- 24 Ocak 2021
- 11.145
- 25.042
Çocuk falan olmadan kurtul bence bu adamdan koca falan olmaz.Konuştum ben evimde birşey eksik etmiyorum onlar benim kardeşim annem seçim yaptıramazsın ne istiyorsan o olsun dedi ama bence kardeşi ve annesi onu kullanıyor her istediğini alıyor die sürekli birşeyler istiyorlar
"Ne istiyorsan o olsun" lafını boşanma için dememiştir inşallah. Boşanma konusunda bu kadar rahatsa, sizin de böyle düşünmek hakkınızKonuştum ben evimde birşey eksik etmiyorum onlar benim kardeşim annem seçim yaptıramazsın ne istiyorsan o olsun dedi ama bence kardeşi ve annesi onu kullanıyor her istediğini alıyor die sürekli birşeyler istiyorlar
Ailelleri söz konusu olunca böyle tiplerin boşanmaya sıcak bakıyorlar cnku birincil aile orayı görüyorlar. Biz de onları o ailesinden koparmaya çalışan caniler gibi bize tepki alıyorlar. Ben boşanalim dediğimde tamam demişti eski eşim hemen ustelemedi bile."Ne istiyorsan o olsun" lafını boşanma için dememiştir inşallah. Boşanma konusunda bu kadar rahatsa, sizin de böyle düşünmek hakkınız
İyi ki kendinizi kurtarmışsınızAilelleri söz konusu olunca böyle tiplerin boşanmaya sıcak bakıyorlar cnku birincil aile orayı görüyorlar. Biz de onları o ailesinden koparmaya çalışan caniler gibi bize tepki alıyorlar. Ben boşanalim dediğimde tamam demişti eski eşim hemen ustelemedi bile.
Çalışıyorsanız neden hayat kuramayasiniz ? Biraz bekleyeyim diyorsanız olur da sevisirseniz üç beş yöntem kullanın.Merhaba hanımlar 1,5 yıllık evliyim ve aşırı bunaldım son zamanlar boşanma fikri aklımdan çıkmıyor eşimi seviyorum ama ailesi ile bağını koparamıyor artık kendi aile kurduğunun farkında değil annesi sürekli isteği arzusu derti bitmiyor gidiyoruz balık aldım bozuk çıktı sen önceden balık alırdın senin aldığın pirinç güzeldi tereyağ bitti sen bir yerden getirirdin her gittiğimizde bir şey katıyor araya artk bu beni rahatsız etmeye başladı sanki kıtlık var aç açıkta alamıyorlarmış gibi davranıyor en son bilezik istiyorum dedi eşim bunu dert etti kendine aldı kardeşi evli kocası ile sorunları bitmedi hep dip dibe yaşıyor gibiyiz bebeği oldu eşim sanki kendi çocuğu gibi hiçbirşeyi eksik etmiyor bu beni yıprattı hep kendimden ödün veriyorm yoruldum ve özgür olmak kendi hayatımı yaşamak istiyorum bence eşim mesafe koyamaz artık gibi geliyor belli başlı yılların verdiği alışkanlık var annem vefat etti babamda sorunlu zaten çantamı alıp çok uzaklara gidesim geliyor birde artık kendim için yaşamalıyım gibi sizce haksız mıyım boşanmalı mıyım ? Kendim için tek başıma bir hayat kurabilirmym başarabilir mym
Çok sağ olun zor bir surecti atlatmaya çalışıyorum.İyi ki kendinizi kurtarmışsınız
En zor kısmı başarmışsınız. Devamını da atlatacaksınız inşallah <3Çok sağ olun zor bir surecti atlatmaya çalışıyorum.
En zor kısmı başarmışsınız. Devamını da atlatacaksınız inşallah <3
Benim eşimde ailesi için yuvasını yıktı. Geçen hafta son imzaları attık bitti. Ne aileymiş be dedim ailesi her dakika peşini bırakmıyordu oğlunun. Şimdi baksınlar oğluna. Gördüm ben jilet gibi giydiriyordum 1 ayda paspal birine dönüşmüş. Ayrılırken hamileymişim ve davadan 1 gün önce düşük yaptım dahada üzüldüm. Benim hakkıma girenlere yuvamı yıkanlara hakkımı helal etmiyorum.Biz 5 sene tüp bebek ameliyatlar düşükler neler yaşadım hepsi boşa gitti emeklerim. Ailesi istemedi beni başından kabullenemedi. Daha öncede nişanlanmış babası bozmuş kızın bir suçu günahı yokken. Nasıl hesap verecekelr allaha düşünemiyorum.Bu durumdan ayrıldım ve o kadar zoruma gitti ki sürekli ailesi için bırakıldım ben. Sizi çok iyi anlıyorum adamın derdi sürekli onları dusunmekti bu maddiyati geçtin sizin dediginiz gibi paylaşım meselesi aidiyet duygusu alamadım. Ailem kırmızı cizgim derdi ve sonuc bitti
malesef anaları eşleri gibi onlara itaat onlar ne derse onu yapıyorlar. Eşim beni boşadı ailesine uyum sağlayamamışım. Hlabuki ailesinin yaptıklarını görüyordu. Ailesine kızmış soyadını değiştirmiş ama yinede onlardan değil benden vazgeçti.Ben konuşsanız da ya da terapiye de gitseniz bir çözümü olacağını sanmıyorum.
