Boşanma sürecinde ve yeni boşanmış kadınlar toplanalım.😊

Bende nafaka istemeyim sadece manevi 15bin tazmınat alayım dedim. Ne kdr parayı düşünüyorsun diyo. Ama bu evden kıyafet harıcınde hıc bır esyayı almadan cıkıcam. Daha aldıgımız temek tencere takımlarının borcu bıtmedı. Nafaka istemeyecegın kı her ay bagımlı kalmayım. Bır kerede alıp kurtulmak istiyorum. Ki maddi durumları var. İnsan vicdan yapar yıne verir ya. Gerdanlıklarımı bıle bozdurdu babasından para alamadıgı ıcın. (Babasıyla ortak calısıyo ama maaşsız adamın el harclıgından baska verdıgı para yok)
Ben anlaşmalı olsaydı velayet harici hiç bir talebim olmayacak dedim ona rağmen kabul etmedi

Önce o evden ayrılın sonra açıklayın bence
Benim kp de aynı şekilde bizim ailede boşanmak yok diyor ama onun demesiyle olacak iş değil
Bende öyle ıstıyorum ama memleketime gitmeme bile müdahiller cok gittin filan yapıp gondermıyorlar esıme soyluyorum once aılemle konusalım dıyo. Düşünmekten ağlamaktan bi hal oldum

Valla kızlar kayınpederleriniz önce oğullarına adam olmayı öğretsin. Bizde boşanma yok diyerek resmen sizi tehdit ediyorlar. Yoksa da bu ilk olacak ozaman. El kızını al sok evine hizmetçi gibi gün yüzü gösterme üz ondan sonra boşanma yok. Bunlar nerenin gülleri bunların hiçmi kızı yok kendi kızlarının başına gelse ciyak ciyak olurlar

Bende öyle ıstıyorum ama memleketime gitmeme bile müdahiller cok gittin filan yapıp gondermıyorlar esıme soyluyorum once aılemle konusalım dıyo. Düşünmekten ağlamaktan bi hal oldum
E boşanacan artık evi terk ederken izne gerek var mi ?

O gelgitler bende de oluyor ama kendime çok kızıyorum aslında çok kararliyim ama bi yanım acaba diyor benimde
Burada bir arkds yazmıstı. Boyle gıtme zamanlarında ınsan olumsuzlujları unutur olunlu seylerı hatırlarmıs buna da holywood mezuniyet etkisi deniliyormuş. Normal bir süreç demekki

Valla kızlar kayınpederleriniz önce oğullarına adam olmayı öğretsin. Bizde boşanma yok diyerek resmen sizi tehdit ediyorlar. Yoksa da bu ilk olacak ozaman. El kızını al sok evine hizmetçi gibi gün yüzü gösterme üz ondan sonra boşanma yok. Bunlar nerenin gülleri bunların hiçmi kızı yok kendi kızlarının başına gelse ciyak ciyak olurlar
Kızları yok Evet ama
Hak bilmek icin olmasına gerekte yok öyleler iste :KK51:

Ben de anlamıyorum zaten boşanıcaksın tüm gemileri yak ve çık o evden neden hala ailesine anlatma derdindesin zaten onların zihniyeti yüzünden boşanıyosun bide onlara laf mı anlatıcaksın. Onlar işteyken valizini al çık. Bidaha da dönme

Zaten o yuzden rahatlar öz kızları yok. Öz kızları olmadıgı ıcınde merhametsızler bence. Yegenlerı fılanda biri böyle gelmek istemiş köprü başına götürmüş kızı eger bosanıcam dersen senı burdan atarım kocanın yanına don demıs. Zaman gecmıs kız sımdı rahat ıyı kı boşanmamısım amca iyi kı oyle yapmıssın demiş. İşte anlattıkları hıkayeler bunlar...

Bende 1,5 yıldır boşanmaya çalışanlardanım
İşin kötü tarafı arada bir denk geliyoruz hala yüzü kızarmadan suratıma bakabiliyor
Gözünde benim aldığım gözlükler ayakkabılar babamın damatlık hediyesi olarak aldığı saat vs.
Evden ayrılırken annesi bana yastık değişir ana kader değişmez demişti zihniyete bakın
Hiç özlemedim üzüldüğüm evet ama ona değil yıkılan hayallerime
Ablasıı celselerde geçip karşıma sırıtıyor utanmadan ama ben acıyorum onlara
Altınlarım onlarda onlarıda alıcam
Şimdi daha güçlüyüm
Ben çok alttan aldım böyle olmasın diye ama onlar bu duruma getirdiler
Şimdi son Gülen’in iyi güleceği zamanı bekliyorum
Bitsin bu süreç tek istediğim önüme bakmak
Ve ne yaşattılarsa kendilerininde yaşamaları

