Boşanma sürecine giriyoruz galiba 🥲

M i h r a

Güçlüyüm ama kalbim hassas.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
2.051
4.526
Merhaba hanimlar,

Ay bu 2020 yedi bitirdi beni. Sanırim 2021 e de stresli ve boşanla sürci ile girecegim. En son actıgim konuda esimle probmlemlerimizi ayrintili anlatmisstim. Asagiya linkini birakiyorum üsenmeyip okumak isteyenlere için 👇🏻

şimdi gelelim asıl mevzuya.anlatmaya bile gücuk halik yok hissediyorum okadar tükendim bu konulardan. 3 yillık evliligimizi bitirmeye kararı aldık bugun. Konu linke tıklayip goz atmayanlar bilmiyor o yuzden kisa ozet geçeceyim 🥲
Eşim yotubeden para kazanma yotubernolma, eger tutulursada suan calistiginisten cikmak istedigini belirtmisti. Benimde istedigim cocuk sahibi olmaktı sagliknsorunlarindan dolayi tup bebeg basvurucaktik 2021 de tedaviye baslicaktik kenra para toplamistik falan ama iste esim bunislere.oncelik vermek istedigini soyleyip cocuk isini sonraki zamana ertelemek istemisti ben kiyameti koparip vay biz aile olamadik artik cocugumuz olsun falan soylenmistik kavgalara tuusmustuk. Ve ben de anladim ki cocuk tek tarafin istemesiyle olucak is degil. Vede esik 25 ben 24 yasindayim daha cok genciz oturmayan bir evliligimiz var cocuk ne haddimize demek ki bir hayirli varmis olmamasinin. Neyse otruduknkonustuk dedim ki cocuknisi ertrlemek en mantiklisi senin istedigini gerceklestirelim al bilgisayarini masani vs kur cek oyun videolarinin editlerim yardim ederrim nasil olsa iş de bulamadim pandeminin başindan issiz kaldim hala işsizim malesef. Oyalanirim kafam dagilir falan istedigin olsun birde seni dinleyelim bakalim diyip tartismamiza son noktayi koydum.
Ertesi un gun hemen bilgisayar parcalari masasi mikrofonu vs siparis verdi led ışiklarinankadar ( ne gerek varsa isigina kadar) oyuncu koltugu dedim baktim 800 falan sacmalama nirmal sandalyede otur ne olcakndedim para kazanirsan bu videolarinda alirsin o parayla dedim kasa bkiyor yeninnesil bilmem cart curt olmasinlazim mis 9.000 10.000 arasi fiyat gosteriyor tabi o sirada kan beynime geliyor ama belli etmiyorum ımmm odeyecek olan sesin sen bilirsin diyorum. 1 hafta gecti boyle. ( son actigim konumda eşin zaten cocuk gibi olgunlasmamis niye cocuk istiyorsun vs diyelenlernsonuna kadar haklisiniz 👏🏽👏🏽 bu yaptiklari cocukluktan baska seybdegil bunlarinyasarken aklima yazdiginiz yorumlar geldi valla 😅) Gel gelelim konuya bugun mutfakda esim kuzeniyle konusuyor tiwitch diye bir siteden (bilmeyenler icin soyliyim canlinyayin acilan bir site ) kuzeniyle konusmasinin sebebide kuzenin arkadaslarida bu isi yapiyormus yenilermis az cok abonelrri falan varmis bu kuzenide onlarla hardimnediyormus video kojusunda bizimkidene de yardim etsinler bilgisayar paecasi konusunda edit konusunda fikir sunsunlar diye komusuyor sabah kahvaltidan sonra hemen cocugu aradincevap vermedi ya uyuyormubdiye soyoendi birak uyuyor demekki pazar buguj darlama insanlari diyede uyardim he😒 neyse mutfakda bu komusuyor ben salondayim duyuyorum aynen sunlari diyor "kalan 6 ay taksidi ben oderim sen bk begendigininal hallederiz bende o sen bak bul bana at 6 ay taksit bende sonrakinaylar sende " falan diyor allah allah ne taksidi ne 6 ayi ne oluyorndiye girdim mutfaga telefonunun ekranindan ses kapatma butonuna bastım hic birsy demeden ona noluyornya napiyorsun falan dedi. Ne 6 ayi dedim kime ne aliyorsun ? Kuzenime kasa alicam arkadaslari canli yayin aciyor o telefondan giriyor eziknkalmasin onunda bilgisayari olsun diyor. Şaka mi yapiyorsun ya sen dedim sinirden guldum bir on saniye falan bana sormadan kendi kafana gore kime ne aliyorsun allahbaskina bizimde parayabihtiyacimiz var sadece sen calisiyorsun bu evde ben issizim is bakiyorum kafamantakiyorum birseyleri alicagim zaman 2 kere dusunuyorum en ufak seyde bile sen bana kendine yaptigin masaraf yetmiyirmus gibi kuzeninede alicagini soyluyorsun dedim. Vay efendim sana mi sorucagima kimse ne alicagimi ben calisiyorum kazaniyorum demek kinparam var herseye etiyorum ayrica o benim kuzenim iyiliknyapicm ona sana mi sorucam dedi.. ya dedim bir bana da danissan keske bana da soylesen keske, duymasa kapida hic haberim bile olmicakti belki dedim. Komusmamiz sirasinda sesi hep yüksek bubarda onun. Birbirmizie girdik susyum ben tartismamak icin daha fazla. Sonra camasirlari katlamak icin odaya gittim arkamdan geldi hal aodyleniyor sesimi cikarmiyorum o yokmus gibi tekrar odaya girip soylenip cikiyor 20 sn de bir. En sonra bagirdim agir konustuk makyj ynasinin onundeki sandalyeyintuttup yataga firlatti! Napiyorsun ya sen dedim noluyor sana? Ha kafama atmissin ha yataga!? Bak dedi boyle olmuyor kangren olmus birnkol herzaman acitir en iyisi kesip atmak dedi. Kinuyu bosanmaya getirdi yani. Ee dedim ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim dedi. Yani boşanmya karar verdik daha oceden de coknkez konusmustuk bunu hopndiye katar vermedik bu arada. En basindan beri kavgalarimizda birbrimize sans verio olmaz ise boyle son secenek bubdedik en azindan denedik deriz dedik birbrimize. Haftaici Nlasmali bosanma davasi acmaya gidicez. Ben ailemin yanina gidiem bu evide ne ypiyorsa yapsin esyalari satariz 2. Elden gelen parayi sana vermek istiyorum dedi.. yabi agzinds hep bosanma vardi zaten en son bu kavgada diyisinde tamam diyip kabul ettim istedigide oldu.