Sonuç yine aynı olacak. Uzakta da olsanız anası yine darlayacak . Bu sefer bu ekonomide kocanız habire gitmek ya da giderken bir dünya şeyle gitmek isteyecek.
Erkeklerin evlenmeden önce annesinden ( kök ailesinden ) boşanması gerekiyor .
Duzelmiyorlar değil mi aileci eş düzelmiyor 5 yıl diyorsunuz. Bunlar bu ahlarla nasıl yaşayacaklarBenim eşimde ailesi için yuvasını yıktı. Geçen hafta son imzaları attık bitti. Ne aileymiş be dedim ailesi her dakika peşini bırakmıyordu oğlunun. Şimdi baksınlar oğluna. Gördüm ben jilet gibi giydiriyordum 1 ayda paspal birine dönüşmüş. Ayrılırken hamileymişim ve davadan 1 gün önce düşük yaptım dahada üzüldüm. Benim hakkıma girenlere yuvamı yıkanlara hakkımı helal etmiyorum.Biz 5 sene tüp bebek ameliyatlar düşükler neler yaşadım hepsi boşa gitti emeklerim. Ailesi istemedi beni başından kabullenemedi. Daha öncede nişanlanmış babası bozmuş kızın bir suçu günahı yokken. Nasıl hesap verecekelr allaha düşünemiyorum.
MALESEF DÜZELMEDİ YAPTIĞIM ONCA FEDAKARLIĞA RAĞMEN. AİLECE NASIL CAN VERECEKLERİNİ DÜŞÜNSÜNLER GELİNİNİN YUVASINI YIKTILAR ALLAH NELER GÖSTERECEK ONLARA GÖRECEĞİM.Duzelmiyorlar değil mi aileci eş düzelmiyor 5 yıl diyorsunuz. Bunlar bu ahlarla nasıl yaşayacaklar
aynen öyle ama her şeye koştururlar oğullarını. hafta sonu bile pazarını kılzarınıda oğlunuda alır gider 3 eve alışveriş yaparlardı. Kızlarının kocası kendi işine bakar benim koca onların hamallığını yapardı. Ah ah oğlunu bana vermedi evlensemde kadın ve geri aldı. Onlarında acı günü olacak beni hatırlarlar o zaman. Bende izleyeceğim sadece. yan sokağımda oturuyorlar birdeaile kurduğunuz kavramını eşinizin hazmedip uygulaması lazım. pirinç mirinç çok yılışık ilişkiler geliyor bana yaa, tamam hasta olunur yardım edilir, bakılırda ama her evin bi düzeni var, dinamiği var.
aynen öyle ama her şeye koştururlar oğullarını. hafta sonu bile pazarını kılzarınıda oğlunuda alır gider 3 eve alışveriş yaparlardı. Kızlarının kocası kendi işine bakar benim koca onların hamallığını yapardı. Ah ah oğlunu bana vermedi evlensemde kadın ve geri aldı. Onlarında acı günü olacak beni hatırlarlar o zaman. Bende izleyeceğim sadece. yan sokağımda oturuyorlar birde
aynen öyle ama her şeye koştururlar oğullarını. hafta sonu bile pazarını kılzarınıda oğlunuda alır gider 3 eve alışveriş yaparlardı. Kızlarının kocası kendi işine bakar benim koca onların hamallığını yapardı. Ah ah oğlunu bana vermedi evlensemde kadın ve geri aldı. Onlarında acı günü olacak beni hatırlarlar o zaman. Bende izleyeceğim sadece. yan sokağımda oturuyorlar birde
Kesinlikle kıskanıyorlar ve 49 yaşındaki adamı hala emrinde gezdiriyor. esşimde annem yaşlı yesin içsin gezsin kadın diye diye sevgilisi gibi her istediğini yaptırıyordu kadın. bizim evliliğimize saygıları olmadı hiç bir zaman.nasıl kafalar, hayatlar düşünceler şaşırmamak elde değil. galiba butip kaynanalar çocuklarını kıskanıyorlar, hükümleri altından çıkmasını istemiyolar, çocuklarının büyüdüklerini kabul etmiyolar.
ben eşimi yuvamı severken ayrıldım onlara ahlarım yeter. bu acıya nasıl dayanırım bilmiyorum.nasıl kafalar, hayatlar düşünceler şaşırmamak elde değil. galiba butip kaynanalar çocuklarını kıskanıyorlar, hükümleri altından çıkmasını istemiyolar, çocuklarının büyüdüklerini kabul etmiyolar.
Kesinlikle kıskanıyorlar ve 49 yaşındaki adamı hala emrinde gezdiriyor. esşimde annem yaşlı yesin içsin gezsin kadın diye diye sevgilisi gibi her istediğini yaptırıyordu kadın. bizim evliliğimize saygıları olmadı hiç bir zaman.