toplum böyledir erkek ne yapsa sorun olmaz, kadınlar da erkekler de kadın düşmanı

Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya
eski eşinin ve sevgililerinin telefonu o telefona siz evlendikten sonra gelmedi heralde önceden de vardı haddim değil ama niye evlendiniz anlayamadım hiç?

Semra Hanım sagolun 🙏 gucum olsa bı ceset gibi bir hale geldim yataktan cıkamıyorum. Uyuyamıyorum. Ilac ıcıp uykuya dalmaya cabalıyorum. Acaba anlarmı sevgimi evı ev yapmak ıcın okadar cabaladım calısırken uykumdan ayırıp kalkar cesıt cesıt yemegını temızlıgını hıc bırseyı eksik etmemeye calısırdım. 2 ay once ısten gelıp uykusuz evi temizledim diye merdivenlerden yuvarlandım bı gelıp bakmadı
tövbe tövbe ya nasıl ilişkiler yaşıyosunuz siz her detayı okuduğumda ayrı bişeye şaşırıyorum nasıl yuvarlandınız da dönüp bakmadı :D :D :D

Daha cok uzuluyorum. Lutfen...
Yaaa kıyamam m size.. Sevgi insanı hasta ediyor. Biz ne desek siz duymak istediğinizi bizlerden bekliyceksiniz.ama sabır. Hakkında hayırlısını iste. Bnm 19 senelik evliliğim bitti. Çok kötü oldum. Ama zerre aklıma gelmiyor. Bna burda biri kocan çatır çatır sevişmişr diye yazmıştı. Cnm çok acımıştı. Biliyorum ama birinin sesli söylemesi kahrediyor. Unuttum hemde çok güzel unuttum. Hatta ayyy Bn bu çirkinim sevmişim diyorum🥰

Back
X