Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Belki de hayırlısı olan arkadasimizi kandirip ben degistim diyip sonra yeniden eski duzene davranislara devam etmesidir ki bu en kötüsü o yüzden hayırlısına katlanamayabilir. hayırlısı falan olmasın.
Valla sana şer gelen aslinda hayir olabilir yada tam tersi bunu kimse bilemez

Ben de yeni boşanmış sayılırım 5 ay falan oldu sanırım. Bu konuda kk hanımlarının aklıyla hareket ettim diyebilirim. Siteyi bir kaç yıldır takip ediyordum ama üye değildim. Bdv konularında özellikle bu dertten muzdarip arkadaşlara verilen öneriler benim ne istediğime karar vermemi sağladı. Diyeceksiniz ki senin aklın yok mu? Insan bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu göremiyor. Ben buradaki arkadaşların verdiği akıllar sayesinde kendime değer vermeyi öğrenip bir birey olarak önemli olduğumu kavradım. Ben ne kadar fedakar olursam o kadar kaybettiğimi gördüm. Hatta ben bu adamın neyine kanıp evlendim yazık değil mi bana diye sorgular oldum. Zaten ex eş durumu düzeltmek yerine daha da azıttı ve bendeki sabır limitini doldurdu. Şimdi kendimle ve çocuğumla mutluyum. Gençleştim kendime güvenim geldi. Sırtımdaki kamburdan kurtuldum. Tabii ki mesleğimin olması kendi ayaklarımın üzerinde duruyor olmam en büyük kolaylık ama öyle olmasa bile en azından evimdeki kavga gürültüden kurtuldum. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama ben küllerimle yeniden doğdum. Şu an çevrem bile bu kararımla gurur duyuyor diyebilirim

Gerçekten boşanmak istiyorum düzeleceğine dair umudumu yitirdim :KK43:
7 ayda nasil bu kadar umudu yitirebildiniz. Erkekler dogustan evlilige hazir olmuyorlar. Evliligin ilk 1 senesi karı kocanın birbirine alışma süreci ve cok sancılı geçiyor. Esinizin derdi kendisinin bir aile kurdugunun farkinda olamaması sadece. Ben oyle denemeden cat diye bosanmayi dusunecek birsey göremiyorum. Evet yolunda gitmeyen evliliği sürdürmenin bir anlamı yok ama 7 ay bunu anlamak için(aldatma,şiddet bu durumlar hariç) çok kısa bir süre.

7 ayda nasil bu kadar umudu yitirebildiniz. Erkekler dogustan evlilige hazir olmuyorlar. Evliligin ilk 1 senesi karı kocanın birbirine alışma süreci ve cok sancılı geçiyor. Esinizin derdi kendisinin bir aile kurdugunun farkinda olamaması sadece. Ben oyle denemeden cat diye bosanmayi dusunecek birsey göremiyorum. Evet yolunda gitmeyen evliliği sürdürmenin bir anlamı yok ama 7 ay bunu anlamak için(aldatma,şiddet bu durumlar hariç) çok kısa bir süre.
Ailesinin sözüyle hareket etmesi
Gece yarilarina kadar dışarda gezmesi
Arayıp sormaması
Babanla konusacam diye göz dağı vermeler vs vs
Iyi bir ders gerekir bnce hep kadinmi alttan alıp çeksin??

Ben de bu süreçteyim.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.. ne olursa olsun mutlu olmak hakkımız. Bunu hakediyoruz♥️ Ben aile konusunda değil ama iş ortamımdan çekiniyorum. Eğer duyulursa utanacağımı biliyorum. Şuan iççn kimseye söylemedim o yüzden. Yoksa ailem falan herkes biliyor.

Ben de bu süreçteyim.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.. ne olursa olsun mutlu olmak hakkımız. Bunu hakediyoruz♥ Ben aile konusunda değil ama iş ortamımdan çekiniyorum. Eğer duyulursa utanacağımı biliyorum. Şuan iççn kimseye söylemedim o yüzden. Yoksa ailem falan herkes biliyor.
Bnm iş arkadaşlarım da biliyor canım utanılacak bisey yok aslında ama herkesten aynı şeyi duyacaksın herkes soracak falan.. duyurmaya gerek yok
Duyanda duysun yani kasma kendini

Bnm iş arkadaşlarım da biliyor canım utanılacak bisey yok aslında ama herkesten aynı şeyi duyacaksın herkes soracak falan.. duyurmaya gerek yok
Duyanda duysun yani kasma kendini
İşte duyarlarsa üzülürüm. Amirim duyarsa üzülürüm kariyerim sarsılıcak bana duyulan güven illaki sarsılıcak sonuçta üzgün olduğumu düşünüp kendimi işime veremediğimi düşünecekler. Gerçekten de eskisi gibi verimli değilim sonuçta zor bir süreç. Ahh keşke duyulmadan bitse.

