Boşanma süreci

Konuştum ben evimde birşey eksik etmiyorum onlar benim kardeşim annem seçim yaptıramazsın ne istiyorsan o olsun dedi ama bence kardeşi ve annesi onu kullanıyor her istediğini alıyor die sürekli birşeyler istiyorlar
Çocuk falan olmadan kurtul bence bu adamdan koca falan olmaz.

Konuştum ben evimde birşey eksik etmiyorum onlar benim kardeşim annem seçim yaptıramazsın ne istiyorsan o olsun dedi ama bence kardeşi ve annesi onu kullanıyor her istediğini alıyor die sürekli birşeyler istiyorlar
"Ne istiyorsan o olsun" lafını boşanma için dememiştir inşallah. Boşanma konusunda bu kadar rahatsa, sizin de böyle düşünmek hakkınız

"Ne istiyorsan o olsun" lafını boşanma için dememiştir inşallah. Boşanma konusunda bu kadar rahatsa, sizin de böyle düşünmek hakkınız
Ailelleri söz konusu olunca böyle tiplerin boşanmaya sıcak bakıyorlar cnku birincil aile orayı görüyorlar. Biz de onları o ailesinden koparmaya çalışan caniler gibi bize tepki alıyorlar. Ben boşanalim dediğimde tamam demişti eski eşim hemen ustelemedi bile.

İyi ki kendinizi kurtarmışsınız

Çalışıyorsanız neden hayat kuramayasiniz ? Biraz bekleyeyim diyorsanız olur da sevisirseniz üç beş yöntem kullanın.

Benim eşimde ailesi için yuvasını yıktı. Geçen hafta son imzaları attık bitti. Ne aileymiş be dedim ailesi her dakika peşini bırakmıyordu oğlunun. Şimdi baksınlar oğluna. Gördüm ben jilet gibi giydiriyordum 1 ayda paspal birine dönüşmüş. Ayrılırken hamileymişim ve davadan 1 gün önce düşük yaptım dahada üzüldüm. Benim hakkıma girenlere yuvamı yıkanlara hakkımı helal etmiyorum.Biz 5 sene tüp bebek ameliyatlar düşükler neler yaşadım hepsi boşa gitti emeklerim. Ailesi istemedi beni başından kabullenemedi. Daha öncede nişanlanmış babası bozmuş kızın bir suçu günahı yokken. Nasıl hesap verecekelr allaha düşünemiyorum.

malesef anaları eşleri gibi onlara itaat onlar ne derse onu yapıyorlar. Eşim beni boşadı ailesine uyum sağlayamamışım. Hlabuki ailesinin yaptıklarını görüyordu. Ailesine kızmış soyadını değiştirmiş ama yinede onlardan değil benden vazgeçti.

Duzelmiyorlar değil mi aileci eş düzelmiyor 5 yıl diyorsunuz. Bunlar bu ahlarla nasıl yaşayacaklar

aile kurduğunuz kavramını eşinizin hazmedip uygulaması lazım. pirinç mirinç çok yılışık ilişkiler geliyor bana yaa, tamam hasta olunur yardım edilir, bakılırda ama her evin bi düzeni var, dinamiği var.

Duzelmiyorlar değil mi aileci eş düzelmiyor 5 yıl diyorsunuz. Bunlar bu ahlarla nasıl yaşayacaklar
MALESEF DÜZELMEDİ YAPTIĞIM ONCA FEDAKARLIĞA RAĞMEN. AİLECE NASIL CAN VERECEKLERİNİ DÜŞÜNSÜNLER GELİNİNİN YUVASINI YIKTILAR ALLAH NELER GÖSTERECEK ONLARA GÖRECEĞİM.

aynen öyle ama her şeye koştururlar oğullarını. hafta sonu bile pazarını kılzarınıda oğlunuda alır gider 3 eve alışveriş yaparlardı. Kızlarının kocası kendi işine bakar benim koca onların hamallığını yapardı. Ah ah oğlunu bana vermedi evlensemde kadın ve geri aldı. Onlarında acı günü olacak beni hatırlarlar o zaman. Bende izleyeceğim sadece. yan sokağımda oturuyorlar birde

nasıl kafalar, hayatlar düşünceler şaşırmamak elde değil. galiba butip kaynanalar çocuklarını kıskanıyorlar, hükümleri altından çıkmasını istemiyolar, çocuklarının büyüdüklerini kabul etmiyolar.

Kesinlikle kıskanıyorlar ve 49 yaşındaki adamı hala emrinde gezdiriyor. esşimde annem yaşlı yesin içsin gezsin kadın diye diye sevgilisi gibi her istediğini yaptırıyordu kadın. bizim evliliğimize saygıları olmadı hiç bir zaman.

ben eşimi yuvamı severken ayrıldım onlara ahlarım yeter. bu acıya nasıl dayanırım bilmiyorum.

senide allah kurtarmışmı desem, ne desem bilemedim. aynı yatağada gircekler yakında ana oğul

Eski mesajlarinizda bebek denediginizi okudum.
Umarım hala aynı fikirde değilsinizdir. İyi düşünün, bugün ayrılırsanız yeni hayatiniza adapte olmanız kolay.
Göz göre göre bu aileye bir bebek verirseniz ömür boyu göbek bağınız düşmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…