- 6 Ekim 2013
- 2.427
- 3.668
- Konu Sahibi Beyazolsun
Her kelimesine katılıyorum. Boşanmış ve yeniden sıfırdan başlamış bir kadın olarak tam istediğim yerdeyim şuan.Merhabalar. Uzun zamandır kk da boşanma ile alakalı bir bölüm olmasını istiyorum aslında. Hatta @Mune ye bunun için mesaj yazacaktım.
Bende 2 ,5 yıl oldu boşanalı. Tabi ki her ayrılık sancılıdır. Ama ben hep bu süreçte daha ne kadar kötü bir hayatım olabilir ki ? Diye düşündüm.
Benim naçizane tavsiyem kesinlike çalışın. İşiniz olsun, bir uğraşınız. Ayaklarınız üzerinde durmadan asla evlenmeyin.
Karşınızdakini ya olduğu gibi kabul edin ya da baştan ayrılın. İnanın kimse değişmiyor.
Diğer en önemli hususta baştan tavrınızı koyun. İstemediğiniz bir şeyi size diretirse boyun eğmeyin.
Benim boşanmamın en temel sebepleri aslında benim dik duramamam oldu.
He boşandım ne oldu ? Hayatım eskisinden çok daha şahane oldu.
Kendime güvenim bitmişti evvela onu kazandım. Hayata bakış açım değişti.
Şimdi hayatımda 1 senedir birisi var ve daha 2-3 ay evvel nişanlandık. İnşallah nişanlımla aramız hep iyi olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil.
Boşanmak çok zor bir şey buna asla bir sözüm yok ama bu zorlukla başa çıkmanın tek çaresi sizsiniz.
Eski hayatınızda özlenecek bir şey olsa zaten boşanmazdınız. Kimse aylarca ,yıllarca düzelecek diye beklemesin. Ben asla inanmıyorum değişim olacağına. Değişim olmuyor ama siz kabullenip , normalleştiriyorsunuz.
Boşanan tüm hemcinslerim inşallah çok mutlu olur. Boşanmak bir son değil benim için yeni bir başlangıçtır.
Boşanma sürecinde kk ile tanıştım ve diğer boşanma hikayeleri bana çok cesaret verdi. Bi boşanma bölümü çok iyi olabilir kesinlikle...