Seni üzmek ya da umudunu kırmak istemem ama benim annem evlendiginde senin gibi cam kenarında babami beklemis eve gelcekmi diye,o da arkadaslariyla gezip icki aleminde takılıyormuş, seneler seneleri kovaladı ve ben kendimi bildim bileli babam eve gelmez. Gelir de gec vakitte gelir. Evde oldugu zaman da icki icer zaten. Yani değişmez düzelmez
Ayni sekilde arkadasimda flort döneminde,esinin icki ictigini bilmiyormus evdeyim oturuyorum diyormus. Suanda 4 senedir evli bir de 3 yasinda çocukları var adam eve gelmiyor. Arkadaşlarıyla bekar gibi geziyor evde sıkılıyormuş. O beklemiyor ama kafasini vuruyor uyuyor zaten çocukla bütün gün yoruluyor. Demem o ki degismezler malesef degismezler bu dışarıya düşkün erkekler. Benim cevremde cok örneği var daha fazla yazıp seni de bunaltmayim ama durum boyle malesef
Evet canım bende değişmeyeceğini bildiğim için ayrılmak konusunda netim. Ah ah keşke diyorum bir yıl öncesine dönebilsem

Ben de bu süreçteyim.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.. ne olursa olsun mutlu olmak hakkımız. Bunu hakediyoruz♥ Ben aile konusunda değil ama iş ortamımdan çekiniyorum. Eğer duyulursa utanacağımı biliyorum. Şuan iççn kimseye söylemedim o yüzden. Yoksa ailem falan herkes biliyor.
Allah yardımcınız olsun 🤲bende 6 aydır baba evindeyim gelen giden komşular soruyor kocan iyi izin verdi sana nekadr dusunceliymis diyolardi🙄bende içimden ya tabi Allah belasini versin onun diyodum😑 babam hasta bayrama kadar kalıcam dedim şimdi herkes anladı tabi bayramda geçti noldu bi sorunmu var diyolar artık yavaş yavaş vakti geliyo gibi söylemekte çok zor çünkü 6 ay evli kaldim elaleme bakmiyorum ama yinede herkes söylencek ailem sahip cikiyor evet ama ben onlara bunu yasattigima çok üzülüyorum bilemezdik Allahtan gelen bisey evet ama böyle hayal etmedim

Allah yardımcınız olsun 🤲bende 6 aydır baba evindeyim gelen giden komşular soruyor kocan iyi izin verdi sana nekadr dusunceliymis diyolardi🙄bende içimden ya tabi Allah belasini versin onun diyodum😑 babam hasta bayrama kadar kalıcam dedim şimdi herkes anladı tabi bayramda geçti noldu bi sorunmu var diyolar artık yavaş yavaş vakti geliyo gibi söylemekte çok zor çünkü 6 ay evli kaldim elaleme bakmiyorum ama yinede herkes söylencek ailem sahip cikiyor evet ama ben onlara bunu yasattigima çok üzülüyorum bilemezdik Allahtan gelen bisey evet ama böyle hayal etmedim
Evet canım millete laf anlatmak zor gerçekten benim 10 gün oldu daha anlatmaktan yoruldum ben onlar sormaktan yorulmadı

Yok malesef insanın yarasını hep deşiyorlar :işsiz::KK64:evden dışarı adım atamıyodum kimse görmesin diye😑Allah sabır versin bizlere
Amin canım
Ama öyle düşünme yinede
Dışarı da çık cevaplarını da ver zor ama yap yani
Utanılacak birşey değil aslında

Amin canım
Ama öyle düşünme yinede
Dışarı da çık cevaplarını da ver zor ama yap yani
Utanılacak birşey değil aslında
Değilde sorduklarında canımı yakıyorlar 😞ama şimdi yavaş yavaş öğreniyorlar 7.aya gircek hala baba evinde insan anlıyor artık 🙄

Ne güzel düşünmüşsünüz böyle bir konu açarak. Ben de kendimi anlatayım yaşanmış bir hayat olarak burada kalsın, örnek olsun.
40 yaşındayım 3 kere evlendim ve her evliliğim hüsranla sonuçlandı maalesef.

İlki üniversite döneminde ilk karşıma çıkan ve 4 yıl boyunca arkadaşlık ettiğim kişi ile idi. Meslek, gelir, aile yapısı, kültür olarak benden düşüktü. O zamanlar gözüm o kadar kapalıymış o kadar güçsüzmüşüm ki, sevgili iken yalanlar söylediği halde vazgeçemedim bile bile lades dedim yani. Ve evlendiğimiz gün batmaya başladı kötü huyları. Sorumsuzluk, zora gelince arkasını dönüp gitmesi, hakaret, saygısızlık.... 2 ay aynı evde yaşadık ve sonu boşanma.

5 yıl sonra tekrar evlendim yine severek. 2 çocuğum oldu. Ancak o kişi de gözü dışarda bayanlara zaafı olan biriydi. 6. Yılında aldatılarak boşandım.

Ve son evliliğim. Sevmeden sadece mantık diyerek çok kısa sürede tam tanımadan yapılan bir evlilikti. Çocuklarıma baba olsun bana bir omuz olsun demiştim ama adam paranoid şizofren çıktı. İç dünyasını dışarıdan gizleyen dışarıya kendini mükemmel gösteren bir ruh hastası idi. En son onu aldattığım paranoyasıyla boğazımı defalarca sıkınca gerekli yollara başvurdum ve boşandım. 8 ay oldu boşanalı.