beni bu sürecde neler bekliyor? Ne yapmaliyim ya daha cok gencim birde etrafimda bosanan kimsede yok surec nasil ilerler bilmiyorum bana ögüt, bilgi, öneri yazarmisiniz? Olumlu olumsuz yorumlara acıgim bu arada herkesin dusuncesini bilmek isterim.

saygılar Hoppa

Kuzenine alacağı şey .... hiç bu kadar bonkör kuzenim olmadı. Çok çocukça davranıyor bence ve ne istediğini bilmiyor. Çocuk sahibi olmak için 2 tarafın da isteği önemli tabi ama kenarda ayırdığınız paranın bazı şeyler uğruna gitmesi normal değil bence. Boşanmak kolay değil ama çocuğunuz yokken bu kararı vermek en doğrusu diye düşünüyorum

O zaten boşanmayı aklına koymuş canım.. Sakın geri adım atma. Ömrünü heba etme boşuna . Rabbimin vardır bir bildiği . İyikide çocuk olmamış . Yoksa arada çocuk var diye aklını sanal alemle bozmuş biriyle ömür geçmezdi .

O zaten boşanmayı aklına koymuş canım.. Sakın geri adım atma. Ömrünü heba etme boşuna . Rabbimin vardır bir bildiği . İyikide çocuk olmamış . Yoksa arada çocuk var diye aklını sanal alemle bozmuş biriyle ömür geçmezdi .
Her şer de bir hayır var derler. Gercekten dogruymus somut haliyle yasiyorum suan. Bu son olanlar yeterince soguttu kendisinden suan bir yanim mutlu bir yanim düssunceli nasil bir surec olucak konusunda merakliyim. Ama geri adim atmaya niyetim yok ayni seyleri surekli yasamak yıldirdi beni 😔

gerçekten bu erkekleri anlamıyorum.o sandalyeyi senin fırlatman gerekirken o üste çıkıyor. seni sindirmeye çalışıyor.yaşın çok genc. bence erken olması iyi olmuş. senin eşin hayal aleminde yaşıyor sağlıklı degil. boşandıktan sonra birsüre kimseyi alma hayatına. sonrada yogurdu üfleye üfleye ye. Allah güzel insanlar çıkarsın karşına

X