Zaten o yuzden rahatlar öz kızları yok. Öz kızları olmadıgı ıcınde merhametsızler bence. Yegenlerı fılanda biri böyle gelmek istemiş köprü başına götürmüş kızı eger bosanıcam dersen senı burdan atarım kocanın yanına don demıs. Zaman gecmıs kız sımdı rahat ıyı kı boşanmamısım amca iyi kı oyle yapmıssın demiş. İşte anlattıkları hıkayeler bunlar...
Bunları sana seni korkutmak için anlatıyolar biliyosun de mi? Seni de böyle yaparız diyolar sana. Psikolojik şiddet görüyosun resmen.

Dediginiz gibi HIKAYE banada anlattılar bi yengeleri var onların kızı boşanma aşamasına gelmiş bırakmamışlar şimdi çok mutluymuş vs

Ben de anlamıyorum zaten boşanıcaksın tüm gemileri yak ve çık o evden neden hala ailesine anlatma derdindesin zaten onların zihniyeti yüzünden boşanıyosun bide onlara laf mı anlatıcaksın. Onlar işteyken valizini al çık. Bidaha da dönme
O şekilde olunca dava da onlar haklı cıkabılıyormus. Ayrıca ekstra da terk davası acabılıyorlar. Benım kp dava hukuk işlerini iyi bılır her taraftan sıkıstırır valla. Babam emekli adam ona tazminat filan ödettiremem ki. O yuzden usulünce yapmaya calısıyorum.

Bende 1,5 yıldır boşanmaya çalışanlardanım
İşin kötü tarafı arada bir denk geliyoruz hala yüzü kızarmadan suratıma bakabiliyor
Gözünde benim aldığım gözlükler ayakkabılar babamın damatlık hediyesi olarak aldığı saat vs.
Evden ayrılırken annesi bana yastık değişir ana kader değişmez demişti zihniyete bakın
Hiç özlemedim üzüldüğüm evet ama ona değil yıkılan hayallerime
Anladı celselerde geçip karşıma sırıtıyorum utanmadan ama ben acıyorum onlara
Altınlarım onlarda onlarıda alıcam
Şimdi daha güçlüyüm
Ben çok alttan aldım böyle olmasın diye ama onlar bu duruma getirdiler
Şimdi son Gülen’in iyi güleceği zamanı bekliyorum
Bitsin bu süreç tek istediğim önüme bakmak
Ve ne yaşattılarsa kendilerininde yaşamaları
Neden 1.5 yıl sürdü. İnş tez zamanda atlatıcaz hepsini. Çok daha güçlü olucaz inş

İşte eşim onlardan izinsiz bosanmak istemıyo çıldıracagım
Tm bnm eş kisisi de boşanalım dediğimde babamı ara diye tutturdu
Ne alaka
Ben neden arayayım
Ben neden anlatayim
Ben kararımı verdim sonuçta izin almakta ne onlara kalsa zaten olmayacak

Bunları sana seni korkutmak için anlatıyolar biliyosun de mi? Seni de böyle yaparız diyolar sana. Psikolojik şiddet görüyosun resmen.

Ooo daha neler var. Kı bunalrı anlattıklarında ben 6-7 aylık evlı, hastalıklarla boğusan (alışamadıgım için) bir zamanımdaydım. O esna da bana bunları anlattılar yıllar gectı unutamadım.

O şekilde olunca dava da onlar haklı cıkabılıyormus. Ayrıca ekstra da terk davası acabılıyorlar. Benım kp dava hukuk işlerini iyi bılır her taraftan sıkıstırır valla. Babam emekli adam ona tazminat filan ödettiremem ki. O yuzden usulünce yapmaya calısıyorum.
Sen hakime can güvenliğim yoktu köprü başında sana söylenen hikayeyi hakime anlatıp bu yüzden evden kaçtım dersen sana kimse bişey demez tazminat bile alırsın

Sen hakime can güvenliğim yoktu köprü başında sana söylenen hikayeyi hakime anlatıp bu yüzden evden kaçtım dersen sana kimse bişey demez tazminat bile alırsın
Kesinlikle yani sebebin var sonuçta
Gerçi ben terk etmedim evi eve almadım eş kisisini

Eşin Ayrı konut ev sağlayamaması en genel boşanma sebebidir tek celsede bile boşanabilirsin bu tek başına yeterli bir sebep

X