Yazsam roman olur derler ya öyle çalkantılı bir hayat oldu benimki. Ancak herşeye rağmen üzgün değilim. Her boşanma sonrası çok güçlendim. Ne kadar güçlü olduğumu, kimseye muhtaç olmadığımı fark ettim. Tabi bunda en büyük etken Allah’a şükür işimin yani ekonomik özgürlüğümün olması. Bir de ailemin beni desteklemesi.

Gençlere ibret olsun yaşadıklarımız. Hayatı insanları tanımadan ipuçlarını iyi okumadan acele kararlar verip evlenmesinler. Ama en önemlisi de eğitim alıp iş sahibi olsunlar. Erkeklere güvenim sıfır kendi adıma. Bir kadın istedikten sonra herşeyi başarabilir .

Ne güzel düşünmüşsünüz böyle bir konu açarak. Ben de kendimi anlatayım yaşanmış bir hayat olarak burada kalsın, örnek olsun.
40 yaşındayım 3 kere evlendim ve her evliliğim hüsranla sonuçlandı maalesef.

İlki üniversite döneminde ilk karşıma çıkan ve 4 yıl boyunca arkadaşlık ettiğim kişi ile idi. Meslek, gelir, aile yapısı, kültür olarak benden düşüktü. O zamanlar gözüm o kadar kapalıymış o kadar güçsüzmüşüm ki, sevgili iken yalanlar söylediği halde vazgeçemedim bile bile lades dedim yani. Ve evlendiğimiz gün batmaya başladı kötü huyları. Sorumsuzluk, zora gelince arkasını dönüp gitmesi, hakaret, saygısızlık.... 2 ay aynı evde yaşadık ve sonu boşanma.

5 yıl sonra tekrar evlendim yine severek. 2 çocuğum oldu. Ancak o kişi de gözü dışarda bayanlara zaafı olan biriydi. 6. Yılında aldatılarak boşandım.

Ve son evliliğim. Sevmeden sadece mantık diyerek çok kısa sürede tam tanımadan yapılan bir evlilikti. Çocuklarıma baba olsun bana bir omuz olsun demiştim ama adam paranoid şizofren çıktı. İç dünyasını dışarıdan gizleyen dışarıya kendini mükemmel gösteren bir ruh hastası idi. En son onu aldattığım paranoyasıyla boğazımı defalarca sıkınca gerekli yollara başvurdum ve boşandım. 8 ay oldu boşanalı.

Yazsam roman olur derler ya öyle çalkantılı bir hayat oldu benimki. Ancak herşeye rağmen üzgün değilim. Her boşanma sonrası çok güçlendim. Ne kadar güçlü olduğumu, kimseye muhtaç olmadığımı fark ettim. Tabi bunda en büyük etken Allah’a şükür işimin yani ekonomik özgürlüğümün olması. Bir de ailemin beni desteklemesi.

Gençlere ibret olsun yaşadıklarımız. Hayatı insanları tanımadan ipuçlarını iyi okumadan acele kararlar verip evlenmesinler. Ama en önemlisi de eğitim alıp iş sahibi olsunlar. Erkeklere güvenim sıfır kendi adıma. Bir kadın istedikten sonra herşeyi başarabilir .
Çok haklısınız katılıyorum uyusmadigini bile bile evlenilmesin sadece sevgi yetmiyor.sevgi gelip geçiyor kadınlarımız sevgiyi derinden yasayabilir evlenincede öyle ama karşı tarafa fazla yansittimmi hemen soğuyorlar.evlilikde tartışma olur evet ama o tartışmayı sorunu kendi aralarinda konuşarak halletmeleri gerekir 3.kisiyi katmamsi gerekir benim evliligimde böyle oldu 3.kişi bi bana hak veriyodu bi esime ozamanda esim aa bak beni haklı buldular oluyodu... zor evlenmekte zor boşanmakta

Sebebi neydi🙄şimdi nasılsınız
Çok zor bir dönem geçirdim, eski eşim sürekli akrabasının annesinin sürekli evime karışmasına izin veriyordu. Sonra da işten çıkmamı istediler (eşki eşim işsizdi evlendikten sonra çıkmıştı işinden). Kabul etmedim. Destek olacakları yerde köstek oluyorlardı. Aslında desteklerini bile istemiyorum rahat bıraksalardı yeterdi. Lohusa halimle yaşadım bu sıkıntıları ve ağır bir doğum sonrası depresyon geçirdim onun yüzünden. O döneme ait tek hatırladıklarım sürekli temizlik yapmam...saatlerce. İki dolap temizlik malzemesi var evde hemde dolaplar iki metre boyunda.hafızam silinmiş gibi. Şuan iyiyim, şimdiki tanıştığım sevdiğim sayesinde bir çoğunu atlattım ve özgüvenim yerine geldi

X